Maak een ander systeem om alleen maar met coolblue kadokaarten te kunnen betalen. Zo heeft een VVV bon geen waarde meer. Stom systeem die eigen kadobonnen.
Beste Joke, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de betaling van jouw bestelling moeizaam verloopt. Je wilt je VVV bon natuurlijk wel kunnen gebruiken bij ons. Helaas is het bij ons niet mogelijk om direct te betalen met de VVV bon. Gelukkig hebben wij daar wel wat voor gevonden. Zo kan je op de website van VVV (https://omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/coolblue) de bon omzetten naar een Coolblue cadeaukaart. Deze is vervolgens wel te gebruiken op onze website. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, stuur een mail [email protected]. We helpen je dan graag verder. Met een glimlach, Coolblue
SNel op website gevonden wat we nodig hadden en makkelijk te bestellen; Levering een dag later > TOP!!
Alles prima
Goede beleefde nette bezorger
Hele fijne bezorgdienst die zelfs nog mee geholpen heeft de koelkast binnen te zetten. En dit alles met een glimlach. Zoals in het cool Blue lied we doen alles met een glimlach
Prima afgeleverd, verpakking meegenomen. Aardige jongens, Ijskast op zijn plek gezet. Info gegeven. En volgens afspraak. Zoals het hoort.
Twee artikelen de ene dag besteld en de andere dag bezorgd heel gemakkelijk kunnen bestellen en heel snel geleverd helemaal top.
De laptop was een tweedekans product. In de omschrijving stond in originele geopende doos, alleen de laptop kwam in bubbeltjes plastic in een coolblue doos. Laptop zelf is verder gelukkig goed en schade vrij gebleven.
Hoi Joris, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de verpakking van je nieuwe laptop niet is zoals je had verwacht. Wel goed om te horen dat de laptop in orde is. Onze tweedekans producten horen natuurlijk wel te zijn zoals de omschrijving aangeeft. We zorgen dat we hier goed naar kijken, zodat dit niet meer voorkomt. Mocht je toch nog hulp nodig hebben met de nieuwe laptop, laat het ons dan weten. Stuur in dat geval een mail samen met je ordernummer naar [email protected]. Met een glimlach, Coolblue
Had laptop tweedekans besteld en betaald. Bleek niet meer aanwezig te zijn. Ik heb daarom een nieuwe gehad voor de prijs van de tweedekans. Echt helemaal super. Dat is een reden om voor Coolblue te gaan. Service. Dank.!
Snel en met een glimlach geleverd !
Monitor besteld, helaas in Sinterklaas drukte, maar evengoed op tijd.
Snelle service vandaag besteld morgen ophalen
Vanaf bestelling tot en met de aflevering een uitstekende begeleiding met een stipte en duurzame bezorging. Alle lof!!
Zeer goede service en snelle levering.
Besteld volgende dag binnen.
Ik kan het beter ophalen bij de winkel
Hi Gerard, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven aan onze bezorgpartner. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren, ook de dienstverlening via onze partners. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
De bestelling kwam een dag later aan dan op de site stond. Dat is een ster minder.
Op zaterdag 23 november heb ik een telefoon gekocht, met het verzoek, de gegevens van de oude telefoon over te zetten. Dit kon niet, ivm de drukte van Black Friday. Dat snapte ik. We hebben toen een afspraak gemaakt om het op maandagochtend 2 december te doen, vroeg, voor de drukte aan. Ik kwam om ca 10 uur, en weer had men geen tijd, ondanks de gemaakte afspraak. Degene die mij zou helpen, had een veto van z n chef gekregen. Ik heb met tegenzin de telefoon toch gekocht, en ben zelf maar aan de slag gegaan. Slechte service, Coolblue. Vooral het aan de laars lappen van afspraken. Wat mij betreft geen glimlach.
Hi R.H., Wat balen om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service! We raden je aan om jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Jammer dat mij telefoon niet afgeleverd is waar ik om vroeg
Hi Wim, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Last week, I bought a tablet for my niece as a Christmas present. CoolBlue partnered with PostNL for delivery, but the parcel, marked as delivered yesterday afternoon, never arrived. There has not been a SINGLE update from CoolBlue in the past two days. Concerned about the situation, I called for a resolution, as I’m leaving for Spain in a week. To my surprise, CoolBlue's only response was that I need to wait up to 10 business days for their investigation to conclude. Seriously, CoolBlue, TEN business days just to determine if I can get a refund for an item I never received? This is unacceptable. It makes me wonder—are you even a legitimate business? Even worse, this was my very first order with CoolBlue. Avoid this company at all costs! -- CG Ker Order no. 85430154
Hi Frank, Thank you for your review. We have just responded to your other review. We would be happy to hear if you have any questions regarding our answer on your other review. Kind regards, Coolblue
Waardeloos bedrijf. Kan geen glimlach op mijn gezicht krijgen . Nieuw dure JURA WE6 PIANO BLACK EA besteld . Zat beschadigd in doos . Klantenservice meteen op de hoogte gesteld van probleem. Ze zijn hem opkomen halen en afspraak was meteen een nieuw product opsturen. Maar zo simpel werkt Coolblue niet moet eerst door het hele circus en van de gemaakte afspraken kon men zich ineens niets herinneren. Mooi k*bedrijf
Hi W., Wat balen om te vernemen dat jouw bestelling beschadigd is geleverd. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Wil je graag updates ontvangen over jouw retour? Dan adviseren wij om contact op te nemen met onze klantenservice. Die kijken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
snelle levering en een fijne winkel met een duidelijke website.
Zoals altijd ging het bestellen super gemakkelijk en is de bezorging in 1 dag gedaan. De fietskoerier stond met een brede glimlach voor de deur. Weer een warm en goed gevoel gekregen. Ook de begeleidende mails waren prima.
Goede service en klantvriendelijk.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN