Heel goed !

Mooi op tijd goed bezorgd , Tot op heden is het produckt wat ik heb besteld prima Dus niets te klagen toppie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi product tegen hele fraaie prijs

Fijne voor mij echt belangrijke Tomtom super snel geleverd en dat voor een heel goede prijs.

Fast delivery even on Sundays

Ordered on Saturday night, delivered the next day on Sunday

• N/A

Leveren strijkplank die geplooid is, moet je zelf terug binnen brengen.

De strijkplank werd geplooid geleverd, staat niet stabiel en is dus niet veilig om mee te werken. Je zou denken, kan gebeuren door transport, maar de doos was onbeschadigd. Er werd dus een geplooid product geleverd. Tevens is er geen mogelijkheid dat deze terug opgehaald wordt door henzelf. Ik moet dus op één of andere manier die strijkplank proberen naar de winkel te krijgen, maar deze kan niet in mijn auto. Dat was nu net de reden om deze te laten leveren.... Nochtans heeft Coolblue dit product zelf het product in deze staat laten leveren. Het is inmiddels de 2de keer dat zoiets gebeurd. Hier kopen wij niet meer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelfs bij het aankaarten van het probleem, weigert Coolblue dit item op te halen. Verbeterpunten kan je alleen aanhalen als er ook werkelijk een intentie is om er iets mee te doen.

leuk speelgoed

Zoals altijd een fijne winkel ervaring op de shop. Echter de bezorging is waardeloos! Ik verwachte het pakket op zaterdag, maar toen de bezorgen van betreffende bezorgservice bij mij was zat het pakket van coolbleu niet in de auto. Wel werd er via track and trace de hele dag aangegeven dat het pakket die dag nog zou komen. Ik ben dus de hele dag thuis gebleven... Helaas het pakket kwam pas op maandag. Geen excuses, niks.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere bezorgservice

Snel

Snelle levering en prima product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Werd tijd gemeld en kwamen ook op de afgesproken tijd

Alles ging prima

Blij

Onaangenaam

Dit was een zeer onaangename winkelervaring. Het artikel werd niet op mijn adres bezorgd; ik had gekozen voor bezorging naar een servicepunt, maar het werd afgeleverd bij een servicepunt ver van mijn adres. Bovendien was het personeel van dat servicepunt buitengewoon onbeleefd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dring er bij de transporteur op aan de goederen op het opgegeven adres af te leveren.

Veel te grote verpakking

Pakketje op de fiets willen ophalen. Daar aangekomen bleek het niet pakketje te zijn, maar een grote doos. We hebben het hier over een tafelgrill! Met de auto het pakket maar opgehaald. Het valt mij op dat Coolblue dit meer doet, te grote verpakkingen gebruikt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpakking normaliseren

Ik ben dol op Coolblue

Alles ging goed en de communicatie was duidelijk! Hartstikke bedankt!

Snel in winkel geleverd

Ik had op zaterdag in Hengelo een bakplaat besteld die ik op zondag kon afhalen na 11h. Om 10.15h kreeg ik een melding dat hij afgehaald kon worden, beetje verwarrend want ze zijn pas om 11h open zou duidelijker kunnen in de afhaal mail. Het aanmelden in de winkel via de app lukte niet maar er stond een medewerker bij de ingang om dit voor je te doen. Geen afhaalbalie maar je moet wachten tot iemand je met naam ergens in de winkel aanspreekt. Het product is naar wens.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijker afhaal bewijs of pas na openingstijd een melding van kunnen afhalen, aanmelden via app verbeteren

Domper

Bestelling niet meer door DHL laten doen. Afgeleverd bij de ingang van het complex en dan melden dat het pakketje is afgeleverd. Schandalig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zonder een opgedrongen gevoel goed geholpen.

In de winkel van coolblue bij het uitzoeken van een nieuwe wasmachine goed geholpen door een medewerker, zonder dat met iets opgedrongen werd. Aangegeven thuis online nog even verder te willen zoeken. Geen probleem bij de medewerker. Thuis de in de winkel bekeken wasmachine online via coolblue besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eindelijk weer eens service zoals het hoort

Geholpen door Doeke, die uitstekend meedacht, alles helder uitlegde en zeer betrokken en vriendelijk was. Service van hoog niveau, zoals het hoort. Complimenten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering. Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een geweldige service van Coolblue

Had verkeerde maat tv besteld ipv 50" had ik 42" via de app kon ik snel omruilen. De nieuwe tv werd op zondag zelfs gebracht, dat noem ik service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle verzending, zelfs levering op zondag!

Altijd goede service en super snelle levering, zelfs op zondag!

• N/A

De eerste keer wat opgehaald in de winkel en voor herhaling vatbaar

Die glimlach op het gezicht toveren lukt ;) wat een fijn ontvangst en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Muis gaat telkens in slaapstand tijdens gebruik

De muis/cursor bevriest soms wel een paar keer per minuut/gaat in de slaapstand. Dan moet je even op de linkermuisknop klikken zodat hij weer aan gaat, maar hierdoor valt er niet mee te werken. (Dit probleem ligt trouwens niet aan de leegte van de batterij) Ook heb ik deze muis speciaal uitgezocht vanwege mijn hele grote handen. Echter de specificaties bij dit product klopten niet: de muis is niet 14,2cm lang maar eerder 12. Mijn advies is: koop een andere muis want hier heb je helemaal niks aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De specificaties/maten kloppen niet op de website

Snel en goed afgehandeld

Snelle service, goed product

Van mijn werkgever leuk cadaeutje met bon uitgezocht bij Coolblue. Snelle en perfecte bezorging, product leuk en goed.

Pakket nog niet binnen

Het vrijdag iets besteld, dn heb je de belofte, voor die en die tijd besteld....volgende dag in huis. Mooi niet. Het is nu maandag en nog steeds niet binnen. Heel teleurstellend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie omschrijving

slechte ervaring met communicatie ivm promotie op tefal snelkookpan

heel teleurstelend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? communicatie

Very Bad as in VERY BAD

This is my second time for my items to be delivered. The first time we ordered a washing machine and Cool Blue said they will deliver the item the next day. So, we waited the whole day and wasted our time. They did not bother to inform us that they will not deliver the item on that day. Maybe because we were just renting the washing machine. The second time we ordered are from my Company's account. They delivered the items on time, but they delivered a wrong item. We also asked the delivery guy if they can bring the items (table, Chair) to the first floor because my wife can't carry heavy things. We are willing to pay extra just to bring all our stuff to the right floor.

• Would you recommend us? No
  • Offer the seller help with bringing items to different floors. Double check the items to deliver before handing it over to the buyer.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN