Snel en op tijd geleverd

Blij met mijn korting die ik kreeg als nieuwe klant van Cool Blue energie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Laat kortingstegoed beter zien op mijn Cool Blue.

Precies wat je verwacht

Uitstekende ervaring

Netjes op tijd, snelle service en vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van giga telefoonset

Had met spoed een setje telefoons nodig. Direct besteld en de volgende dag geleverd. Top bedankt voor de snelle levering.

Perfecte service

Heel fijn dat je hulp krijgt bij je keuze. Hele fijne website en heel snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

In eerste instantie goed geholpen, maar uiteindelijk werkte het niet.

In eerste instantie ben ik goed geholpen toen ik bij Coolblue kwam. ik zocht 2 nieuwe monitoren en een aansluiting naar mijn laptop. Echter achteraf bleek toch de aangeraden dockingstation niet te passen. Terug in de winkel kon het personeel me niet verder helpen en ging ik met een neergeslagen gevoel de winkel uit. Uiteindelijk heb ik de moed niet opgegeven en ben ik in een andere speciaalzaak gegaan waar ik beter geholpen ben en werd er met mij mee gedacht. Binnen de service van Coolblue had ik wel verwacht dat men meer mee zou denken. Maar het personeel bleef binnen de kaders van hun eigen website zoeken. Wat ik zelf ook kan. Er werd gezegd dat met mijn laptop 2 monitoren aansluiten niet mogelijk was. Dit was niet waar. Jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De kennis van de adviseurs in de winkel is erg laag. Ik kan zelf ook een zoekfunctie in de coolblue website invullen.

Uitstekend. Na doen van bestelling kunnen afhalen in Den Haag. Keurig ontvangen door de medewerkers. En het betalen met cadeaukaart ging uiteindelijk ook goed. Winkel heeft fijne zakelijke en rustige uitstraling.

Alles verliep volgens afspraak

Mijn via internet bestelde apparaat bij de winkel opgehaald en dat verliep vlekkeloos.

Slechte hulp in winkel

Naam in gevuld op scherm bij ingang (er was één klant voor ons), alvast naar betreffende afdeling gelopen en daar gewacht. En gewacht. En gewacht, terwijl er medewerkers rondliepen en met elkaar stonden praten. Uiteindelijk gevraagd bij jongen die aan het uitpakken was, die ons alvast wat geholpen heeft. Hij gevraagd waar onze medewerker bleef, maar dit was onduidelijk. De jongen heeft prima zijn best gedaan. Na lange tijd kwam onze medewerker.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere afstemming wie wat gaat doen.

Goede winkel met deskundig personeel zeer goede advies voor mijn aankoop want ik twijfelde eerst .dankjewel

Ultieme webshopbeleving

Van begin tot start een fantastische procedure. Fabuleuze informatievoorziening. Je blijft met geen enkele vraag zitten. Orgastisch bijna.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, (kloppende) decibelwaarden uit de praktijk bij steelstofzuigers

Ze zijn goed

Vriendelijk

Vriendelijk personeel en correct in omgang.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In vergelijking met andere bedrijven is de prijs van het gekochte artikel erg klantvriendelijk

Product prima afgeleverd

Prima afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima winkel fijn personeel in eindhoven¹

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een jaar lang virusscanner die gratis bij mijn laptop zat

Werkt niet, dus ik heb nu zelf een virusscanner moeten aanschaffen, ik vind het eigenlijk geen stijl dat jullie hier reclame voor maken en vervolgens krijg je een code die niet werkt, wij hebben deze code meerdere keren geprobeerd en nagekeken, maar hij doet niets, is hier nog compensatie voor te krijgen ik hoor het graag Baal stevig hiervan.

• Jazeker, lees hierboven als je een virusscanner beloofd gratis voor een jaar moet je die ook leveren en als die dan niet werkt, hoor je dat de vergoeden.

Prima als altijd

Vlotte levering En de handleiding digitaal in de mail hoef ik deze niet zelf op te zoeken. Goeie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Cool Blue komt afspraak niet na; niet de volgende dag bezorgd

PostNL bezorgt slecht, meestal te laat (tot wel 7 dagen) of helemaal niet en dropt pakket dan direct bij PostNL service punt. PostNL service punten verdwijnen hierom in rap tempo, want ‘t kost de retailer teveel tijd, ruimte en geld. Blijkbaar is Cool Blue hier niet van op de hoogte (heeft blijkbaar geen SLA met PorsNL) en blijft pakketten maar met PostNL versturen. Ik kies nu maar voor leveranciers die niet met PostNL versturen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem contract meg andere koerier.

Altijd top service

Ik bestel vaak bij Coolbleu mede door de service, en hun motto klopt echt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet verwacht maar toch keurig opgelost

Tv gaf na bijna twee jaar irritante strepen onder in het beeld. Dus op naar de winkel vragen hoe het zit met de garantie en blij verrast met het antwoord. Er zit nog een maand garantie op uw tv dus we gaan het oplossen. Al snel kwam er een mail dat er geen monteur beschikbaar was en dat ik een andere tv kon uitkiezen of de optie voor teruggaaf van het geld. Nieuwe tv uitgekozen en drie dagen later alles opgelost. Dank voor de goede en snelle service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral zo doorgaan.

Vaatwasmachine

Fijne op tijd en goede bezorging vd machine. Goede gebruiksaanwijziging, zodat je, als je beetje handig bent, hem zelf kan inbouwen. En hij waar perfect schoon.

Product goed maar bezorging PostNL = kak

De geleverde diensten en het product van Coolblue is gewoon goed. De bezorging door PostNL laat wel te wensen over. Volgens hun app allang bezorgd maar al dagen lang is er niets geleverd. Kan Coolblue niks aan doen maar het heeft wel invloed op mijn totale ervaring.

Kan in een woord: prima

Zie bovenstaande: prima. Vlot verloop van bestelling tot bezorging. Nu afwachten of de artikelen bevallen. Vooralsnog wel!

Zéér slechte levering.

Bestelling gedaan op dinsdag, zou woensdag bezorgd worden. Op woensdag bericht krijgen dat het do donderdag zal worden. Het is nu zaterdag en Coolblue vraagt naar mijn ervaring.... 10 Euro goedkoper als bij de directe concurrent en spijt dat ik wederom in de loze belofte van Coolblue ben getrapt.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN