Coolblue stelt mij tot op heden nooit teleur

Service is goed, uitleg en nazorg ook prima verzorgd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Makkelijk te bestellen

Op de site heel makkelijk te komen tot de juiste keuze en daarna hoppa in de winkel ophalen. Klein nadeeltje is de soms wat lange wachtrij......maar ja, dat heb je als het gewoon goed is!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle en goede service, super product

Hele snelle levering, duidelijk aangegeven hoe laat het kwam, prima product voor een goede prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelling snel en goed bezorgd

Ging lekker soepel weer!

Goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Nier erg geweldig

Reclame maken met artikelen waarbij je cash back krijgt. En dan niet aangeven HOE je dit krijgt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beloften nakomen !!!

Helemaal top

Alles ging helemaal top! Alleen post nl heeft 3 X de tijd veranderd voor levering dat vindt ik minder! Langer thuis moeten zitten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post nl

Bestelling op tijd. Snel dus

Gewoon goed

Optijd geleverd, duurzaam verpakt en het product doet wat het moet doen. Beter kan het niet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De winkel heeft de whooh factor

Van keuze tot afhalen van producten 1 groot feest.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In de winkel zichtbaar maken wie je gaat helpen. Nu zoekt de verkoper jou.

Alles liep zoals het lopen moest.

Vlotte service van Max bij de jlantenservice, nadat ik per abuis het verkeerde ophaalpunt had opgegeven.

Prima geholpen

In de garantie periode was mijn powerbank kapot gegaan. Hij lade niet meer op. Dit gemeld en zonder problemen kreeg ik een nieuwe opgestuurd.

Fantastische fietsservice

zie boven, overigens voel ik me tot niets verplicht, ook niet om dit veld in te vullen!

Geen Glimlach voor mij

Mijn pakket is niet bezorgd ook al beweert de Track-Trace status anders. Natuurlijk heb ik contact gezocht met Coolblue en ze zijn een onderzoek gestart.... maar ik zit nu wel zonder verjaardagscadeau. Ik ben de dupe van het niet bezorgen door de door Coolblue ingeschakelde vervoerder. Coolblue zegt begrip te hebben voor de situatie maar meedenken met een oplossing om alsnog tijdig het verjaardagscadeau te bemachtigen vooruitlopend op resultaat van het onderzoek bij de vervoerder zit er niet in. Ze laten mij in de kou staan en de glimlach waarmee Coolblue adverteert is ver te zoeken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat artiekelen met waarde een handtekening van de ontvanger nodig hebben. Dan denkt de bezorger een keer extra na wat hij/zij er mee doet. En wees wat flexibeler in jullie houding een kortetermijnoplossing is niet zo heel moeilijk ik heb het zelf aangedragen maar jullie willen het niet eens overwegen hangende het onderzoek bij de vervoerder.

Zeer snelle en correcte levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede aankoop ervaring maar geen next day delivery

Alles top, behalve de gewekte verwachting dat de levering de volgende avond zou plaatsvinden: coolblue zou eens met PostNL over realistische SLAs moeten gaan praten, en coolblue moet daarbij -in de richting van de klant- niet gaan ‘schuilen’ achter gebreken van 3e partijen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verwachting verbeteren aflevering

Altijd goede helpdesk, advies op website

Service is uitstekend

Hakmolen

Compact apparaat, moderne uitstraling, redelijke prijs.Snelle levering.

Goede ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee geen tips

Teleurstelling

Donderdag bestelling geplaatst, zou de volgende dag bezorgd worden. Helaas heb nog niets ontvangen. Volgens PostNL bezorgen ze nu op maandag. Dat is niet vandaag besteld morgen in huis . Jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraken nakomen

Zoals beloofd

Prijs is goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang. En zoals beloofd op de juiste dag en goed verpakt geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne winkel. Snel geholpen door professioneel personeel

Top ervaring!!

Goede en snelle levering, heel vriendelijke bezorger!!

Goede Service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verstuur in hetzelfde pakketje vanwege het milieu

Met een glimlach, altijd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

64 Weena