Makkelijk en snel

Makkelijk besteld en snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede berichtgeving over de bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Altijd goed!

De bezorging is hartstikke netjes, van te voren goed op de hoogte gesteld. Ze liepen voor op schema en belden keurig, waren ontzettend aardig!

Philips Mixer

Zal je net zien, ga je oliebollen bakken, gaat de mixer kapot. Even naar Coolblue en de dag erna is de nieuwe in huis.

Top en vooral erg snel en daarbij 9 van de 10 keer de goedkoopste

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Snel en vakkundig

Ik was snel aan de beurt kreeg goeie uitleg en alles was duidelijk toen ik weg ging

In een woord "geweldig"

Friendly and Helpful - as always

Went in to collect an item. Staff were friendly and helpful, as is normal with Coolblue in Den Haag. It was busy in the shop but was not kept waiting very long.

• N/A

Snelle levering.

Schrok wel, nadat er aangebeld was. Mijn pakketje al tegen mijn buitendeur was aangelegd. De postbezorger van post.nl was al weggelopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het pakketje moet persoonlijk overhandigd worden aan de klant.

Goed en snel geleverd

Ik vond het een hele goede en snelle levering. Dank hiervoor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan haast niet

Toppie!

Goed verpakt en snelle levering!

Nog wachtend op levering

Hoewel het bestelproces vlot liep, wacht ik helaas nog steeds enkele dagen op de levering… En het is niet duidelijk wanneer het wordt geleverd… Helaas niet de eerste keer dat ik langer moet wachten op een pakket

• Wellicht een ander postbedrijf?

Slechte handleiding

Ik heb hem nog in actie. Ik worstel met de handleiding. Nog maar weer eens goed lezen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere handleiding

Goed opgevangen in de winkel zeer vriendelijk

Fantastisch!

Goede service, zowel in de winkel als online. Coolblue heeft begrepen hoe je met klanten om moet gaan. Duidelijke en professionele uitleg, snelle levering, echt top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product geruild want ik was niet helemaal tevreden. Dit proces ging super

very good

Everything was smooth. Friendly crews.

• N/A

snelle levering en op ander adres

eerste ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

GOED GEHOLPEN IN DE WINKEL, IK WIST WELKE TAFELMODEL KOELKAST IK WOU. lIEBHERR. DEZE STAAT NIET IN DE WINKEL, WAT JAMMER IETS, VEEL OUDEREN ZOALS IK ZIJN ZEER CONTENT MET DEZE MERK. PERSONEEL EN BEZORGER,S GEWELDIG, JE WORDT STEEDS OP DE HOOGTE GEHOUDEN, MET DE TIJDEN VAN BEZORGING. EN IK WENS U ALLEMAAL, FIJNE EN PRETTIGE FEESTDAGEN

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, onze Etna combi oven. Duidelijke communicatie over het product en de levering en snel geleverd volgens afspraak.

Levering top.

Snel geleverd. Alles klopt, dus heel tevreden.

super snel

Besteld en volgende dag voor 10.30 geleverd

Niet geleverd

Heleaas niet geleverd,had het zaterdag verwacht,maar wou niet ongeduldig zijn,volgends de track and trace wel geleverd. Daarnaast wel goeie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Track and trace goed in de gaten houden

netjes en snel geleverd

mijn oven is netjes en snel geleverd. De aanbieding is ook echt een aanbieding geweest.

Tevreden

Ik ben erg tevreden met de levering van de wasdroger. Ook tevreden met de vriendelijke bezorger. Goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN