Ik ben peer tevreden over coolblue
Snelle levering bij omruil aktie, prima product voor scherpe prijs
Tot nu toe tevreden
De informatie op de site was duidelijk. De aflevering erg snel. Vooral de mail met uitleg hoe de ereader te installeren/gebruiken was een uitkomst.
alles is in orde, alleen heb ik de laatste zending met twee dagen vertraging ontvangen
Alles keurig en op tijd geleverd tegen een hele goede prijs
Nog niet geplaatst, maar ziet er goed uit
nieuwe muis nodig duidelijke website snel gevonden welke muis ik wilde hebben en heel snel geleverd
PostNL ging weer eens de mist in met een pakketje dat thuisbezorgd zou worden, maar naar een pakketpunt werd gestuurd. Dit is zeer correct opgelost met excuses en een voucher voor een volgende bestelling
Prettig geregeld
Ze geven je 3 lang een bericht we komen na een klacht op zondag staan ze maandag ineens er wel , terwijl ik een bericht had we komen dinsdag
Hee Tine, Wat vervelend dat de bezorgers niet op de doorgegeven dag voor de deur stonden, nadat de bezorging al vertraging heeft opgelopen. We zien dat er bij de bezorging vertraging bij PostNL heeft plaatsgevonden. Ik heb zodoende dan ook een goedmakertje op je account gezet! We hopen dat je vertrouwen in ons zo weer terugkomt! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Heb en tv + en laptop zondagavond gekocht via de site van coolblue., en de volgende dag voor 12uur in de middag binnen super snel geleverd. En tevreden met mijn aankoop.
Ik vind het alleen jammer dat ik Black Friday heb gemist. Dat hadden jullie kunnen aanbieden.
Het pakket werd zeer snel geleverd. Het was een goede winkelervaring
De service in de winkel was overzichtelijk en snel!
Er ontbrak 1 item bij mijn levering. Op zondagmiddag gebeld en de volgende ochtend werd het al bezorgd. Super fijn en snel! Vriendelijke te woord gestaan.
Coolblue website is user-friendly and provides great level of information on the products. Ordering is easy and one can even choose their delivery. However delivery services by Post NL are very disappointing and poor quality with delivery people leaving items in a building lobby unattended and with no information although you have open the door to them. Quite infuriating.
Hi E. Quesseveur, Thank you for writing your review. It's unfortunate to read that PostNL didn't deliver your package correctly. Can you send us an E-mail on geenglimlach.nl with your order number. This way we can look at the shipment information and sent feedback about the delivery to our partner. Kind regards, Coolblue
Altijd erg goed service
Zaterdag 3 artikelen besteld. Volgens de site volgende dag geleverd en oude tv wordt meegenomen. Zondag een artikel geleverd, maandag volgende artikel en op het derde artikel wacht ik nog. Oude tv kan niet afgegeven worden. Kortom niet wat ik verwacht. Voor mij de laatste keer bestellen bij Coolblue. Samenwerking met post.nl is hopeloos m.i.
Hey Jos, Bedankt voor het schrijven van je review. Wanneer je een nieuwe tv hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen zodat je optimaal kan genieten van je series. Jouw pakketje heeft inderdaad wat vertraging opgelopen. De bedoeling is wel dat deze uiterlijk morgen wordt geleverd. Als je morgen nog niks hebt ontvangen, neem je dan weer contact met ons op? We lossen dit dan meteen op! Ook maken we het dan graag met je goed voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Coolblue
Keurig op de hoogte gehouden van bezorging. Alleen 's nachts een mail sturen niet praktisch moet je toch vroeg op staan om te kijken of ze niet om 8: 00 uur op de stoep staan.
Een tevreden klant heeft sowieso niks of niet veel te melden… ik volsta dus met een dikke 10!
Service in de winkel is erg goed, medewerkers nemen duidelijk de tijd voor je een weten waar ze het over hebben. Flexibele voorwaarden rondom retouren maken dat ik graag bij coolblue bestel, ook al zijn ze vaak net ietsje duurder
Zoveel fijner en vriendelijker dan de mediamarkt. Website is overzichtelijker, jullie bieden gelijk oplossingen voor problemen en dat doen jullie mega vriendelijk. Jullie kijken mee of het goedkoper kan. Kortom: echt heel erg blij
Door PostNL bestelling geleverd van telefoon met hoesje, alleen telefoon in verpakking, telefoon niet meer in pakketje. Doosje is opengemaakt en met tape dichtgeplakt met sticker PostNL. Vervolgens gaat Coolblue 10 werkdagen een onderzoek instellen.... Telefonisch heel vriendelijk dat alles opgelost wordt, maar blijkbaar moet je maar afwachten.
Hi Jaap, Wat balen om te vernemen dat jouw bestelling niet goed ontvangen lijkt te zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ondanks de drukte zullen we allemaal ons best doen om het onderzoek zo snel mogelijk af te ronden. Wil je graag een update van het onderzoek ontvangen? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Mijn collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Beeldscherm aangekocht die bleek bij aanschaf kapot te zijn. Kan gebeuren natuurlijk, nieuwe meegekregen. De volgende ook niet goed, kleuren worden niet goed weergegeven en erg veel last van schokkerig beeld. Van alle instellingen geprobeerd, VRR, HDR, SDR, en een andere HDMI kabel. Zowel op PS5 als PC last. Opgestuurd voor reparatie en heb ik het beeldscherm retour gekregen met "Geen probleem gevonden" Ik zit dus met een dure monitor die niet functioneert zoals hij staat aangeschreven en is verkocht. Het is notabene "Coolblue's keuze topklasse monitor"
Hi Leslie, Wat balen om te vernemen dat je problemen ervaart met jouw beeldscherm. Het is natuurlijk niet fijn dat je nu nog steeds met hetzelfde probleem zit. We zijn natuurlijk erg benieuwd of je dit al met onze klantenservice hebt gedeeld. Zo niet, zou je dit kunnen doen? Neem vooral contact met ons op: [email protected]! Graag kijken we dan met je mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN