Samsung Telefoon besteld bij Coolblue. Goede prijs en had het telefoon zeer snel in huis.
goede en veel keuze aan producten ook regelmatig top aanbiedingen
Ik kreeg het pakket twee dagen later en de printer was al door iemand anders een keer uit de doos gehaald want hij was weer opnieuw ingepakt en behoorlijk slordig.Dus ik heb waarschijnlijk een teruggestuurde printer gekregen.
Hallo, Wat jammer dat je printer al geopend leek. We begrijpen dat dit niet fijn is. We hebben je een mail gestuurd om dit samen te bekijken. Groetjes Coolblue.
Er werd goed geluisterd en meegedacht en tips gegeven, moeite gedaan.
16-11-2025 in Filiaal Hengelo geweest! Oriënteren voor Miele Was en Droger! Super geholpen door Verkoper "Ben" daar, en er werd met ons mee gedacht, wat mijn wensen waren. Uiteindelijk geslaagd voor combi Miele. Vandaag bezorgd en ben er heel blij mee! De prijs was ook gunstig ivm ' BlackFryday'!! Voor volgende Aankopen, kom ik zeker hier terug. Wat een fijne winkel! Daar kunnen de Mediamarkt en Expert niet tegen aan!
Ik ben heel goed geholpen, vriendelijk personeel
Snelle service en zeer vriendelijke bezorger
Netjes verpakt, goede service
Chauffeur erg vriendelijk en pakket werd netjes binnen gebracht. Top service
Inductieoven met kabel en stekker besteld. Goed aangekomen. Goed advies gekregen. Bij nader inzien bleek ik alleen de stekker nodig te hebben maar kabel niet dus retour aangevraagd. Kreeg daarna een mail wat verrassend was. Kreeg geld terug maar onderdeel mocht ik houden. Top!! Scheelt weer een ritje naar een postkantoor en geld kreeg ik snel teruggestort
Mooie dewalt multi tool besteld is een fijn stuk gereedschap om mee te werken. Ik had hem onverwacht nodig en toen bij coolbleu besteld was veruit de goedkoopste. En werd de volgende dag al geleverd echt top geregeld.
werd vriendelijk en goed geholpen
Vrieskast besteld en dag erna keurig en op tijd bezorgd,
Nog nooit via online iets bestelt. Maar vanwege dat wij snel iets nodig hadden toch de stap gezet om een order te plaatsen. Maar wat geweldig is dit verlopen. Van bestellen; betalen en vooral tot leveren. Je krijgt bijna vanaf per minuut hoe de order wordt geleverd. En tijdens levering, een zeer nette, sociale en aangename medewerkers . In een woord: TOP
Hallo, Om eerlijk te zijn... alles is goed, maar laptop verliest wifi waar alle andere apparaten dit niet doen. Alle oplossingen geprobeerd, maar het gebeurd nog steeds. Ik ben niet snel van ruilen, vandaar een latere reactie. Niet jullie fout, wel van Samsung. Misschien betere productinformatie, want als je op internet kijkt hebben vele anderen hier last van. Mvg, Mark
Kundig en behulpzaam personeel. Duidelijke voor en nadelen.
prima, zoals afgesproken ook afgehandeld binnen zeer snelle tijd....
ik voelde mij best bezwaard om online te bestellen, maar als het kleine pakje dan met de fiets wordt geleverd en zelfs de volgende dag al dan word ik daar blij van!
Ik ben zeer teleurgesteld in de service. Bij de bestelling heb ik duidelijk aangegeven dat de wasmachine naar boven gedragen moest worden, maar de bezorgers hebben dit simpelweg geweigerd. Dit komt niet overeen met wat jullie op de website beloven.
Hoi, We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is. We zien dat er bij de bestelling gekozen is voor een drempellevering, daarom zijn onze bezorgers met de wasmachine niet boven geweest. Als je wilt, kunnen we zeker iemand langssturen om de wasmachine boven te brengen en aan te sluiten. Houd er wel rekening mee dat hier installatiekosten aan verbonden zijn. Laat je weten of je dit wilt, dan plannen we het meteen in. Groetjes, Coolblue.
Vind coolbleu fijne winkel
Prima levering, maar waarom wordt je tegenwoordig bij elk besteld item. Door bijna elk bedrijf gevraagd naar je mening. Stop daar is mee met elkaar...
Mijn ervaring met Coolblue is goed te noemen. De prijzen van de artikelen kunnen soms wat hoger liggen dan ergens anders, maar daar staat tegenover geen verzendkosten en de snelheid van leveren.
Besteld en volgende dag in huis
Op de website makkelijk een TCL tv met Black Friday korting besteld. Snel geleverd op de afgesproken dag. Je krijgt een dag van tevoren een tijdsindicatie. op de dag zelf nog een zuiverdere tijd. Toch kwamen ze nog een uur vroeger dan deze opgegeven tijd. TV netjes binnen gezet en kort aangegeven dat ik de doos minimaal 30 dagen moet bewaren ivm de bedenktijd van 30 dagen. Ook nog een mailtje ontvangen over de installatie en werking van de TV.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN