Zie boven.
Hoewel ik hemelsbreed 1 km van het coolblue magazijn woon en hoewel coolblue een eigen bezorgservice heeft, werd mijn pakket toch met Post .nl verstuurd. Jammer van de bezorgkosten. Als dit vermeden zou worden dan kon eea goedkoper verkocht worden ! Normaal is Post.nl niet zo accuraat v.w.b. op tijd bezorgen, maar nu wel. Al met al werd mijn pakket op de afgesproken tijd bezorgd. Goed gewerkt Coolblue !!
Goede ervaring. Snel bezorgd en echt met een glimlach.
De persoon die met me mee was komt nooit meer in de Coolblue. Sowieso slecht geholpen want het horloge wat ik wou was nog wel leverbaar in alexandrium die dag had hij wel mogen zeggen ipv niet leverbaar. Daarnaast meer dan 800 betalen zonder een bon te krijgen heel apart
Hallo, Wij betreuren het dat je deze slechte ervaring hebt gehad. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen deze situatie daarom goed uitzoeken en intern besprekebaar maken. Het is natuurlijk de bedoeling dat jij een factuur ontvangt van jouw aankoop. Omdat wij de aankoop niet direct in ons systeem terug kunnen vinden willen wij jou verzoeken om ons te mailen met het email adres wat in ons systeem bekend is. Wij zullen dan als reactie de factuur naar jou opsturen. Met een glimlach, Coolblue
Dag der voor besteld Volgende ochtend door een zeer vriendelijke vrolijke bezorgster afgeleverd op de afgesproken tijd! Instalatie mail meteen 2 min later Geheel verzorgd Toppers de mensen van coolblue daar kan menig bedrijf wat van leren Dank en complimenten voor de bezorgster
Werd goed op de hoogte gehouden wanner het artikel bezorgd werd.
Timely and accurate
Ziet mooi uit, stevig en hygiënisch
PostNL failed to deliver and depot last minute closed for christmas without notice…
Hi Suzanna, We are very sorry that we could not deliver your order on time. We are doing everything we can to make sure we do. Our apologies for this! Is it still not clear when your order will be delivered? Please send your order number and this review to [email protected]. Our customer service colleagues will be happy to take a look at this for you. Kind regards, Coolblue
Leuk personeel vriendelijk, en online bestellen en volgende dag ophalen werkt perfect
Als je in de week voor kerst op je website schrijft dat je de volgende dag kan leveren, dan doe je een belofte die je niet makkelijk na kan komen. Doe dat dan niet! Een dag later dan beloofd bezorgd. Dat kost Coolblue nu punten.
ik vind het een beetje kort door de bocht dat ze bij aankoop van 3 laptops helemaal niets er tegenover stellen. Dus geen korting of een of ander presentje
V
Aankoop gedaan in vol vertrouwen van bovenstaande. Helemaal geen spijt.
Bestelling was snel in huis. Service & aandacht van medewerkers in de winkel was top.
Normaal gesproken ben ik zeer maar dan ook zeer lovend over CB, echter heb ik gisteren een hele onprofessionele gebeurtenis meegemaakt. Mijn stofzuiger is kaporlt gegaan op dinsdag. Het is de volgende dag kerst en ik verwacht gasten dus had met spoed een stofzuiger nodig. Ik ben op vrijdag naar CB Alexandrium gegaan om daar een stofzuiger te kopen, die ik had gezien op de site. Er was 1 op voorraad. Eenmaal daar aangekomen, hedft een medewerker mij geholpen en zei dat ze deze niet op voorraad hebben, terwijl de site dat wel aangaf. Hij hielp mij verder en gaf aan dat het wel bij CB Rdam Centrum op voorraad was. Om 1 dag voor kerst naar het centrum van Rdam te gaan is een gekkenhuis maar ik had de stofzuiger nodig. De medewerker hielp mij om een bestelling te plaatsen, zodat de stofzuiger gereserveerd was. Eenmaal aangekomen bij de CB van Rdam, heb ik 20 minuten gewacht voordat ik aan de beurt was. De medewerker van Rdam zei narrig dat deze stofzuiger door iemand anders gereseveerd was. En hij wist mij te vertellen dat er eentje bij de CB Alexanderium was. En kon mij niet verder helpen. Het kwam er plat gezegd op neer, jammer dan voor u meneer. Dit is absoluut niet wat ik van CB gewend ben. Uiteindelijk verwees de medewerker mij naar mediamarkt. Ben geen fan van de Media maar ben daar geslaagd, met dw hulp van een vriendelijke medewerker. Ik hoop van harte dat dit een eenmalige ervaring is.
Hi Nesh, Wat balen dat jouw stofzuiger vlak voor de feestdagen kapot is gegaan. Logisch dat je snel een vervanger zocht. Ook balen wij ervan hoe jouw ervaring bij ons in de winkel is verlopen. Onze excuses hiervoor. We nemen jouw feedback zeker mee. Zo worden we elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ben van Cool Blue gewend dat het binnen 24 uur geleverd wordt. Helaas was dat dit maal niet het geval. Erg jammer, had dat graag willen weten op moment van het plaatsen van de bestelling! Dat zou een zeer welkome aanvulling zijn, vooral als je om het bestelde zit te springen!
Een prettig bedrijf wat altijd levert wat en wanneer ze beloven. Sympathieke uitstraling.
Uitzoeken en bestellen gaat prima, maar dan…levering via PostNL is een ramp. Geen info, afhaalpunt zit week of meer dicht. Van 23-12 t/m 5-1. Geen bericht van PostNL over voortgang. Geen idee waar kerstpakket nu wel is. Zoek andere transporteur.
Hi Eric, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Best service of all platforms. You can rely on Coolblue
Website is overzichtelijk. Product snel verstuurd en snel ontvangen. Helemaal top!
Heel fijne website in combinatie met prettige winkel
kopen van een niet alledaags product kost altijd veel tijd en moeite. Coolblue maakt dicht gemakkelijker
Twee dingen besteld; een los item wat vlot en soepel verliep met afhalen in de winkel. Wel zo handig in de kerst periode als PostNL het te druk heeft. Tweede bestelling was een los item + een duopack, dat ging totaal mis. Bij bestellen leek het op winkel voorraad, direct daarna kreeg ik een email dat het toch besteld moest worden. Raar. De bestelling werd vier keer uitgesteld vanwege "drukte in het magazijn", en deze bestelling werd zelfs zonder instemming of bericht geannuleerd door de Klantenservice, die sowieso erg kort, traag en incorrect reageert via WhatsApp. Tussen de berichten door bleek dat het voorraad systeem niet goed kon omgaan met een order van één duopack met drie items + één los item (dus 4 in totaal)
Hi Erik, Dit is natuurlijk niet verlopen hoe we het beiden willen. We zoeken het graag nog een beetje verder voor je uit. Wil je je ordernummer samen met deze review mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Coolblue
Super bezorgd en super geholpen door de medewerker aan de telefoon.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN