Alles vlot verlopen met een glimlach, van mij en van jullie!

Uitstekende service

Gebroken kookplaat (door PostNL)meteen genomen naar winkel. Daar uiterst vriendelijk geholpen. Er werd direkt een nieuwe besteld .Gelukkig is deze de dag erna wel heel geleverd door PostNL.

Snel geregeld

Wasmachine stuk gegaan, ‘s avonds een nieuwe besteld en volgende dag al geleverd.

Vlot en vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen. Prettig ontvangen in de winkel en de weg gewezen. Fijn: oude apparaat voor retour ingenomen.

Snel en uitstekend

Makkelijk het product te bestellen. Snelle levering. Online duidelijke uitleg hoe de werking is van het gekochte product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Overzichtelijke site, goede info via mail én snelle levering!

Prima ervaring met mijn aankoop bij Coolblue. Informatie over het artikel was duidelijk en mijn laptop werd snel geleverd. Zelfs een mail met informatie hoe te installeren. Mijn eerdere ervaringen met Coolblue waren al goed en ook dit keer geen klachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes de volgende dag afgeleverd

Netjes de volgende dag geleverd en voor een prima prijs.

Top!!!

De bestelling en levering vonden vlot plaats, volgens afspraak en tijd!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

geel goed/heel slecht

Aankoop een levering van mobiele telefoon prima. Maar om de gratis Smart watch te bemachtigen, ben ik al een halve dag vruchteloos bezig. Bij de winkel in Amsterdam Zuid langs geweest. Vriendelijk te woord gestaan maar moet het online via Samsung doen. OK. Al 20 pogingen gedaan, maar als je aangeeft dat je je mobieltje hebt gekocht bij Coolblue staat ie op tilt en kun je niet verder. Dis is wel een erg sneue bak. Wat nu????

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

sorry maar teveel goed bedoelde adviezen

sorry maar teveel goed bedoelde adviezen, teveel onzin met bestellen. kan dit minder?

• minder adviezen.

Nieuwe koffie apparaat besteld. Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Graag weer de dozen met grappige humor gebruiken. Die zijn briljant! Ik had deze keer een saaie doos zonder humor.

Tot nu is het een prima deal!

Het enige probleem wat ik had is dat het zijpaneel los zat maar die zit inmiddels prima vast nu. En de PC zelf is echt een bakbeest maar werkt helemaal prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gebruikingsvoorschrift zat er niet bij

Erg tevreden

Dit was mijn eerste ervaring. Ik ben erg blij dat ik voor Cool Blue heb gekozen. Snelle levering en goede verpakking. Hartelijk bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd; accessoires moeten bijkopen

Apple Watch snel ontvangen met precieze tijdsaanduiding. Alleen was pas bij aankomst duidelijk dat horlogebandje te kort was en dat ik een oplader had moeten bij bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nadrukkelijker info over accessoires

Nvt

Matig

Ik heb een robot stofzuiger besteld. Site werkt prima. Wat ik wel erg jammer vind is dat ik extra moet betalen voor een avondlevering met post nl en het vervolgens door DHL overdag geleverd wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijken naar bezorg opties mensen

Prima product, prijs en levering!

Uitstekende ervaring. Goede webshop, goed assortiment en snelle levering.

Het is een super winkel

Al vaak wat bij Coolblue besteld en altijd perfecte service. Ze weten altijd weer je verwachting te overtreffen. En de service stopt niet na de levering en betaling. Altijd een mail met beknopte handleiding van het apparaat of andere service. Hier kan Mediamarkt nog iets van leren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten?

Altijd oog voor de klant

Alle ervaringen tot nu zijn positief. Snelle levering, afspraken nakomen en ga zo maar door.

Duidelijk gecommuniceerd.

Goede service, perfect geregeld

Onze bestelde droger kwam volgens afspraak- na berichten met het tijdvak van bezorging en het beloofde telefoontje van de bezorger. En wat een topper was deze heer: gaf vriendelijk een korte uitleg en bracht hem keurig over de drempel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

5 euro vragen om een screenprotector op te plakken?! Dat is niet Coolblue waardig.

Ik was in de Coolbluewinkel om een bestelling op te halen en kocht ter plekke ook een nieuwe screenprotector voor mijn Iphone. De vriendelijke medewerker vroeg of hij deze er ook voor me op mocht plakken. Nou graag! 'Daar moet ik dan wel 5 euro extra voor vragen'. Ik dacht even dat hij een grapje maakte maar hij bleek serieus te zijn. Wat een domper dit. Dit had ik echt niet verwacht van Coolblue en bezorgde mij alles behalve een glimlach bij het verlaten van de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Biedt het aanbrengen van een screenprotector gewoon aan als service. Kleine moeite toch?

not good, could be better

no complains about your employees, but perhaps there could be a section in your stores where you could pick up your online orders. Waiting 20 minutes to have someone call your name and deliver you a simple thermal paste seems unnecesarry

Very good service

Friendly and professional personnel, got help with everything I needed

Prima geregeld

Snelle bezorging!