Goede service tot over de drempel

Fijn dat de tijdsindicatie zo scherp op tijd is. Netjes geleverd

Snel!

Easy en snel!

Was makkelijk te plaatsen

Het is wennen om met inductie te koken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben zeer tevreden en de afhandeling is zeer goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Gewoon goed

Heerlijk vrolijke bezorger, goede communicatie, altijd fijn om te bestellen bij jullie

Lekker snel

Prettig snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Verwijdering oude apratuur slecht, verder goed.

Aangezien mijn tv via post.nl gestuurd werd kon ik mijn oude tv niet meegeven vind dit wel heel apart. Ik had speciaal gevraagd of oude apratuur werd meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beterevafhandeling dat oude apraruur wordt meegenomen

Coolblue, altijd goed!

Fijne site,leuke aanbiedingen en snelle bezorging.

Snel en compleet

Snel en duidelijk te selecteren met alle + en -. Scherpe prijs en snel geleverd naar Post NL punt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op basis van deskundig advies tot aankoop overgegaan van laptop.

Adviseur/verkoper was goed in staat mijn vragen te beantwoorden en was behulpzaam bij het aankoopproces. Sloot aan bij wat ik graag wilde.

Redelijk

Jullie beloven vandaag besteld is morgen in huis, PostNL stuurt track en tracé indd voor volgende dag en komt niet opdagen. De hele dag thuis gebleven maar helaas

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen beloftes maken

aardige verkoper

ik had zelf al uitgezocht welke laptop ik wilde kopen en daar had de aardige verkoper weinig aan toe te voegen. ik moest even wachten tot er een verkoper beschikbaar was. er waren genoeg modellen uitgestald met informatie om een keuze te kunnen maken.

• nee

Snel duidelijk en betaalbaar

Heb een tweede keus koffiemachine aangeschaft, levering was snel, informatie compleet en duidelijk en de vermelde kleine beschadiging was amper te zien. Zeer tevreden!

Slechte service

Ik heb mijn laptop Leno id pad 5 voor de 2e keer ingeleverd voor reparatie. De eerste keer kreeg ik na een slechte recentie ineens na meer dan 30 dagen een nieuwe. Deze is nu na 30 dagen gebruik ook weer kapot. Na mijn bezoek vandaag in Rotterdam Hoofdstraat ben ik zeer ontevreden. Ik heb gevraagd of ik eventueel tegen betaling een heel ander merk in de plaats kon kopen omdat ik nu wel klaar ben met dit merk .Toen werd mij doodleuk gezegd dat ik wel een nieuwe kon kopen omdat ik deze dan toch binnen 30 dagen weer retour kan geven. Nogal een vreemd voorstel.Helemaal met mijn ervaring van de vorige keer. Nu zit ik helemaal zonder en voel me met een kluitje het riet ingestuurd. Voor mij geen glimlach voor coolbleu

Geweldige service

De door mij bestelde wasmachine werd op de afgesproken dag afgeleverd. De chauffeur gaf uitleg over de ingebruikname en aandachtspunten. Zeer attent! De oude machine werd retour genomen. Al met al een topervaring met Coolblue…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kon niet beter.

Heel erg goed

We werden op een hele plezierige en goede manier geholpen. Alle tijd, goed voorlichting, deskundig advies. De verkoper verdient een geweldige pluim.

Snel en volledig

Ik had maar een kleine bestelling maar werd erg snel gratis geleverd door Post NL en wat mooi is, is dat er per mail een bericht wordt gestuurd door Cool Blue hoe het apparaat in gebruik moet worden genomen. Service is Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet de verwachtte service!

Ten eerste kwam de bezorger niet op het eerder gecommuniceerde tijdstip. Bij aankomst blijkt de laadklep van de bestelbus defect te zijn, waardoor we zelf de wasmachine en droger uit de zijdeur van de bestelbus moesten tillen. Vervolgens geeft de chauffeur aan dat de oude machines niet meegenomen kunnen worden i.v.m. de defecte laadklep. Deze zouden mogelijk op een later tijdstip opgehaald kunnen worden, maar zekerheid was er niet. We hebben beide oude machines uiteindelijk zelf verwijderd. We hebben weliswaar mooie nieuwe machines, maar de bezorgservice was niet oké!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voer tijdig onderhoud uit aan jullie wagenpark! Niet alleen voor jullie collegae, maar ook voor de klanten.

Very nice offers and delivery

Prompt service and delivery

• N/A

Prima service.

Prima (after)ervice, klantvriendelijke medewerkers, goed advies.

Keurig advies en geholpen

Professionele adviseur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en volgende dag geleverd!!!

Wat maken ze het toch makkelijk. S’avonds besteld en de volgende dag al In huis. Top!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Snelle goede aflevering van het bestelde product binnen 24 uur.

Mijn bestelde product een Krups Nespresso apparaat was in voorraad tegen een redelijke prijs. Dus de keus was niet moeilijk. Wij hebben het apparaat alweer volop in gebruik.

slechte verzending

Ik betaalde extra om mijn bestelling in de avond thuis te ontvangen. Later bleek dat de bestelling in de middag al was afgeleverd bij een afhaalpunt. Dat kostte mij extra tijd en moeite en geld.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN