22 november 24 een PC besteld 120 euro goedkope als bij Mediamarkt precies dezelfde
Very reliable
Don. Besteld nu zondagavond nog steeds niet geleverd. Elke x de smoes dat het druk is. Dat zal best kunnen maar andere bedrijven maken het wel waar. Dit is dan ook de laatste x dat ik hier iets bestel. “Vroeger was alles beter” is een betere slogan. Want die klopt!
Beste Alex, Wat jammer om te horen dat je al een paar dagen wacht op je bestelling. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om wat langer op je pakketje te wachten. Onze oprechte excuses hiervoor. Uiteraard doen we ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen, helaas lukt dit niet altijd. Ook door de drukke rondom Black Friday hebben wij en de vervoerders het veel drukker dan normaal, hierdoor kan het een aantal dagen langer duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt. Op de Track and Trace kun je de zending in de gaten houden. Gelukkig zien we dat het pakketje alsnog zondagavond bij je bezorgd is. We wensen je er heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
Super kan niet beter
Had een tweedekans besteld en die is geannuleerd omdat deze niet meer beschikbaar was. Ik had verwacht en gehoopt een ander aanbod te krijgen ipv een standaard excuus en geld terug mailtje.
Het bestellen via Coolblue gaat gewoon eenvoudig en snel.
Niks aan te merken
Precies wat we wilden hebben en nog lekker snel ook.
Product opgehaald in de shop. Goed geregeld allemaal.
Ik heb een artikel gekocht dat ik achteraf toch niet meer nodig bleek te zijn. Gelukkig had de retourafdeling van coolblue daar alle begrip voor en kon het artikel ongeopend retour.
Ik had twee machines besteld met als extra geld om te laten bezorgen op Vridag avond. Ik was thuis de hele avond om de levering te ontvangen. Niemand is geweest en ik krijg bericht dat post NL vind niemand thuis. Dus ik moet nu naar een afhaal punt een aantal kilometers hiervandaan om de machines op te halen en dat kan pas morge (maandag) omdat de post is dicht en heeft beperkt openings tijden. Super vervelend. Cool blue moet beter logistieken bedenken.
Beste Philippa, Wat jammer om te horen dat je al een paar dagen wacht op je bestelling. Zodra het pakketje is overgedragen aan PostNL kun je de zending volgen. Door onbekende reden is het ze helaas niet gelukt om die dag bij je te bezorgen. Ook door de drukke rondom Black Friday hebben de vervoerders het drukker dan normaal. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om zo lang op je pakketje te wachten. Hopelijk lukt het je alsnog om jouw bestelling snel in huis te halen. We wensen je er alvast heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
Lagere prijs, verschil terug betaald
Wat een pittig vrouwtje die bij ons samen met jongen wasmachine o.hoog zetten en waterpas zetten. En samen oude mee terug namen
Op zaterdag een nieuwe wasmachine besteld want bezorging op zondag was mogelijk.... tot we bij het betaalproces kwamen. Dus we zijn een beetje op het verkeerde been gezet. Maar verder ging alles prima.
Zoals de titel al zegt.
Ik had mn code bij me,maar die werkte niet,net als bij andere klanten,ik werd vriendelijk ontvangen maar moest meer dan een kwartier wachten tot im mn produkt kon krijgen,nog geen goeie coördinatie in de winkel
Netjes en snel geleverd
Snelheid, prijs en bezorgen
Fijne hulp, voorspelbare service.
Een fabric shaver die er na 18 maanden mee stopte werd snel en soepel vervangen door een nieuwe . Zonder gezeur , heel vriendelijk , prima service !
Mijn ervaring met Coolblue is zeer goed. Ook ingeval van vragen word je niet alleen deskundig maar ook vriendelijk te woord gestaan. Verkopen is één maar bieden van service is nog belangrijker.
prettig geholpen airpods4 online besteld en meteen afgehaald
Niet zoals beloofd
Beste Olivier, Dankjewel voor het plaatsen van je review. Wat wij eruit halen is dat je een pakketje had besteld en deze pas 5 dagen later is geleverd. In dit soort gevallen kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn, het is dan ook altijd handig om contact op te nemen met onze klantenservice wanneer je pakket vertraging heeft opgelopen. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, stuur dan gerust een mail naar [email protected] met een situatieschets en je ordernummer. Je kunt uiteraard eventueel ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan ook graag met je mee naar een goedmakertje voor de vertraging die is opgelopen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Naar de winkel en spreek verkoper aan die mij keurig naar een zuil begeleiden om mij aangemelden. Ik vertelde dat ik alleen een pakketje op kwam halen maar helaas kan dat niet in dit systeem. Ik op mijn beurt wachten 20 min later nog onderwijl stonden verschillende verkopers lekker met elkaar de dag door te nemen ( hoop ik ) maar moest nog naar andere winkel voor 18 u dus weggegaan. Naar 40 minuten terug coolbleu is tot 20 u open. Aangemeld en door de zelfde vriendelijke verkoper geholpen die veel goed maakt anders had ik gelijk een klacht ingediend. Volgende laat ik het thuis brengen slechter voor het milieu maar beter voor mijn bloeddruk.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN