Prima service!

Oprecht met een glimlach! Prima service en snelle verzending. Op oudjaarsdag toch nog even onze nieuwe robotstofzuiger kunnen leveren. Zeer juiste updates via mail ontvangen.

Teveel SPAM

Na aankoop, erg veel emails die ongevraagd zijn. Leren dat aankoop, niet betekent dat ik vraag om meningen, nieuwsbrieven etc lijkt me een logische conclusie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg voor andere koeriersdiensten. PostNL is altijd een ramp.

Quick and smooth

Was delivered the next day

• N/A

Goede informatie op de website en prettig geholpen in de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima bestelproces en snelle levering !

Ondanks dat het erg druk is in de Kerstperiode werd de door mij aangeschafte Garmin horloge keurig de volgende dag geleverd. Tijdstip was precies zoals aangegeven en de bezorging vond duurzaam op de fiets plaats. Klasse !

prima afgewerkt

Maandag besteld en dinsdag al in huis. Bij uitpakken een beschadiging waargenomen. Vandaag mee naar de winkel in Eindhoven gegaan. Eenzelfde airfryer was niet meer te leveren. Kreeg meteen mijn geld retour. Super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door, goede service

Super snelle levering met duidelijke vermelding tijdstip afleveren vooraf, top !

Precies zoals hierboven omschreven: snelle en duidelijke levering ! Blij met het product én de service van Coolblue !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee eigenlijk niet

Goed produkt

Product voldoet aan onze eisen

Uitstekende service

Hadden een beeldscherm, waarvan het aan/uit knopje stuk was. LG vergoede het niet binnen de garantie. Er was geen schade of iets dergelijks. Na een klacht indienen bij de klantenservice van Coolblue, is er goed geluisterd en hebben wij het totaal bedrag terug gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle, vriendelijke en bekwame service voor een goede prijs!

Coolblue is de ideale klantervaring in alle opzichten. In de onlineshop vindt je makkelijk je weg, de keuze is ruim en de additionele diensten helder gespecificeerd waardoor je een goede/juiste keuze kunt maken. Na het afronden van het bestelproces wordt je tot aan het aflevermoment exact op dechoogte gehouden. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en verlies je geen kostbare tijd. De bezorgers zijn bekwaam, behulpzaam en doen hun werk zoals beloofd met een glimlach. Al met al een verdiende 10!

Topservice weer

Geweldige service en lekker snel bezorgd!

Super snelle levering

Bij het zoeken naar een boormachine om te gebruiken in mijn huis met betonmuren vond ik veel duidelijke informatie op de site van Coolblue. Ik zag dat ik ook nog 20 euro terug kon krijgen, dus ik heb daar meteen gebruik van gemaakt. Na het invullen van alle (veel!) informatie en het insturen, kreeg ik de melding dat er toch nog iets ontbrak, en dat ik meer informatie in mijn mail zou ontvangen. Ik heb echter niets ontvangen, ook niet in de spam, en nu weet ik dus niet of ik wel of niet 20 euro terugkrijg.

Netjes opgelost

Dankje

Uitstekend service

De services is uitstekend!

Accuraat en snel.

Snelle en goede afhandeling van de order.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service

Zondag laat via whatsapp Coolblue een bericht gestuurd. Ze hadden snel antwoord gegeven en wij hebben gelijk de nieuwe tv besteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijne ervaring, goede levering, kortom top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vandaag besteld, morgen in huis

Ongelofelijk dat het de volgende dag al in huis is. Ook in deze drukke tijd

Coolblue OK.

Onhandig

Dag later dan beloofd, afhaalpunt (lokettenautomaat) moeilijk te vinden in hoekje parkeergarage. Bestelling betrof hoesje voor iPad mini, dat pst met dunnere verpakking makkelijk door brievenbus, hoef je niet op te halen of voor thuis te blijven. Blijkt dat je alles (ook nutteloze dingen) moet invullen, om te verzenden. Sterrenoordeel hierdoor laag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer gewone post

Goede en duidelijke afspraak omtrent bezorging, prima service!

Heel goede service

Goede sevice

Vriendelijke medewerkers hebben de tijd voor je goed advies niet in de winkel dan volgende dag in huis . Goed concept!

Prima afhandeling

Goede kwaliteit en keuze

Prettige en gemakkelijke website. Snelle afhandeling bij afhalen door vriendelijk personeel. Een zaak om zeer beslist terug te komen voor een volgende aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijker in de winkel aangeven waar degene staat, die je gaat helpen

Teleurgesteld

Product was niet compleet. Tv 75 inch geheel uitgepakt bleken de schroeven om de poot te monteren er niet bij te zitten. De aangedragen oplossing was de hele tv weer in te pakken. Op te laten halen en een geheel nieuwe tv te laten bezorgen. Veel werk voor ons om zo'n grote tv weer in te pakken. Thuis zijn voor ophalen en bezorgen nieuwe. En in de tussentijd geen tv. Of een schamele korting en zelf op zoek naar schroeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? meedenken met de klant

64 Weena

Rotterdam 3012 CN