Snel en duidelijk!
We hadden speakers besteld op basis van een test bij de consumentenbond. Helaas bleken die niet aan onze verwachtingen te voldoen. Maar het waren wel topkwaliteit speakers. De service is onberispelijk.
Veel gekocht bij coolblue, altijd zeer vriendelijk en behulpzame klantenservice. Daarom koop ik het liefst via coolblue, als er iets is weer ik dat het goed komt!
Snel en goed. Komen toezeggingen na
Super service in zowel de winkel als met de levering van het product. In één dag al 3 mensen Coolblue aangeraden!
Ieder keer dat ik een bestelling plaats bij Coolblue word ik blij van de manier waarop het volledige proces verloopt. Ook retour worden erg netjes afgehandeld.
Tv besteld endeze is goed en snel geleverd, bezorging gast vis coolblue zelf wat er voor zorgt dat ze een hoge kwaliteit kunnen leveren
Good website, Quick dilevery. Easy to order.
Ik vind het heel vervelend dat je niet gewoon in de winkel een product kunt bekijken en dan kopen . Dus gewoon een winkel met veel keuzemogelijkheden
Fantastisch!
Prima product, goeie prijs snel bezorgd.
I am very sad because i should get my package thursday but the driver just didnt showed up, he just sent notification that he didnt found me at home, and the next day in friday he should take my package to an postnl point but he didnt, i got another notification in saturday that the package is back at the PostNL sorting center and the package will be delivered tonight at the postnl point, it was an gift and i need it today so i cannot handover the gift and will be to late because of the drivers.
Prima, maar mn review wordt zonder reden niet geplaatst, terwijl ik me aan de review voorschriften heb gehouden datch ik zo. En dat valt me dan weer tegen van coolblue.
Beste E.J., Bedankt voor het plaatsen van je review. Logisch dat je baalt dat je review niet is geplaatst op onze website. De reviews op onze website worden door ons gelezen en beoordeeld. Het lijkt er op dat je review niet door onze voorwaarden is gekomen. Dat betekent niet dat we jouw mening niet willen horen. Wij vinden het belangrijk dat er op onze website alleen echte reviews worden getoond over de producten. Zo kunnen onze klanten zeker zijn dat de reviews op onze website betrouwbaar zijn. Daarbij mag je dus ook zeker kritisch zijn op het product. Voor het plaatsen van de review hebben we wel een aantal voorwaarden. Mocht je deze willen inzien, kan je deze vinden op onze website. Je bent altijd welkom om een nieuwe review te plaatsen of aan te passen. We zien zelfs heel graag hoe jouw nieuwe product bevalt. Mocht je vragen of klachten hebben over onze service, kan je bij ons terecht via [email protected]. We kijken dan graag met je mee. Met een glimlach, Coolblue
Fijne website, overzichtelijk. De volgende dag geleverd. Betrouwbaar. Fijn om een fysieke winkel/ service te hebben om op terug te vallen.
Klantgericht en goede prijs kwaliteit verhouding. Prima service !
Snel en netjes bezorgd. Artikel was heel goed verpakt
De volgende dag al bezorgd. Mag ook over twee dagen. Makkelijk in elkaar te zetten en draait meteen.
Coolbleu doet er alles aan om te helpen bij het bestellen.
Prima , vakkundige, klantvriendelijke installetie medewerker
Bestellen, bezorgen en klantenservice waren erg goed! Orbi set is boven verwachting snel.
Het de hele tijd aanpassen van de bezorg tijden
Hoi Sam, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat zonde dat de levering van je bestelling niet soepel is verlopen. Je houdt natuurlijk rekening met de bezorgtijd die is afgesproken. Excuses daarvoor. Hopelijk kan je inmiddels al genieten van je bestelling. Je ontvangt bij iedere bestelling een tijdvak een avond voordat je bestelling wordt afgeleverd. Het kan wel is gebeuren dat dit aangepast wordt door drukte of onverwachte omstandigheden. We proberen dat wel zo veel mogelijk te voorkomen. Je mag er dus ook vanuit gaan dat bij je volgende bestelling alles weer goed loopt. Mocht je toch nog vragen hebben over de bestelling, stuur dan een mail naar [email protected]. We helpen je dan graag verder. Met een glimlach, Coolblue
Helaas heb ik mijn spullen nog niet binnen dus nee niet tevreden
Hoi Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling vertraagd is. Je mag natuurlijk wel verwachten dat je producten op tijd bezorgd worden. Excuses daarvoor. We doen er altijd alles aan om een bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Helaas lijkt dat hier mis te gaan. Mocht je de bestelling nog altijd niet hebben ontvangen, zou je dan je review samen met je ordernummer kunnen mailen naar [email protected]? We helpen je dan graag zo snel mogelijk verder. Met een glimlach, Coolblue
Prima ervaring.
Super service