Fijne medewerkers
Afwasmachine 's avonds om 22.00 uur besteld, de volgende dag om 12.45 uur afgeleverd. Hoe snel kan je het hebben? Volgende aankoop gaat weer via Coolblue.
word altijd goed geholpen
Levering is heel erg goed. Echter is de Tapo C660 kit niet geschikt voor opslag op een Nas. Dit omdat het een accu camera betreft. Ik ben nu genoodzaakt toch een sd card aan te schaffen. Jammer. Verder prima camera.
Retourneren en dan niet hoeven te retourneren was echt een cadeautje. Bedankt!
duidelijke procedures. makkelijk te vinden. prima service.
In de nieuwe winkel in Middelburg goed geholpen door een kundige en vriendelijke jongedame. Nam de tijd en informeerde ons prima. Tv en soundbar waren op voorraad. Door personeel naar onze auto gereden. Scherpe prijs is de kers op de taart.
De Siemens kookplaat die wij wilden aanschaffen was niet meer op voorraad. Toen hebben wij gebruik gemaakt van een notificatie waardoor wij gewaarschuwd zouden worden wanneer hij weer op voorraad was. Maanden later was het eindelijk zover. Gelijk besteld en snel, via PostNL?, geleverd. Jammer dat het niet met de eigen bezorgdienst geleverd werd. De doos was beschadigd (scheur) en na openmaken was het beschermende piepschuim al op veel plekken kapot/losgescheurd. Nou was de buitendoos ook ruimer dan de omvang van de kookplaat zelf (schuld Siemens zelf?) wat natuurlijk niet handig is. Na installatie werkte echter alles wel zoals het zou moeten. Ook geen beschadigingen te zien gelukkig. Blij met deze aankoop!
The reason I preferred Coolblue was that, although the prices are higher compared to the market, the delivery, packaging, and overall reliability were excellent. However, when I unpacked the last robot vacuum cleaner I purchased, it was covered in fingerprints. It seems either they sent me a display product or something else is wrong. Normally, I wouldn’t care about fingerprints, but on a €1300 product, this raises the thought that it might have been repaired or returned by someone else. For this reason, I decided to return it. But this time, the issue is that the product is very heavy, and I don’t know how I can drop it off at a pickup point. So the whole situation has become quite frustrating. This is exactly why I wasn’t buying from other companies, but it seems that from now on, if there’s no difference, I might as well order from Amazon or elsewhere.
Hi, We understand you might be worried about receiving a new product in this condition, especially considering its value. If returning it via a collection point is difficult due to the weight, you're always welcome to bring it to one of our stores. We'll help you right away. We'll also take your complaint into account to improve our quality control. Kind regards, Coolblue
Vaker besteld bij Coolblue, en uit ervaring eigenlijk heb ik nooit echt problemen gehad met de bestellingen of leveringen.
Zal er zeker nog meer bestellen.
Mijn nieuwe printer was er binnen 24 uur.
Alles goed. De bestelling kwam veel eerder dan verwacht. Geen klacht daarover. En ook belangrijk: het is géén Amazon!
Ik ben erg tevreden over jullie site, het is erg duidelijk en er wordt goed advies gegeven. Ook wordt niet standaard het duurste als beste aanbevolen, er werd echt goed gefilterd in wat ik zoek in een laptop. Alles is ook in Jip- en Janneke taal, wat ik ook erg fijn vind. De laptop werd ook snel bezorgd.
niets op aan te merken !
alles volgens afspraak, keurig op tild, niks bijzonders.
Service goed maar als je 40€ terug zou krijgen op een nieuw product en als je dat wil aanvinken op je nieuwe bestelling dan is de datum verlopen die daar op staat omdat jullie de dag die jullie wilden komen voor service hebben verzet naar een dag later en dat niet hebben aangepast …. Te triest voor woorden
Hi, We zien gelukkig dat de voucher alsnog gebruikt werd op 26 September voor een nieuwe bestelling. We begrijpen dat het verwarrend was rond de datum van de voucher, we nemen je feedback mee om dit soort situaties in de toekomst duidelijker en zorgvuldiger te behandelen. Groetjes, Coolblue
Hallo De bezorger heeft neetjes aan de intercom van gebeld. Er is een probleem met de interfoon, de eigenaar gaat aan het kijken. Hij kon niet mij horen De meneer heeft mij gebeld. Ik heb de pakket gepakt. Ik ben blij met de service. Met vriendelijke groeten, C F Gheorghe
Ik heb het app speciaal bij Coolblue gekocht omdat het op zondag bezorgd zou worden. Nu kreeg ik in de loop van zondagochtend n nail dat het niet lukt om te bezorgen en dat het maandag komt. Dit is een teleurstelling want oo maandag moet ik weer iemand regelen om mijn pakket te ontvangen. Dus een volgende keer trap ik hier niet meer in.
Hoi, We begrijpen je teleurstelling wanneer een levering niet doorgaat op het moment dat je er speciaal voor kiest. We hebben als kleine tegemoetkoming iets op je Coolblue account geplaatst en nemen je feedback mee om onze leverbelofte verder te verbeteren. Groetjes, Coolblue
Simple proces, clear comms provided throughout delivery process.
Maken hun levertijd niet waar even geven dan de schuld aan de bezorgdienst. Terwijl ze het zelf te laat versturen. Bestel hier maar niet als je het denkt op tijd te ontvangen. Kadobon krijg je ook niet terug, alleen als shoptegoed bij dit waardeloze bedrijf. Dus je zit aan ze vast. En verwacht ook geen normale klantenserviceteam je krijgt iemand die Vlaams praat en amper te verstaan is aan de telefoon!
Beste, We begrijpen dat een vertraagde levering frustrerend kan zijn. Op drukke dagen kan er helaas soms een dag vertraging optreden, waarvoor onze excuses. Wat je opmerking over onze vlaamse collega betreft: We staan voor respect en inclusie en vinden het jammer dat dit zo ervaren werd. Vriendelijke groet, Coolblue
Conform bestelling geleverd
In groningen heeft medewerker Maarten mij geweldig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Hij heeft keurig alle data overgezet op de nieuwe telefoon. Bijzonder vriendelijke medewerker met veel geduld.!!!!!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN