Fijne winkel, ze hebben aandacht voor je

Ik wordt erg goed geholpen bij Coolblue. Ze nemen de tijd voor je en hebben kennis van zaken. De prijzen zijn meestal scherp.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals gebruikelijk wéér TOP!

Snelle levering, goede prijs en ik weet dat als er onverwacht toch iets niet goed is, jullie een perfecte Klantenservice hebben! Reden om bij jullie te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede informatie en snel geleverd

Uitstekende service

Ik ben uitstekend geholpen door jullie collega’s

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wachttijden iets verkorten

Gewoon top!

Echt vriendelijk personeel en product in voorraad!

Altijd goed

Prima bedrijf met vriendelijk personeel

Super gelopen

Snelle levering van onze nieuwe koelkast. Bezorgers hebben m keurig tot in de keuken gebracht en rustig de tijd genomen om de ingebruiksname uit te leggen. Super!

Wat een slechte service van Coolblue / PostNL

Ik had een TV besteld voor mijn moeder die geen auto heeft en 4 hoog woont, en omdat ik de service van Coolblue altijd goed vindt heb ik besloten om daar te bestellen. Echter werd er door PostNL niet aangebeld (wel de bezorger gezien vanuit het raam) en werd zo dus de TV naar een ophaalpunt gestuurd. Coolblue kon hier niets aan doen en het ook niet regelen… en mijn moeder moest dus iemand gaan regelen om samen met haar de tv op te halen…. Ik bestel hier nooit meer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak geen gebruik meer van PostNL

Geweldig!

Nog nooit iets bij jullie besteld maar ik ben aangenaam verrast door de snelle levering, goed verpakte en uitstekende service toen ik geen Nederlandse gebruiksaanwijzing kon downloaden. ‘s avonds een mailtje naar de klantenservice en ‘s morgens vroeg al een link naar een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Daarbij ook nog eens de Ninja airfryer voor de laagste prijs. Het scheelde € 40,00 met Bol

Goeie service

Vriendelijke en snelle service, ook bij eventuele retourneren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

TOP BEDRIJF, TOP SERVICE, BEN 2X NAGEBELD.....MET EEN GLIMLACH

Fantastisch geholpen door uw medewerkster van de klantenservice toen bleek dat de door mij gebruikte cadeaubon, ruzie kreeg met de site en niet wilde werken, chappeau!!

Prima geholpen in de winkel te Rotterdam Centrum

Vriendelijk ontvangen bij de deur en verder geholpen door een vriendelijke en goed geïnformeerde medewerker.

Geweldig service

Service en winkels zijn zeer klantgericht

Perfect!

Keurige levering! Zoals beloofd!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bezorging was te vroeg

Duidelijke communicatie over het berzorgmoment. E-mails kwamen binnen op de verwachte momenten. De bezorgers waren echter een uur vroeger dan aangegeven en ook het telefoontje vooraf is niet geweest. Gelukkig was ik gewoon thuis, want dit pakket kon niet afgeleverd worden bij de buren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lever een bezorging niet te vroeg

bestelling en levering top

bestelling en levering top ✅

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Alleen maar positieve ervaringen met CoolBlue

Bestellingen worden keurig volgens afspraak geleverd en zijn altijd keurig verpakt. In de loop van de jaren één keer een 'maandagochtend-product' gehad en dat is zonder enig gedoe vervangen. Ook een keer pech met het scherm van de tv en ook dat is zonder gedoe opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nou, en spaarprogramma? Of een trouwe-klanten-beloning cq -korting zou wel aardig zijn. Ik heb inmiddels aardig wat salaris in de CoolBlue-kassa laten vloeien en dan zou een beetje erkenning wel aardig zijn :)

snel, duidelijk

goede keuzehulp, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Oke

Prijs was goed, levering was goed. Kreeg ook links met hulp voor installeren.

Mooi produkt snel en tegen een mooie prijs geleverd

Mooi produkt snel en tegen een mooie prijs geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Well organised sales, good price and fast delivery

found the Android tablet that I was looking for with plenty of accessory combination options at a very competitive price. Next day delivery at the desired time. Coolblue provides consistently good service.

• N/A

Goede website en snel en goed geleverd

Goede website en snel en goed geleverd, ook via internet eventueel de gebruiksaanwijzing en installatie tips op te zoeken.

Super snelle service

doen wat je belooft in no-time

TOP

Er gebeurt wat er wordt beloofd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen en 20uur later AEG wasmachine geleverd Super!!

Aeg wasmachine snel gevonden op de website van Coolblue, Stond duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de wasmachine.Daarna de bestelling geplaatst en 20 uur later is de wasmachine afgeleverd

64 Weena

Rotterdam 3012 CN