Geweldige hulp

In groningen heeft medewerker Maarten mij geweldig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Hij heeft keurig alle data overgezet op de nieuwe telefoon. Bijzonder vriendelijke medewerker met veel geduld.!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede ervaring

Leuk geholpen, de jonge man gaf goed advies, ik ben dus zeer tevreden

Zoals het hoort

‘s Avonds rond 22:00 besteld. Ochtend erop kreeg ik het uur door waarin het zou worden geleverd (tussen 19:00 en 20:00). Om 19:00 kreeg ik een sms dat de bezorger er over een kwartier zou zijn. 19:15 ging de bel. Was elk bezorgend bedrijf maar zo punctueel als Cool Blue.

Terrible

I have been on hold for 1 hour trying to speak to someone. The document feeder does not work on the expensive printer

• Would you recommend us? No
  • yes. Help with Customer Service

Nooit meer.

Ondanks op tijd besteld om 07.30 uur, werd de belofte van de volgende dag bezorgd niet waar gemaakt. Maken ze 2 zendingen aan, eentje komt aan, maar heb deze dus geweigerd. Waardeloos, op emails wordt totaal niet gereageerd!

Erg goed en punctueel.

Bij Coolblue weet je altijd waar je aan toe bent. Ik heb een tweede kans product gekocht waarvan de doos een beetje beschadigd was. Het product mankeert niks aan. Het is de moeite waard om het zo te bestellen. En je hent het een dag later in huis.

Bestelling op tijd binnen

Op zaterdag besteld, zondag in huis, top.

Te laat bezord

Ondanks op tijd besteld werd de belofte van de volgende dag bezorgd niet waar gemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet beloven als je niet waar kan maken

ik heb een aankoop gedaan bij 'cool blue' in middelburg, een nieuw geopende cool blue vestiging. de aankoop moest wel digitaal, in de vestiging zelf, omdat mijn aankoop (een huishoudelijk artikel: een (dyson) stofzuiger) niet in dit filiaal aanwezig is. de aankoop ging wel voortvarend, en werd de andere dag, keurig netjes thuis bezorgd. daarin mijn cijfer: een 7, ruim voldoende. wel vind ik het jammer, zakelijk gezien, kwa beleid onproffesioneel dat er in dit filiaal in middelburg GEEN stofzuigers werden aangeboden, los van andere artikelen die in dit filiaal niet werden aangeboden, dus daarin een dikke onvoldoende! weet dat er aan de overkant van dit cool blue filiaal in middelburg, in het zicht zelfs, een filiaal van media markt is gevestigd, die wel alles in de vestiging fysiek aanwezig heeft, dus juist mede daarom de zin: zakelijk onproffesioneel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, alles fysiek aanbieden, wat ook de concurrent in middelburg aanbied

Waardeloos

Vrijdag de bestelling gedaan voor levering op maandag, vrijdag avond krijg ik door dat de bestelling op zaterdag werd uitgevoerd (werkadres) zondag via DHL en maandag is het pakketje niet aanwezig? Tot op heden hebben we nog niets ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef een keer service

Overzichtelijke webshop

Prima webshop overzichtelijk veel keus. Goed filteren bij het selecteren. Ook de winkels zijn prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en volgens afspraak aan huis geleverd

Product makkelijk besteld via site van Coolblue. Levering en service zoals afgesproken, goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goede Service

Website is gemakkelijk in gebruik Goede service Geen gedoe gewoon Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? soms kloppen de vergelijkingen tussen producten niet of zijn onduidelijk

Snel en netjes verzonden

Prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed zoals 't is

Excellent service

Verjaardag Quick and excellent service

• Nee, topservice

Upseting

Coolblue is famous for the one day delivery and for taking care of your goods. I ordered a new Apple Mac and that was lost for one day within DHL, so you can immagine how my Mac package was managed...the package was full of scratches. How can you let handle such a good like a brand new Apple Mac in this way?

• Would you recommend us? No
  • Yes, Handle specific items like apple stuff in a better way

Grote keuze correcte afhandeling

Defecte koelkist. Nieuwe koelkast besteld dag erop keurig volgens afspraak geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zeer vriendelijk geholpen ! Medewerker had Veel geduld. Vind het systeem ook top doordat je bij binnenkomst een medewerker toegewezen krijgt !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Betrouwbare levering

Omdat coolblue zelf aflevert, krijg je niet de standaard PostNL/DHL mails dat het toch later wordt, of dat het is afgeleverd terwijl dat niet zo is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

prima geleverd

Het zijn gewoon nette originele producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef bij dit soort producten ook even een video mee wat het precies allemaal is. Ik wist niet dat ik HEPA filter had. Zie https://www.youtube.com/watch?v=lGUtm_aWJLE

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurige begeleiding van het moment van afgifte product. Ruim optijd gebeld door de bezorger voor aankomst en uitleg over de garantie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Na fouten bij aankoop goed opgelost.

Nieuwe garmin gekocht, maar retour 2 e kans gekregen. Kwam erachter en ben goed geholpen door de klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hoe kon dit gebeuren?

Zeer positief

Lastig en duur parkeren is een nadeel bij de lokatie Adam Zuid, maar goede ontvangst in de winkel. Vriendelijk en efficiënt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Onze oude wasmachine kon niet meer gemaakt worden. Nieuwe besteld die meteen volgende dag geleverd kon worden. Bij levering bleek er geen aansluitservice besteld te zijn, maar ook dat kon meteen opgelost worden. TOP!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien duidelijk vermelden dat bij aansluitservice het oude apparaat door monteurs naar beneden wordt getild. Wanneer je geen aansluitservice afsluit moet je dat zelf doen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN