Ik vind het heel vervelend dat je niet gewoon in de winkel een product kunt bekijken en dan kopen . Dus gewoon een winkel met veel keuzemogelijkheden
Fantastisch!
Prima product, goeie prijs snel bezorgd.
I am very sad because i should get my package thursday but the driver just didnt showed up, he just sent notification that he didnt found me at home, and the next day in friday he should take my package to an postnl point but he didnt, i got another notification in saturday that the package is back at the PostNL sorting center and the package will be delivered tonight at the postnl point, it was an gift and i need it today so i cannot handover the gift and will be to late because of the drivers.
Prima, maar mn review wordt zonder reden niet geplaatst, terwijl ik me aan de review voorschriften heb gehouden datch ik zo. En dat valt me dan weer tegen van coolblue.
Beste E.J., Bedankt voor het plaatsen van je review. Logisch dat je baalt dat je review niet is geplaatst op onze website. De reviews op onze website worden door ons gelezen en beoordeeld. Het lijkt er op dat je review niet door onze voorwaarden is gekomen. Dat betekent niet dat we jouw mening niet willen horen. Wij vinden het belangrijk dat er op onze website alleen echte reviews worden getoond over de producten. Zo kunnen onze klanten zeker zijn dat de reviews op onze website betrouwbaar zijn. Daarbij mag je dus ook zeker kritisch zijn op het product. Voor het plaatsen van de review hebben we wel een aantal voorwaarden. Mocht je deze willen inzien, kan je deze vinden op onze website. Je bent altijd welkom om een nieuwe review te plaatsen of aan te passen. We zien zelfs heel graag hoe jouw nieuwe product bevalt. Mocht je vragen of klachten hebben over onze service, kan je bij ons terecht via [email protected]. We kijken dan graag met je mee. Met een glimlach, Coolblue
Fijne website, overzichtelijk. De volgende dag geleverd. Betrouwbaar. Fijn om een fysieke winkel/ service te hebben om op terug te vallen.
Klantgericht en goede prijs kwaliteit verhouding. Prima service !
Snel en netjes bezorgd. Artikel was heel goed verpakt
De volgende dag al bezorgd. Mag ook over twee dagen. Makkelijk in elkaar te zetten en draait meteen.
Coolbleu doet er alles aan om te helpen bij het bestellen.
Prima , vakkundige, klantvriendelijke installetie medewerker
Bestellen, bezorgen en klantenservice waren erg goed! Orbi set is boven verwachting snel.
Het de hele tijd aanpassen van de bezorg tijden
Hoi Sam, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de levering van je bestelling niet soepel is verlopen. Je houdt natuurlijk rekening met de bezorgtijd die is afgesproken. Excuses daarvoor. Hopelijk kan je inmiddels al genieten van je bestelling. Je ontvangt bij iedere bestelling een tijdvak een avond voordat je bestelling wordt afgeleverd. Het kan wel is gebeuren dat dit aangepast wordt door drukte of onverwachte omstandigheden. We proberen dat wel zo veel mogelijk te voorkomen. Je mag er dus ook vanuit gaan dat bij je volgende bestelling alles weer goed loopt. Mocht je toch nog vragen hebben over de bestelling, stuur dan een mail naar [email protected]. We helpen je dan graag verder. Met een glimlach, Coolblue
Helaas heb ik mijn spullen nog niet binnen dus nee niet tevreden
Hoi Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling vertraagd is. Je mag natuurlijk wel verwachten dat je producten op tijd bezorgd worden. Excuses daarvoor. We doen er altijd alles aan om een bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Helaas lijkt dat hier mis te gaan. Mocht je de bestelling nog altijd niet hebben ontvangen, zou je dan je review samen met je ordernummer kunnen mailen naar [email protected]? We helpen je dan graag zo snel mogelijk verder. Met een glimlach, Coolblue
Prima ervaring.
Super service
TERRIBLE long wait times, no airfryer despite three promises... BAD!
Hi Peter, Bedankt voor je review. Wat zonde dat je bestelling niet volledig naar wens is. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je alles in goede staat ontvangt. Excuses daarvoor. Dit is natuurlijk niet wat je mag verwachten van je nieuwe aanwinsten. Zou je je review samen met je ordernummer kunnen mailen naar [email protected]? We kijken dan graag met je mee wanneer we de airfryer alsnog bij je kunnen afleveren. Ook willen we graag naar een vergoeding kijken voor de beschadigde koelkast. Hopelijk kunnen we je zo snel verder helpen. Met een glimlach, Coolblue
Waarde van onze bestelling € 1200,-. Een Ipad met met screensaver en ipadhouder. Een duur apparaat. We zijn even weg en wordt het pakket onder de caravan gelegd, deze staat naast het huis. Voor mij kan dit en daar ben ik echt niet over te spreken.
Hoi Harrie, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de levering van je nieuwe iPad niet is wat je er van mag verwachten. Excuses daarvoor. Hopelijk is wel alles in orde met je nieuwe aanwinst. Om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurd, horen we graag meer van je. Zou je ons een mail kunnen sturen met je review en ordernummer naar [email protected]? We gaan dan kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Met een glimlach, Coolblue
Tweedekans verrekijker gekocht. Netjes, geen beschadigingen en toch korting. Goede service en snelle levering
Bij binnenkomst merk je dat je geen nummer bent maar een klant. We werden zeer vriendelijk en professioneel geholpen, chapeau ! Deze winkel is een aanrader.
TOP!
Zoals altijd klopt het bestel en leveren bij Coolblue. Wel lichte (na installatie niet zichtbaar) transportschade door ruwe behandeling door PostNL Verpakking was op dit punt onvoldoende. Het product, een afzuigkap van Inventum (AK06012RVS) is qua productontwerp wel voor verbetering vatbaar. Het geluidsniveau op de hoogste stand is gewoon luid, maar dat was bekend. Wat niet duidelijk blijkt in de productomschrijving dat de luchtaansluiting van 120mm niet echt prettig aansluit bij de in de handel gebruikelijke 125mm afvoerleidingen. Dit heeft als gevolg dat "vuile" lucht niet goed wordt afgevoerd (lekkage). Daarnaast "lekken" de bijgeleverde aansluitstukken (afdichting en aansluiting luchtafvoer) op de kap. Deze hulpstukken sluiten niet goed aan op de kap omdat de bevestigingsnokjes te klein zijn en bij afvoer aan de achterkant slechts op drie punten grip hebben ivm de plaatsing van het netsnoer. Bij de installatie bleek ook dat, bij het installeren in een hoek, de bevestigngssleuven in de kap op 27-28mm uit de rand zitten, dit is te krap om met de gemiddelde huis- tuin en keukenboor een "recht" gaatje te boren, de boormachine is dan gewoon "te dik" om goed in een koek te kunnen boren. Al deze kanttekeningen hebben betrekking op de installatie, hangt de kap eenmaal dan doet hij prima zijn werk, zeker gezien de prijs/kwaliteitsverhouding.
Ik heb 'n smart TV gekocht (2e kans). De TV werd afgeleverd in een veel te grote doos met veel te weinig beschermingsmateriaal. De TV was dan nog wel in noppenfolie gewikkeld maar had veel ruimte door de doos geslingerd te worden tijdens transport. Resultaat: bij het uitpakken rammelde er al iets binnenin de TV en ook bleek de plastic behuizing gescheurd aan de voorzijde en aan de zijkant sloot deze ook niet meer aan. Dit was een teleurstellende ervaring die ik niet van jullie gewend ben. Nu wordt de boel onnodig vertraagd omdat eerst de TV weer door jullie ontvangen en geinspecteerd moet worden, voordat jullie een nieuwe gaan opsturen. En dat voor 'n paar tientjes korting op de 2e kans. Voor mij een reden om dit nooit meer te kiezen.
Hoi Rob, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat je nieuwe aanwinst niet naar wens is. Dat is inderdaad een enorme tegenvaller. Je had natuurlijk direct dezelfde dag voor de buis willen zitten. Je mag van ons verwachten dat de nieuwe televisie goed verpakt wordt verzonden. Excuses daarvoor. Uit je review halen we dat er al een omruiling is geregeld. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur in dat geval een mail met je review en ordernummer naar [email protected]. We kijken dan heel graag met je mee. Met een glimlach, Coolblue
Omstreeks 21h besteld en de volgende dag vanaf 10h kon ik het afhalen op het afhaalpunt.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN