I recently visited Coolblue and was thoroughly impressed by the service. The representative who assisted us was incredibly professional, service-oriented, and extremely knowledgeable. She was also very friendly, which made the entire experience enjoyable. We felt we were in very capable hands from the moment we arrived. She guided us in making decisions that perfectly suited our needs, and her expertise was evident every step of the way. I would highly recommend Coolblue to anyone looking for top-notch service and expert advice.
Goed keyboard, en optijd geleverd het keyboard heeft wel echt een kort kabeltje waardoor ik een verleng kabel nodig had.
Zondag besteld en maandag rond de lunch konden we al weer koken en voor een hele mooie prijs!
Jullie medeweker heeft de tv op een perfecte manier geleverd. Hij heeft mij goed over het product, het retourbeleid en de garantie geïnformeerd. Hij heeft de oude tv ook meegenomen. Hij had de gehele tijd een glimlach op zijn gezicht en was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Vreemd dat jullie naar mijn klantervaring vragen terwijl tijdens het bestellen staat dat er zondag geleverd gaat worden en nu (dinsdagavond) nog steeds niet geleverd is en hierover geen enkele communicatie plaatsvindt
Beste L.B. Koek, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je pakket nog niet geleverd is! Het lijkt erop dat er iets mis gaat met de verzending bij de bezorgpartner. Wanneer je pakketje niet geleverd wordt volgens afspraak en je hebt verder geen informatie ontvangen vanuit ons over een eventuele vertraging is het verstandig om even contact op te nemen met onze klantenservice. Het kan namelijk zo zijn dat je pakket vast ligt in het sorteerproces bij de bezorgpartner, of dat er iets anders verkeerd gaat in het proces. We willen je dan ook vragen om even contact op te nemen met onze klantenservice zodat we dit voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Mijn pakketje zou de volgende dag, zaterdag, bezorgd worden. Zaterdagochtend keurig een berichtje dat de fietsbezorger tussen 11.30 en 12.30 u langs zal komen. Zaterdag niemand gezien. Op zondagochtend wederom eenzelfde berichtje en ja hoor, mijn pakketje werd bezorgd. Fantastische service van Coolblue om het oude kapotte apparaat mee terug te nemen. Nu twijfel ik tussen 4 of toch 5 sterren!
Eenvoudig besteld en prettig verlopen.
Snelle en correcte afhandeling
het werd netjes afgeleverd
Zeer makkelijke keuze mogelijkheid op website. En een goede en nette afhandeling in de winkel. Hoogstraat Rotterdam
Wederom een superservice bij Coolblue. Er was bij mij wat onduidelijkheid over de extra afgesloten zekerheid garantie van een aangeschaft product . Ik had info gekregen via de digitale assistent dat de verzekering in zou gaan na de wettelijke 2 jaar fabrieksgarantie. Dat bleek achteraf niet juist. Contact gelegd met klantenservice en het is perfect opgelost. Erg tevreden dus
Zeer snel geleverd. Product is precies als de beschrijving..Waterpic..tankje had iets groter mogen zijn...
Zoals gebruikelijk alles weer top geregeld
Goede keuze kunnen maken, kon makkelijk betalen met cadeaukaarten, product werd de zelfde dag verzonden met vervolgens een melding van een tijdvak, daarna een uur en daarna dat de bezorger er over een kwartiertje zou zijn. Netjes verpakt en op tijd bezorgd door een aardige bezorger. Met name de bezorging door Coolblue vind ik zeker een pluspunt t.o.v. de DHL's, PostNL's, enz. van deze wereld.
I received the product in less than 24 hours, with nice packaging. Overall good experience.
Na heel goed nadenken en vergelijken zijn we uit gekomen bij Coolblue We hebben daar een koelvriescombinatie gekocht en de levering ging ook heel prettig. dus dik tevreden.
Waterfilters Jura bijbesteld.
De mini stofzuiger bevalt prima, handzaam en robuust. Supersnel geleverd.
Wij hebben om hulp gevraagd in de winkel. Mijn zoon zocht een monitor waar hij ook films op kan kijken. Mooie scherm uitgezocht en verder prima maar geen geluid, alleen via hoofdtelefoon. Voor films kijken met iemand anders is dit geen optie. Wij gaan deze weer ruilen voor een andere monitor.
Best Bernard, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat leuk dat je een bezoek hebt gebracht aan een van onze winkels! Wat vervelend dat je het verkeerde advies hebt gekregen over de monitor. We kunnen ons goed voorstellen dat film kijken via de monitor dan wel wat handiger is als er ook speakers inzitten. Geef dit dan ook zeker aan bij een eventuele omruiling dat het geluid uit de monitor dient te komen, zodat onze collega's in de winkel op zoek kunnen naar de juiste specificaties, en niet alleen naar beeld kwaliteit kijken. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Valt erg tegen in gebruik. Blijft eindeloos zoeken. Af en toe een treft en dan wel nauwkeurig.
Artikel 100% echter post NL is hopeloos
Binnen 1 dag besteld en bezorgd. Voor de levering perfect op de hoogte gehouden via mail. Een kwartier voor levering ook nog gebeld. Super!!
Snelle levering en was goedkoper dan de andere online winkels
64 Weena
Rotterdam 3012 CN