Super snel geleverd!

Duidelijke site, het was makkelijk om een bestelling te doen. Het produkt is de volgende dag geleverd en werd goed op de hoogte gehouden hoe laat het bezorgd werd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ruim productaanbod met redelijke prijzen

Ruim productaanbod met handige hulpmiddelen voor het vergelijken en bepalen van de keuzes. De prijzen zijn niet super scherp, maar wel voldoende concurrerend. Goede service en snelle levering mogen best iets extra kosten

verbaasd

Deze keer enorm verbaasd en daarom ook een lage score. Ik bestel een cadeaubon, kan prima in de brievenbus. Maar tot mijn stomme verbazing werd deze bezorgd in een doos die veel te groot was waardoor er dus voor niets iemand moet rijden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doe een cadeaubon gewoon in een envelop

Vriendelijk snel en goed.

Vriendelijk snel en goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geholpen in de winkel en advies gekregen over de aanschaf van een smartwatch. Vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prijs van tablet die in winkel op het display staat klopt niet met prijs van de kassa

Vandaag in winkel in Breda een tablet gekocht. Op de display stond een prijs van €384 vermeld. Na verkoopgesprek met medewerker werd tablet opnieuw opgestart en was de prijs €405. De ineens hogere prijs moest worden betaald, er was hierover geen discussie mogelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs op display aanhouden, ervoor zorgen dat de prijzen actueel zijn!

Moeiteloos bestellen

Fijne website, bestellen gaat gemakkelijk, bezorging altijd op tijd!

Coolblue is top! Maar...

Als eerst, ik ben altijd een tevreden klant geweest. Maar ik heb toch een punt van kritiek met mijn laatste bestelling. Coolblue maakt reclame met feel good video over hoe ze aan de slag gaan met mijn bestelling en hoe de bezorgers van Coolblue mijn bestelling gaan bezorgen. Met eigen mooie blauwe Coolblue bus in beeld nog wel. Geweldig dan kan mijn mooie nieuwe monitor (40inch zo groot als een kleine TV) met zorg en respect vervoerd worden. Nee helaas na bestelling werd pas duidelijk dat het gewoon met Nederlands beste dozen beuker PostNL word verstuurd. Die ook niet eens aan de deur komt om te bezorgen maar de monitor meteen doorstuurt naar een PostNL-afhaalpunt. Ik vind het erg jammer dat dit zo gaat want ik kan nu net zo goed de spullen bij BOL.com bestellen. Ik ga juist voor Coolblue omdat er word verteld dat het bedrijf het zelf komt bezorgen. Overigens was de dame van PostNL-afhaalpunt niet zo blij met het tillen van de doos die bijna groter was dan haar zelf. Ik zou het fijn vinden als jullie aangeven bij het bestellen van een product met welke organisatie het verzonden word. Ik ben in het nieuwe jaar straks op zoek naar een nieuwe TV van minimaal 65" groot. Sturen jullie die dan ook met PostNL? Waar ligt de grens met wat je zelf verstuurd en wat je aan een ander over laat?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak je reclame waar.

slechte informatie

Ik heb 2 dagen geleden een grillplaat" Princess Table Chef XXL Classic" besteld, omdat er geen nieuwe op voorraad was heb ik voor een tweede keus gekozen. In de omschrijving stond erbij dat de artikel alleen uit de doos is geweest en voor de rest in orde. Bij het uitpakken kwam ik erachter dat de grillplaat behoorlijk beschadigd is en de stroomingang zit er scheef op gemonteerd, ook zit de deksel linksonder los, een opening van 5 mm. Ik vind dit onacceptabel en ga het apparaat dan ook terugsturen. Klantenservice is ook slecht bereikbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Juiste informatie geven

Op tijd geleverd en alles klopte

Het enige minpunt is dat het zelfde artikel de volgende dag 40euro minder koste. Dat geeft een rotgevoel

Super snel

Zondagavond besteld en maandagochtend in huis op Texel. Super snel!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

wat ik zag was wat ik kreeg

goede website om keuze te maken, daarna snelle bediening in de winkel

Geen min punt gevonden

Alles klopt,snel makkelijk,vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ben uiterst vriendelijk en goed geholpen. Ben door de medewerker Mitch heel goed geadviseerd. En ben zeker zeer tevreden van mijn aankoop. Vond dat ik ook goed verwelkomt ben bij aankomst. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. . Super service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima, meteen de volgende dag geleverd. Kan niet beter.

zie hier boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Koop bij Coolblue ; daar word je blij van.

Door duidelijke website een keuze kunnen maken welke in werkelijkheid nog mooier was . Ook bezorging was perfect geregeld . Daarom vijf sterren !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Minstens dit niveau handhaven

Snelle levering en als nazorg een mail met installatie tips/aanwijzingen mogen ontvangen waardoor het allemaal nog makkelijker werd. En dan was de prijs van he bestelde product ook lager dan bij anderen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

CoolBlue heeft de beste service van Nederland

Soms is een product net een tientje duurder bij Coolblue maar dat is het mij ondertussen dubbel en dwars waard. De klantenservice is snel, goed & vriendelijk. Nu voor het eerst in jaren een 'probleem' met mijn bestelling, binnen 3 minuten was alles weer in orde.

snel en netjes verpakt

Had besteld met leveren op een bepaalde dag. Kwam netjes die dag en ook netjes verpakt in een neutrale doos

Quick and reliable delivery

Quick and reliable delivery

• N/A

Gewoon top

Duidelijke site, uitleg, en prijs en levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en goed

Aardige bezorger brengt bestelling op tijd. Fijne ervaring. Volgende keer weer Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, preetige bezorging en goed tracing info. Blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

mooi op tijd binnen

tot op heden alles wat ik gekocht heb tevreden, tot ons heden.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN