Razend snel en goed

Mooi product en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, beter kan niet

Goede en snelle service

Bezorgers waren vriendelijk, snel en de oude vaatwasser hadden ze ook in een mum van tijd meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd, zoals altijd eigenlijk

De ene dag besteld, de andere dag netjes geleverd! Zoals altijd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling door Coolblue netjes geregeld, de bezorging door Post.nl echter a sociaal !

Een plus voor Coolblue maar hoop dat alle verkopers nu eens overwegen om te vertrekken bij Post.nl Ik stond toevallig in de keuken, hoorde een doffe klap bij de voordeur en de bel ging. Ik naar de deur, opende deze en niemand te zien, het pakje lag op de stenen voor de deur en geen bezorger te bekennen. Dit is niet de eerste keer dat ze zo afleveren ! Gelukkig deden de bestelde telefoons het maar het had ook andersom kunnen zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weg bij Post.nl

Bestelling komt niet!!!! Verschrikkelijk

Vaatwasser besteld bij Coolblue maar nooit ontvangen… Ik wacht nu al meer dan 2 weken zonder nieuws. Elke keer smoesjes aan de telefoon en gezegd dat het gauw wordt opgelost en ze er mee bezig zijn en we gebeld worden maar dit gebeurd niet Niet alleen biedt Coolblue geen oplossing aan. Ik moet wachten tot het “lopend onderzoek” gedaan is. Dit was geen kleine bestelling, dit gaat over een groot bedrag die compleet vast zitten. Coolblue weigert om de bestelling opnieuw te sturen of om het geld terug te storten zolang het onderzoek loopt. Dit is een afschuwelijk proces.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Los het op!!

Snelle levering en top service

Oude koptelefoon was stuk gegaan, die avond nog een nieuwe besteld. Kwam de volgende middag al. Altijd top, kan er blind van op aan.

is prima

is een prima website

Sneller levering, leuke prijsjes

Werkt goed

Doet zijn werk goed! Installeren was eenvoudig , ik dacht dat meer lawaai zou maken maar dat viel mee. Wat wel jammer is dat mijn koeienhuid vloerkleed te slap was voor de robot en rolde het kleed steeds op .We moesten het kleed verwijderen .

Geen korting. Heel star

Ik heb een duur cadeau gekocht van 189 euro. Had een niet betrokken Coolblue persoon aan de lijn die mij geen korting wilde geven. Via Google gezocht en daar kreeg ik steeds het bedrag van 180 te zien. Het leven is al duur genoeg dus ik wilde deze 9 euro korting. Niet gekregen. Zo flauw dat dit de laatste keer is dat ik bij Coolblue geshopt heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie mijn verhaal. Luister en hoor de klant.

Ging allemaal heel soepel

Ik had op internet een telefoon besteld om op te halen in de winkel. Daar was niet heel goed aan gegeven dat je je eerst moest aanmelden via een zuil. Daar hadden meer mensen last van. Met als gevolg dat je een poosje voor piet snot staat. Maar daarna ging het heel goed en soepel. Ik werd goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter aangeven dat je je moet aanmelden bij de zuil.

Professional and fast

The employees are always service minded and knowledgeable.

altijd goede ervaringen gehad

prettig geholpen,indien nodig goed advies. uitgebreide beschrijvingen.

hele goede service

Omdat we niet goed een keuze konden maken voor een nieuwe telefoon, contact gezocht met de klantenservice. Zij hebben ons goede raad gegeven en uiteindelijk ook bij coolblue een telefoon gekocht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Stipt geleverd, boven gebracht en de oude koelkast eruit, alles in 10 minuten gefixt. Vriendelijk, snel en efficiënt!

Top geregeld !

‘s avonds besteld dag erna ‘s morgens geleverd. Zeer tevreden

Snel en betrouwbaar

Idem

• No

Keurig geleverd

Op tijd, goed verpakt het gevraagde geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel geleverd.

Snelle levering, goede indicatie van het bezorgtijdvak en ruim een half uur van tevoren een telefonische aankondiging door de bezorger. Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.

prima ervaring

product online besteld, maar hoefde pas in de winkel te betalen. Werd snel geholpen door medewerker met verstand van zaken. Legde mij goed een alternatief uit met voor en nadelen en kon bij hem het gekochte artikel afrekenen.

Snelle info/levering

Snelle info/levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service bij defect product

De Philips neushaartrimmer (fijn ding, zo lang hij niet stuk gaat...) is inmiddels al 2 keer kosteloos door Coolblue vervangen. Ik heb de eerste ruim een jaar geleden ter reparatie aangeboden. Kreeg snel bericht dat ik een nieuwe zou ontvangen en dat gebeurde ook. Binnen een paar maanden was de 2e echter ook weer kapot. Er zit blijkbaar een scheerkop op die heel snel stuk gaat. Dat kan Coolblue niet helpen, is een fout van Philips. Ook de 2e ter reparatie opgestuurd, en binnen een week heb ik nu weer een nieuwe ontvangen. Duimen dus... maar de service is dus prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima ervaring met Coolblue.

Koop al jaren bij diverse soorten artikelen bij hen. Gaat allemaal lekker snel. Vaak vandaag besteld, morgen in huis. Ook de klantenservice is ruim voldoende. Geen klachten dus van mij. Prima ga zo door.

Zeer snelle levering

Rond 22.30 uur besteld en voor 11 uur geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelling was al retour gestuurd voordat het bezorgd was

Vanuit het niets kreeg ik een email met de retour bevestiging Geen uitleg, helemaal niet. Uiteindelijk na zoeken contact gehad met de klantenservice Heb mijn bestelling maar ergens anders besteld, en de dag erop was de bestelling al geleverd

64 Weena

Rotterdam 3012 CN