Snel Geleverd en goede instructies

Zoals altijd duidelijke informatie zowel Over de verzending als over het product zelf. Top!

Fijne winkel en personeel

De website is heel makkelijk en het personeel in de winkel heel vriendelijk.

Uitstekend maar kan beter

Alles ging zoals het moet als je iets online besteld maar ik zou wel willen aangeven om een extra algemene doos om het product te zetten.

• Algemener doos om product zodat niet iedereen weet wat er gekocht is

Netjes afgeleverd vriendelijk personeel

Bizar lang moeten wachten

Vond het een soort ongebruikelijke chaos, medewerkers leken meer bezig met het schreeuwen van namen lopend door de winkel dan daadwerkelijk echt aan de slag te zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Fix dit systeem voor drukkere momenten

Nvt

Excellent

Heel gemakkelijk om te bestellen, prima verzorgd verpakt. Blij met het resultaat

Verwarrend en frustrerend!

4 x klantenservice gebeld om kapotte bestelling te ruilen. Lang moeten wachten en 4x een ander tegenstrijdig antwoord gekregen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijkheid over wat wel en niet kan!!

Product vooraf gereserveerd, na binnenkomst binnen 5 minuten weer buiten met het product in de hand. Medewerker was heel behulpzaam en niet te beroerd extra uitleg te geven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Great!

Good products and smooth service as always.

• N/A

uitstekend

het geleverde product een gebruikte telefoon is geweldig als nieuw kan vgeen verschil ontdekken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? assist bij installeren /advies

Super service

Maken hun belofte: "vandaag besteld morgen in huis" helemaal waar. Vriendelijke bezorger.

Netjes opgelost

Ik heb een iPad hoesje waarvan alle hoekjes begonnen af te breken. Ik heb het product teruggestuurd voor garantie en netjes direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Een tevreden klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Perfect ga zo door Coolblue

S'avonds besteld volgende dag al in huis geweldig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en goede service

Dat het geen 10 is heeft te maken met de verzending. Die kwam een dag later dan eerst gepland. Maar waarschijnlijk heeft dat minder met Coolblue dan met DHL te maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed product, makkelijk te bestellen, snelle levering.

TOP TOP TOP

Top bestelling top levering en top kwaliteit

Pobleemloos omgewisseld

2e kans vaatwasser gekocht. Helaas bleek het uitdraaien van de poten niet goed te werken. Retour aangemaakt en toen maar een nieuwe besteld. De volgende ochtend de defecte vaatwasser opgehaald en de nieuwe geleverd. Die in anderhalf uur aangesloten. Na een dag bericht dat de retour van de 2e kans akkoord was en dat het geld wordt overgemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en eenvoudig bestellen en een super service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en makkelijk te bestellen

Slechte communicatie

Ik heb twee producten besteld bij Coolblue. Niet omdat ze de goedkoopste zijn maar voor de goede service. Maandag heb ik de bestelling gedaan en deze zou dinsdag geleverd worden. Het eerste pakket is geleverd, maar het twee pakket (een soundbar) niet. Bezorging zou volgende dag plaats vinden. Woensdag wederom geen pakket, deze zou donderdag komen. Wederom geen pakket en geen communicatie van Coolblue. Vrijdag krijg ik opeens een deel van het geld teruggestort op de rekening, wederom zonder communicatie. Contact opgenomen met Coolblue en de bestelling is blijkbaar teruggestuurd maar ze konden niet zien waarom. Of ik deze opnieuw wilde bestellen...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter communicatie

Simpel besteld, geleverd volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Helaas een dag later bezorgd dan was afgesproken!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen volgens afspraak!

Toestel komt niet overeen met de specs op de website

In de website stast vermeld dat de pompdruk 15 bar is, echter on werkelijkheid is het slechts 9 bar. Dit is een behoorlijk verschil. Werkt trouwens wel goed, dit is mij 2e, van de vorige met ging na 11 jaar de hogedruk unit kapot. Deze beviel mij ook goed, maar had wel de hogere pompdruk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De juiste pompdruk vermelden

Prima en snelle levering

Binnen 24 uur hadden wij een nieuw bestelde stofzuiger in huis. Prima service en hele snelle levering

64 Weena

Rotterdam 3012 CN