Snelle info/levering
De Philips neushaartrimmer (fijn ding, zo lang hij niet stuk gaat...) is inmiddels al 2 keer kosteloos door Coolblue vervangen. Ik heb de eerste ruim een jaar geleden ter reparatie aangeboden. Kreeg snel bericht dat ik een nieuwe zou ontvangen en dat gebeurde ook. Binnen een paar maanden was de 2e echter ook weer kapot. Er zit blijkbaar een scheerkop op die heel snel stuk gaat. Dat kan Coolblue niet helpen, is een fout van Philips. Ook de 2e ter reparatie opgestuurd, en binnen een week heb ik nu weer een nieuwe ontvangen. Duimen dus... maar de service is dus prima!
Koop al jaren bij diverse soorten artikelen bij hen. Gaat allemaal lekker snel. Vaak vandaag besteld, morgen in huis. Ook de klantenservice is ruim voldoende. Geen klachten dus van mij. Prima ga zo door.
Rond 22.30 uur besteld en voor 11 uur geleverd
Vanuit het niets kreeg ik een email met de retour bevestiging Geen uitleg, helemaal niet. Uiteindelijk na zoeken contact gehad met de klantenservice Heb mijn bestelling maar ergens anders besteld, en de dag erop was de bestelling al geleverd
Hoi Sam, Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We kunnen ons goed voorstellen hoe verwarrend en frustrerend het moet zijn geweest om ineens een retourbevestiging te ontvangen zonder enige uitleg, zeker wanneer je bestelling nog niet eens was bezorgd. Dit had absoluut duidelijker en beter gecommuniceerd moeten worden. Het is goed om te horen dat je uiteindelijk contact hebt kunnen krijgen met onze klantenservice, maar we begrijpen dat je in de tussentijd naar een andere oplossing hebt moeten zoeken. Het moet zeker niet zo zijn dat je je bestelling ergens anders moet doen en dat de bezorging daar wel soepel verloopt. Heb je ondertussen wel het geld vanuit ons terug? Zo niet, horen we dit natuurlijk graag van je. We zullen je feedback meenemen om ervoor te zorgen dat we in de toekomst duidelijker communiceren en dergelijke situaties sneller oplossen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Van de week een dji mini statief besteld. Voor 23.59 en de volgende dag werdt deze bezorgd Vind het toch bizar Hun lukt het wel en bestel je ergens anders. Dan lukt het nooit de dag er na
Mijn pakket is door PostNL op een ander afhaalpunt in Maastricht geleverd, plm 5 km verwijderd van het punt dat ik had aangegeven. Bovendien was dit punt maar tot 17 u open zodat ik het diezelfde dag niet meer kon ophalen. Bij dit laatste punt werd mij verteld dat de PostNL bezorgers dit vaker deden.
Makkelijk en eenvoudig zoeken naar producten, snel afrekenen en op tijd ontvangen.
Mijn bestelling in een dag geleverd. Perfect!
Ik heb uit het verleden zeer negatieve ervaringen gehad met Coolblue en heb dit toen ook online gezet. Maar ik heb ze nu een herkansing gegeven en ze zijn met heel wat elementen veranderd in de positieve zin. Wel heb ik met sommige onervaren mensen te maken gehad, maar dat wist Coolblue weer goed te maken. Wel vind ik ze onbeschoft om gelijk de klanten met jij en jou aan te spreken. Ik ben bijna 70 en vind het toch wel netter om met u aangesproken te worden, ik heb niet met ze geknikkert en op school gezeten. Ik heb de dure Asus game laptop gekocht en had wat probleempjes omdat ik niet zo geleerd ben en ben daarmee goed geholpen.
Jazeker zeer blij met geweldige experience van de service gerichtheid. Aardig, attent en de glimlach !!
Tweede kans product werkt naar behoren alleen vervelend van de niet functionerende kleurpatroon hp 303 in tegenstelling bij eerdere aangeschafte producten Heeft me extra veel moeite gekost voordat ik dat door had en nadien extra tijd en kosten gemaakt voor de aanschaf van een nieuwe kleurpatroon
Zoals altijd goed
Snel en netjes geholpen. Product voldoet aan de verwachtingen.
Koelkast werd in de gang gezet en weg waren die bezorgers. Hun hadden niet eens het fatsoen om te wachten om de oude koelkast mee te nemen.
Hoi Sueyenne, Bedankt dat je dit met ons deelt. We begrijpen goed dat je teleurgesteld bent dat de bezorgers de nieuwe koelkast gewoon in de gang hebben gezet en vervolgens zijn vertrokken zonder de oude mee te nemen. Bij drempellevering is het belangrijk dat de oude koelkast klaarstaat om meegenomen te worden. Ook als je niet betaald voor de service van plaatsen en aansluiten, nemen we graag je oude mee. Aangezien we zonder deze service hem enkel aan de deur leveren, is het nodig dat de oude klaarstaat. We begrijpen echter dat het verwarrend kan zijn en dat dit je ervaring niet ten goede heeft geholpen. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen om ervoor te zorgen dat alles duidelijker en soepeler verloopt in de toekomst. We hopen dat je alsnog tevreden bent met je nieuwe koelkast en staan uiteraard voor je klaar als je verdere vragen hebt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik had discussie met de klantenservice, maar achteraf, hadden ze gelijk. Dus .....TOP!
Ik heb de bestelling in de Coolblue winkel in Nijmegen gedaan. Helaas was de e-reader die ik wilde bestellen niet ter plekke te bekijken (eigenlijk zijn maar heel weinig e-readers te bekijken). Wat me tegenviel is wat medewerkers over het apparaat kunnen vertellen. Ze komen niet verder dan wat ik zelf al op de website van Coolblue heb kunnen lezen of al wist uit reviews.
Mijn bij Coolblue aangeschafte laptop vertoonde problemen. Helpdesk vroeg na uitleggen van probleem of ik hiermee naar een fysieke winkel kon gaan. In de winkel is geconstateerd dat het probleem een hardware probleem was. Kan gebeuren natuurlijk. Laptop is retour fabrikant gegaan. De fabrikant meende echter dat het probleem een software probleem is. Gevolg: ik moest betalen om mijn laptop uberhaupt terug te krijgen. Dit is de reden voor mijn lage scrore! Er is nooit over mogelijke kosten gesproken. (Letter schrijft Coolblue: ...anders gaan we een ander blijmaken met uw bestelling...?) Ik heb gekozen voor de optie 'reparatie'. Maar euvel bleef. Laptop weer retour. Dit keer duurde het wel heel erg lang. Na de nodige ergenis heb ik uiteindelijk het aanschafbedrag en de onnodig betaalde reparatiekosten terug ontvangen.
Hoi Peter, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Het klinkt alsof je een behoorlijk frustrerende situatie hebt doorgemaakt, en dat spijt ons enorm. Problemen met een laptop zijn al vervelend genoeg, en als de communicatie en afhandeling niet soepel verlopen, kunnen we ons voorstellen dat dat extra lastig is. We begrijpen heel goed dat het verwarrend en oneerlijk voelt als er onverwachte kosten in rekening worden gebracht, zeker als daar van tevoren niet duidelijk over is gecommuniceerd. Dat je daarna ook nog langer moest wachten op een oplossing, maakt het allemaal niet makkelijker. Het is fijn om te horen dat je uiteindelijk jouw aanschafbedrag en de onterecht betaalde kosten hebt teruggekregen, maar we hadden natuurlijk liever gezien dat je deze moeite en ergernis helemaal niet had hoeven doorstaan. We hopen dat je ondanks deze ervaring in de toekomst weer vertrouwen kunt hebben in een soepel proces. Als er iets is waarmee we je verder kunnen helpen of als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. We denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Wie wat te klagen heeft over Coolblue is een zuurpruim... Altijd goede service.
Bestellen op dag 1 en direct bezorgd in de ochtend van dag 2. Vriendelijk personeel. Ben helemaal tevreden.
Product is top heb allen nog geen factuur ontvangen op de mail deze ontvang ik wel graag ivm een cashback actie van philips Gr Ronald Hansen
Voor de bestelling een goed advies ontvangen. Vervolgens artikel besteld. Andere dag reeds ontvangen. Zoals geadviseerd een prima product. Werkt naar volle tevredenheid.
Duidelijke site, het was makkelijk om een bestelling te doen. Het produkt is de volgende dag geleverd en werd goed op de hoogte gehouden hoe laat het bezorgd werd.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN