Great experience ordered from home at around 9, my pickup was ready when the store opened.
Bestellen gaat makkelijk. Dag/tijd kiezen voor aflevering gaat makkelijk. Een goedkoper tweede kansje kiezen gaat makkelijk. Je ziet ook foto’s van het werkelijke apparaat dat is geretourneerd: geweldig. Je wordt van te voren gebeld, als ze bezorger onderweg is. Geweldig! De vriendelijke bezorger helpt je waar dat nodig is, zet de vaatwasser precies waar je ‘m hebben wilt. Coolblue is een soort belastingdienst 2.0: ze maken het makkelijker én leuker!
Speciaal op vrijdag besteld, zodat op zaterdag bezorgd kan worden. Op zaterdag bericht dat het niet gelukt is om te versturen. Bezorging komt de volgende dag, maar dat lukt post.nl dan weer niet op een normale tijd. Slecht geregeld, verstuur op de beloofde dag!
Hi Erik, Wat jammer om te horen dat je al een paar dagen wacht op je bestelling. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om zo lang op je pakketje te wachten. Onze oprechte excuses hiervoor. Uiteraard doen we ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen, helaas lukt dit niet altijd. Ook door de drukte rondom Black Friday hebben de vervoerders het drukker dan normaal. Hopelijk is het alsnog gelukt om jouw bestelling in huis te halen. We wensen je er alvast heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik vind deze winkel echt niet vriendelijk. Ik moest bijna 30 min om mijn bestelling op te halen. En jij kunt met niemand spreken tot dat jij aan de beurt bent. Ik zal nooit weer iets daar kopen.
Hi Fanny, Wat leuk dat je bij ons hebt besteld. We begrijpen dat je baalt van de lange wachttijd en de communicatie. Onze excuses hiervoor. Je opmerking is doorgegeven aan de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Zo worden we nog elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle levering en optijd.
Snelle levering, goed geprijsd zonder poespas. Niet zoals een grote ander media leverancier.
De klantenservice en de bezorgers hebben het prima gedaan met veel vriendelijkheid. De snelle levering is ook super.
Makkelijk en duidelijk. Bezorging ook top!
Vrijdag artikel besteld. Op website wordt geadverteerd " voor 23.59u besteld, volgende dag in huis" Pakket is uiteindelijk gisteren pas bezorgd. Klopt dus niet wat op website staat, grote teleurstelling voor de jarige persoon die zondag geen cadeau kreeg.
Hoi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat je de jarige geen cadeau hebt kunnen geven op de verjaardag. Logisch dat je daar teleurgesteld over bent. In de meeste gevallen lukt het ons om een bestelling de volgende dag af te leveren. Tot onze spijt is dat bij jou niet gelukt. We gaan er vanuit dat we in de toekomst kunnen laten zien hoe het wel moet. Mocht je de volgende keer een cadeau echt de volgende dag nodig hebben, kan je ook jouw bestelling reserveren in een van onze winkels. Daar kan je je je bestelling vaak direct ophalen. Met een glimlach, Coolbue
Op grond van diverse recensies een nieuwe draadloze koptelefoon met steun en bluetooth ontvanger voor de PC gekozen. Coolblue was zoals gewoonlijk ook weer onder de goedkoopste aanbieders maar de betrouwbaarheid en snelle levering deed mij voor Coolblue kiezen. En ik ben niet teleurgesteld! Duidelijke informatie bij bestellen, snel en eenvoudig bestellen en betalen en direct alle informatie in de mailbox. Levering door fietskoerier aangekondigd voor volgende ochtend met tijdsbestek. Zeer duidelijk en constant via o.a. SMSberichten hierover geinformeerd en tot op de minuut precies reed de fietskoerier voor. Alles prima in een compacte doos verpakt en afgeleverd. Top levering van top leverancier weer! Geweldig!
Vlotte levering en ook daarna een mail hoe goed om te gaan met hetgeen besteld is.
I always happy with yours services
Mooi product,op tijd bezorgd de dag daarop.Top!
Kwam simpel iets ophalen, maar wordt altijd fijn geholpen! Dank je wel! met een glimlach weer de deur uit.
Ik heb een Canon printer besteld waarbij extra inkt en foto papier bij zou zijn. Wel de printer en inkt ontvangen, maar geen foto papier. Daarom een wat lage score.
Wat Coolblue verkoopt, kan overal kopen. Maar nergens zo vriendelijk en leuk.
De kwaliteit van service was bijzonder prettig.
Perfect, idiaal.
Beste mensen, Waar blijft mijn bestelde iRobot? Na een verkeerde en teruggestuurde levering (magnetron) wacht ik al een week op mijn bestelling? Graag een bevestiging van afleverdatum/tijd. Met vriendelijke groet, Walter van Steenis
Hoi Walter, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat je nog altijd wacht op je robotstofzuiger. Deze had je natuurlijk graag al over je vloer willen zien rijden. Het spijt ons dat we je hiermee teleurgesteld hebben. We gaan hier direct achteraan. De levering van de robotstofzuiger lijkt mis te zijn gegaan. De robotstofzuiger lijkt vervolgens bij ons nog niet binnen te zijn. We gaan uitzoeken wat er mis gaat en je hoort zo snel mogelijk van ons. Mocht je nu al vragen hebben, laat het ons gerust weten. Stuur in dat geval een mail samen met je ordernummer naar [email protected]. We kijken dan graag met je mee. Met een glimlach, Coolblue
Ik ben in de winkel in Utrecht uitstekend geholpen. Groeten Wil
Na een nieuwe telefoon met bijpassend hoesje te hebben besteld deze snel binnen. Bij het passen bleek dat hoesje niet paste terwijl deze wel voor deze telefoon zou zijn. Na een kort belletje naar de klanten service hebben ze gelijk een nieuwe opgestuurd en alles is binnen een dag geregeld. Super service.
Producy was snel te vinded op de website en fe prijs was zeer redelijk te noemen Het bestellen ging vlot en de betaling eas makkelijk. Jet product werd de volgende dag geleverd zoal beloofd was. Kan niet beter.
Helaas geen mogelijkheid om te kiezen voor pakketdienst. Post NL presteert dramatisch in mijn regio (> 90% zendingen is sprake van problemen), terwijl DHL nagenoeg altijd probleemloos levert. Afhankelijk van bestelwaarde ben ik eventueel bereid tot €10 aan verzendkosten te betalen wanneer die keuze er wel zou zijn.
Mijn zoon en kleindochter hebben van oud iPad naar nieuwe iPad geplaatst en geslaagd. Mijn vrouw is erg blij met nieuwe iPad.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN