Service met een glimlach

Altijd blij met Coolblue, super goede service en altijd met een lach! Bij Coolblue weet je dat je altijd een goed product koopt en als er iets is, wordt je altijd goed en snel geholpen. De bezorging deden ze altijd zelf, wat superfijn was en waardoor je altijd kon rekenen op snelle levering. Helaas versturen ze sinds kort een deel van de producten met PostNL, waardoor je altijd kan rekenen op vertraging. Hopelijk komen ze snel met een optie om (evt. Tegen betaling of abonnement) elk product zelf te leveren ipv via PostNL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet met PostNL versturen, er is een reden dat mensen meer willen betalen bij Coolblue, anders kunnen we ook naar Bol.com

Levering verkeerd

Levering werd zonder bericht bij de buren bezorgd. Toch fijn dat ik in een goeie buurt woon anders was ik 600 euro armer..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorger

Bestelling afhalen in kerstvakantie afrader, verder prima

We wilden onze bestelling graag inneemt lokale Coolblue afhalen om het zo sneller in huis te hebben. Er bestaat helaas geen afhaal loket. We hebben een dik half uur in de winkel staan wachten op mensen die uitgebreid met de verkopers telefoons aan het vergelijken waren tot we aan de beurt waren. Op zich nemen ze dus de tijd voor je als je advies wil, maar ff iemand alle afhalers tussendoor laten helpen had top geweest. Half uur gewacht en daarna binnen een minuut weer buiten. Desalniettemin prima winkel Coolblue, maar ik zou niet zo snel meer afhalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Los afhaalloket op drukke dagen

Snel, simpel en vriendelijk

Van bestellen tot bezorgen in 24 uur met een vriendelijke fiets bezorger: fantastisch!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en duidelijke uitleg

Oven besteld en deze werd snel bezorgd, ondanks de feestdagen-tijd. De bezorger kwam uiteindelijk iets te vroeg. Hij gaf nog duidelijke uitleg over het schoonbranden van de oven voor gebruik (wat ik anders misschien wel vergeten was!). En nam ook meteen mijn oude oven mee. Al met al zeer soepel verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Blijft altijd leuk kopen bij Coolblue

Zoeken in de App Kopen via WhatsApp Ophalen in Rotterdam Super blij met mijn aankoop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Waanzinnig snelle en keurige levering

Positief

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn aankoop gemakkelijk kunnen ruilen en snelle levering van het nieuwe product. Daarnaast in de mail ook fijne uitleg hoe het product te koppelen aan de telefoon en wat te kunnen doen als het even niet werkt. Zeer nuttig.

Top, snelle levering.

Monitor voor scherpe prijs zeer snel geleverd en goede nazorg met een glimlach betreft gebruik en de mogelijkheden. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super ervaring

Echt geweldig moet ik eerlijk zeggen. Zaterdagmiddag begaf onze magnetron het en zaterdagavond een nieuwe besteld. Zondag morgen werd de nieuwe al door een harstikke aardige jongen geleverd. En wat ik ook super vind, de oude is gelijk meegenomen. Fijn zaken doen op deze manier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Komen afspraken na

Alles ging volgens afspraak, bezorger gaf goed uitleg en nam alle tijd , is niet de eerste keer dat ik iets bij Coolblue hebt besteld dus daar verandert ook niets aan Helemaal Top !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet parkeren op op rit van de Buren

Prima.

Heldere communicatie en snelle levering. Doen wat er beloofd is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en goede aflever service

Goede productomschrijving en snelle levering.

Excellent as always

As always with Coolblue, excellent service. Fast delivery in time, friendly delivery staff who calls you before. I especially appreciated the little follow-up email with installation guide for the dishwasher which helped me installing it by myself. Coolblue might be slightly more expensive than other shops, but the service makes it up for it

Fijne service.

Mijn nieuwe vaatwasser is op 2e kerstdag netjes op tijd bezorgd en geïnstalleerd door een vriendelijke monteur. Wat wil je nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Ram geheugen besteld en 1 dag later, op zondag geleverd. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en duidelijke informatie snelle levering helemaal top

Ik zocht en ssd en kwam bij Coolblue terecht de site was duidelijk met goede informatie dus besteld en snel in huis,

Top bedrijf!

Snelle levering en goede installatie handleiding.

Weer verbazingwekkend snel

Op de valreep nog een printer gekocht. Ondanks de drukke feestdagen eind van het jaar niettemin binnen 24 uur geleverd. (zelf ook te snel papier erbij besteld, terwijl dit elders de helft goedkoper is. Leerpuntje)

Goede aanbieding

Mooie aanbieding voor het artikel wat wij zochten. Opgehaald in de winkel in Rotterdam, waar ze werkten met een onhandig systeem zodat het lang duurde voordat ik mijn artikel had

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ander ophaal systeem in de winkel

Slecht

Pakket nog steeds niet ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en snel bestelling gekregen

iPad besteld en volgende dag geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Great service

Coolblue is my favorite store to buy electronics. Great service!

• N/A

Supergoed geholpen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De bestelde spullen keurig op tijd ontvangen de volgende dag.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN