Mooi product en snel geleverd
Bezorgers waren vriendelijk, snel en de oude vaatwasser hadden ze ook in een mum van tijd meegenomen.
De ene dag besteld, de andere dag netjes geleverd! Zoals altijd!
Een plus voor Coolblue maar hoop dat alle verkopers nu eens overwegen om te vertrekken bij Post.nl Ik stond toevallig in de keuken, hoorde een doffe klap bij de voordeur en de bel ging. Ik naar de deur, opende deze en niemand te zien, het pakje lag op de stenen voor de deur en geen bezorger te bekennen. Dit is niet de eerste keer dat ze zo afleveren ! Gelukkig deden de bestelde telefoons het maar het had ook andersom kunnen zijn.
Vaatwasser besteld bij Coolblue maar nooit ontvangen… Ik wacht nu al meer dan 2 weken zonder nieuws. Elke keer smoesjes aan de telefoon en gezegd dat het gauw wordt opgelost en ze er mee bezig zijn en we gebeld worden maar dit gebeurd niet Niet alleen biedt Coolblue geen oplossing aan. Ik moet wachten tot het “lopend onderzoek” gedaan is. Dit was geen kleine bestelling, dit gaat over een groot bedrag die compleet vast zitten. Coolblue weigert om de bestelling opnieuw te sturen of om het geld terug te storten zolang het onderzoek loopt. Dit is een afschuwelijk proces.
Beste Britt, Dankjewel voor het plaatsen van je review. We kunnen begrijpen dat het afwachten van een onderzoek inderdaad niet prettig is. Zou je ons een mail kunnen sturen op [email protected] met daarin de situatieschets en het benodigde ordernummer? Dan gaan we dit voor je oppakken en hopelijk kunnen we dit dan ook meteen samen oplossen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Oude koptelefoon was stuk gegaan, die avond nog een nieuwe besteld. Kwam de volgende middag al. Altijd top, kan er blind van op aan.
is een prima website
Sneller levering, leuke prijsjes
Doet zijn werk goed! Installeren was eenvoudig , ik dacht dat meer lawaai zou maken maar dat viel mee. Wat wel jammer is dat mijn koeienhuid vloerkleed te slap was voor de robot en rolde het kleed steeds op .We moesten het kleed verwijderen .
Ik heb een duur cadeau gekocht van 189 euro. Had een niet betrokken Coolblue persoon aan de lijn die mij geen korting wilde geven. Via Google gezocht en daar kreeg ik steeds het bedrag van 180 te zien. Het leven is al duur genoeg dus ik wilde deze 9 euro korting. Niet gekregen. Zo flauw dat dit de laatste keer is dat ik bij Coolblue geshopt heb.
Beste Susan, Bedankt voor het plaatsen van je review. Korting is uiteraard altijd mooi meegenomen, zeker bij een cadeau. We hebben je bestelling erbij gezocht om te achterhalen om welk product het ging. Na een snelle Google search van het product komen we inderdaad ook de prijs van €180,- tegen. Dit is echter bij andere leveranciers dan Coolblue. Wij concurreren inderdaad niet met prijzen van andere webaanbieders. Mocht het zo zijn dat je de prijs van €180,- terugziet op onze Coolblue-website bij je Google search, dan kun je hier een screenshot van maken en dit naar onze klantenservice toemailen. We zullen de korting dan doorberekenen en het verschil aan je terugstorten. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Ik had op internet een telefoon besteld om op te halen in de winkel. Daar was niet heel goed aan gegeven dat je je eerst moest aanmelden via een zuil. Daar hadden meer mensen last van. Met als gevolg dat je een poosje voor piet snot staat. Maar daarna ging het heel goed en soepel. Ik werd goed geholpen.
The employees are always service minded and knowledgeable.
prettig geholpen,indien nodig goed advies. uitgebreide beschrijvingen.
Omdat we niet goed een keuze konden maken voor een nieuwe telefoon, contact gezocht met de klantenservice. Zij hebben ons goede raad gegeven en uiteindelijk ook bij coolblue een telefoon gekocht.
Stipt geleverd, boven gebracht en de oude koelkast eruit, alles in 10 minuten gefixt. Vriendelijk, snel en efficiënt!
‘s avonds besteld dag erna ‘s morgens geleverd. Zeer tevreden
Idem
Op tijd, goed verpakt het gevraagde geleverd.
Snelle levering, goede indicatie van het bezorgtijdvak en ruim een half uur van tevoren een telefonische aankondiging door de bezorger. Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.
product online besteld, maar hoefde pas in de winkel te betalen. Werd snel geholpen door medewerker met verstand van zaken. Legde mij goed een alternatief uit met voor en nadelen en kon bij hem het gekochte artikel afrekenen.
Snelle info/levering
De Philips neushaartrimmer (fijn ding, zo lang hij niet stuk gaat...) is inmiddels al 2 keer kosteloos door Coolblue vervangen. Ik heb de eerste ruim een jaar geleden ter reparatie aangeboden. Kreeg snel bericht dat ik een nieuwe zou ontvangen en dat gebeurde ook. Binnen een paar maanden was de 2e echter ook weer kapot. Er zit blijkbaar een scheerkop op die heel snel stuk gaat. Dat kan Coolblue niet helpen, is een fout van Philips. Ook de 2e ter reparatie opgestuurd, en binnen een week heb ik nu weer een nieuwe ontvangen. Duimen dus... maar de service is dus prima!
Koop al jaren bij diverse soorten artikelen bij hen. Gaat allemaal lekker snel. Vaak vandaag besteld, morgen in huis. Ook de klantenservice is ruim voldoende. Geen klachten dus van mij. Prima ga zo door.
Rond 22.30 uur besteld en voor 11 uur geleverd
Vanuit het niets kreeg ik een email met de retour bevestiging Geen uitleg, helemaal niet. Uiteindelijk na zoeken contact gehad met de klantenservice Heb mijn bestelling maar ergens anders besteld, en de dag erop was de bestelling al geleverd
Hoi Sam, Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We kunnen ons goed voorstellen hoe verwarrend en frustrerend het moet zijn geweest om ineens een retourbevestiging te ontvangen zonder enige uitleg, zeker wanneer je bestelling nog niet eens was bezorgd. Dit had absoluut duidelijker en beter gecommuniceerd moeten worden. Het is goed om te horen dat je uiteindelijk contact hebt kunnen krijgen met onze klantenservice, maar we begrijpen dat je in de tussentijd naar een andere oplossing hebt moeten zoeken. Het moet zeker niet zo zijn dat je je bestelling ergens anders moet doen en dat de bezorging daar wel soepel verloopt. Heb je ondertussen wel het geld vanuit ons terug? Zo niet, horen we dit natuurlijk graag van je. We zullen je feedback meenemen om ervoor te zorgen dat we in de toekomst duidelijker communiceren en dergelijke situaties sneller oplossen. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN