Afspraken worden nagekomen. Product was in eerste instantie niet leverbaar. Keurig een mail ontvangen toen het weer op voorraad was. Meteen besteld en de volgende dag al in huis. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geweldige service

Tablet besteld en werd keurig de volgende dag geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houd je aan de afgesproken tijd bij bezorging svp

Vlot en punctueel zoals altijd.

Eergisteren besteld, vandaag gekregen zonder problemen.

Snel en goede service

Koelkast gekocht omdat oude kast ging. Heel snel een nieuwe geleverd. Niet tot aan de deur, maar heel fijn tot in de keuken. En ook het oude apparaat gelijk afgevoerd. Coolblue was de enige leverancier met een grote koelkast in het assortiment met energielabel A. Paar uur wachten met het aanzetten van de nieuwe koelkast en alles doet het weer als vanouds. Super. Nu weer een stille en zuinige koelkast.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel geleverd!

De volgende dag bezorgd zoals beloofd! Top!

Verkeerde artikel

Ik heb een verkeerde artikel ontvangen Dit heb ik niet besteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en zeer vriendelijke medewerkers

Snelle levering en service with a smile

top!

wij zijn ook helemaal blij met coolblue

Altijd top!

Goede review van het product, geen poespas, makkelijk bestellen en snel binnen. Top!

Perfecte service

‘‘s avonds laat besteld, stonden de volgende ochtend op de stoep. Super!

Snelle levering, top bedrijf

Slecht

Hallo Ik heb mijn tablet nog steeds niet ontvangen. Alleen het hoesje. Ik vind dat niet leuk meer. Wacht nog steeds op jullie antwoord.gr.nellie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sturen wat ik besteld heb

Toppers

Afgelopen week hebben de mannen van Coolbleu weer een heerlijke prestatie geleverd. Het product doet wat deze beloofd, schoon wassen, stil en netjes! dus naar wens. Maar laat je iets bezorgen door Coolbleu dan is het altijd dikke prima in orde, de medewerkers zijn klantgericht, communicatief vaardig, deskundig en altijd goed gemutst! Dikke prima. Groet Abner

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Met mijn vraag over een aangeschaft product kreeg een uitstekende uitleg.

Geweldig. Men neemt de tijd voor de klant zonder op het horloge te kijken. Je voelt je echt serieus genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, beter dan wat ik ervaren heb kan niet.

Met een glimlach ook eigen fouten herstellen

Bij de bestelling had ik foutje gemaakt en verkeerd e E-Reader besteld. Kon gewoon omgeruild worden. (verpakking was origineel). De gemailde rekening was incorrect en dat was binnen een dag ook weer gecorrigeerd. Top!!!

Quick delivery and also at complaints

Quick delivery and also at complaints

Prettig en vertrouwd

Werd goed geholpen en gaf mij het gevoel van vertrouwen en begrip

Snel en goed

Snel bezorgd, prima geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed verpakt, mooi op tijd

Mooi op tijd, goed verpakt. Geweldig!!!!

Prima winkel, prettige bediening

De woordspelingen vind ik ook erg leuk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vandaag besteld, morgen geleverd, TOP!!

Vandaag besteld morgen geleverd, helemaal TOP!!

Perfect geleverd.

Een mooie laptop gekocht voor een scherpe prijs en een snelle levertijd. Meer wens je toch niet?

Heel tevreden

Ik miste wat onderdelen bij een product. Telefonisch hebben ze me geholpen en met verwezen naar een link met 123 inkt, omdat ze daar wel de juiste spullen hadden. Ik had iets aangeklikt, wat op de coolblue site werd geadviseerd om erbij te bestellen, maar het bleek de verkeerde maat te zijn, kortom advies op site van coolblue was niet accuraat. (het ging op fotopapier voor een fotoprinter). Ik mocht het terugsturen. Even later kreeg ik een mail dat ik het verkeerde bestelde mocht houden én dat ik mijn geld terugkreeg. ! Dat vind ik service! Ik had er namelijk niet eens om gevraagd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Een woord Top.

VOOR HET EERST ZEER TELEURGESTELD

SMARTPHONE BESTELD OMDAT IK ONTEVREDEN WAS MET DE HUIDIGE : DE ADRESSENLIJST VAN DE TELEFOON WERKT NIET. IK WAS GEWEND DAT EEN TIK OP DE GEWENSTE NAAM VOLDOENDE WAS. BIJ BLACKVIEW SHARK 8 WAS DAT NIET ZO: EERST NAAM INTOETSEN IN VRAAGBALK. GEFRUSTREERD NAAR COOLBLUE GEGAAN EN MOTOROLA SMARTPHONE BESTALD. WAT SCHETST MIJN VERBAZING: EXACT HETZELFDE EUVEL MET TELEFONEREN. DUS DIE LIGT NU IN DE KAST. €200 WEGGEGOOID VOOR EEN PRUL.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? VERKOOP GEEN ROTZOOI

64 Weena