Toffe bezorger
I did not get my package. Under the track and trace link is a message regarding an error and no way to get any more information or change anything in the delivery. What was supposed to be fast took longer than I expected.
Hey Monika, Thank you for reaching out and letting us know about the issue with your delivery. We understand how frustrating it can be when an expected delivery doesn't arrive on time, and the tracking information isn't helpful. Our apologies for the inconvenience caused. To help resolve this, could you please contact our customer service team? They will be able to assist you in tracking down your package and provide further support. We appreciate your patience and look forward to getting this sorted for you as quickly as possible. Greetings, Coolblue
Goede en snelle levering, een tevreden klant.
Leverings proces en snelheid ongeëvenaard! LG tv oled Ziggo Geen volledig pakket mogelijk omdat de CI+ kaart voortdurend een EO4-4 foutmelding geeft. Nog geen oplossing via support tot heden 1 week. Harry
Hoi Harry, Bedankt voor je bericht, Harry. Wat fijn om te horen dat het leveringsproces en de snelheid naar wens waren! Wat betreft de foutmelding met de CI+ kaart en de EO4-4 code: dat is natuurlijk erg vervelend, zeker als je al een week wacht op een oplossing. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Zou je het ordernummer met ons willen delen, via [email protected]? Dan kunnen we direct kijken wat we voor je kunnen betekenen en hopelijk snel een oplossing bieden. Nogmaals bedankt voor je geduld en dat je dit met ons hebt gedeeld! Met vriendelijke groet, Coolblue
Donderdagavond een Samsung telefoon besteld en zaterdagochtend rond 10:30 al in huis. Alles keurig bezorgd en kon er meteen mee aan de slag. Alles was naar wens, vanaf bestelproces tot bezorging. TOPPERS.
In de winkel 3 medewerkers gesproken en niemand vertelt dat de cover niet is inbegrepen in mijn aankoop, terwijl de afbeelding op de site inclusief cover is Na hulp van een vriendelijke en deskundige (Belgisch talige) medewerkster verder op weg geholpen en dan ligt de website er vele uit zodat er niets te bestellen valt
Hoi Nicole, Bedankt voor je bericht en dat je dit met ons deelt. We begrijpen dat het verwarrend is als de afbeelding op de website anders overkomt dan wat er daadwerkelijk bij je aankoop is inbegrepen. Onze excuses dat dit in de winkel niet meteen helder is uitgelegd. Onder het kopje 'altijd meegeleverd' op onze website vind je een overzicht van wat er precies wel en niet bij het product inbegrepen is. We realiseren ons dat dit duidelijker kan, en we nemen je feedback mee om dit nog beter te communiceren. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze collega en onze excuses voor de problemen met de website. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp willen, dan staan we graag voor je klaar. Nogmaals dank voor je geduld en voor het delen van je ervaring! Met vriendelijk groet, Coolblue
Levering product via Post.nl Oude product werd helaas niet mee genomen, terwijl dit wel zou moeten.
Dik tevreden.
Duidelijke website en bestelling zoals beloofd. Op tijd.
Alvorens mijn bestelling te hebben geplaatst, contact gehad met een medewerker over een technisch punt dat niet duidelijk in de specificaties van het product is weergegeven. Heel plezierig en deskundig contact.
Verschrikkelijk ervaring, helemaal niet geholpen Ik heb voor mij bestelling ( koffiezetapparaat) vooraf 1089 euro betaald. Ze stuurde mij een stuifzuiger ( ten waarde van 150 euro) die heb ik natuurlijk meteen van buschauffeur niet opgehaald en meten naar hun teruggestuurd. Ik heb met Coolblue contact opgenomen ( heb uitgelegd dat we morgen gasten thuis hebben) maar ze hebben geen oplossing. Ze kunnen mij mijn bestelling nog een keer sturen als ik tweede keer 1089 zou overschrijven.. Verschrikkelijk en nooit meer. Beter gewoon naar normale winkel te gaan ( even duurder kopen) . Coolblue heeft waarschijnlijk te veel klanten, helaas kunnen weinig winkels zo lage prijzen aanbieden. Ik ga gewoon naar Ep-Tummers, daar weten ze gelukkig wel op welke manier moet klant behandeld worden...
Beste Paul, Bedankt dat je dit met ons deelt. We begrijpen dat je ervaring zeer teleurstellend en frustrerend was, vooral gezien de tijdsdruk en het ongemak rondom je bestelling. Dat je het verkeerde product ontving en geen snelle oplossing hebt gekregen, is absoluut niet hoe we willen dat je je bij ons voelt. Onze excuses voor het ongemak en voor de teleurstelling die je hebt ervaren. We willen graag nagaan wat er precies is misgegaan en samen kijken naar een passende oplossing. Zou je het ordernummer met ons willen delen, via [email protected]? Dan kunnen we gericht verder helpen en hopelijk bijdragen aan een betere ervaring. Nogmaals onze oprechte excuses, en we waarderen je geduld en feedback enorm. Met vriendelijke groet, Coolblue
Handig voor een verjaardag, word gratis verzonden!
Alles was prima. Snelle levering was ook heel fijn.
Fijne service, medewerker goed op de hoogte en technisch.
Heel toegankelijk via de website te bestellen, volgende dag vroeg opgehaald in de winkel. Die winkel was heel prettig: groot, schoon, modern, alle producten heel mooi gepresenteerd. Uitstekend en heel vriendelijk geholpen. Ik kwam nu alleen een klein artikel ophalen, ik kom graag nog eens terug voor andere producten.
Ik heb niets ontvangen. Getracht in contact te komen met Coolblue. Niets vernomen. Geen mail. Geen contact met de robot.
Hoi Paul, Logisch dat je gewoon wil ontvangen wat je hebt besteld. Logisch dat je ons hier even over wilde bereiken. We zijn er eventjes ingedoken, aan de hand van je e-mailadres. Er was een verkeerd adres opgegeven. Namelijk, de postcode en het adres matchte niet. Daarom werd hij weer naar ons teruggestuurd. Ondertussen hebben wij hem ook weer ontvangen, en is je geld alweer teruggestort. Dit kun je binnenkort op je rekening verwachten. Als je je bestelling alsnog wilt, kun je hem natuurlijk opnieuw bestellen! Let dan wel op het juiste afleveradres. ;) Met vriendelijke groet, Coolblue
Airfryer stuk maand voor garantie afloopt. Ingestuurd, hele nieuwe gekregen met nieuwe garantie. Alles binnen een 1 week geregeld. Coolblue is echt een fantastisch mooi bedrijf waar ik graag bestel.
Ik ben helemaal tevrrden
De tweedekans sumup die ik kocht kreeg ik niet aan de praat, ook niet na langdurig overleg met de sumup helpdesk. Ik vermoed dat een eerdere gebruiker bepaalde instellingen heeft gewijzigd waardoor het apparaat geen betalingen accepteerde.
Hi Joke, Wat vervelend dat je tweedekans product niet zo goed bleek te werken. We zijn natuurlijk erg benieuwd of je dit al met onze klantenservice hebt gedeeld. Zo niet, zou je dit kunnen doen ook met de aanvullende foto's erbij? Neem vooral contact met ons op: [email protected]! Graag kijken we dan mee naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ipad mini 7 besteld en niet ontvangen Wel 739 euro betaald .
Beste, Bedankt voor het schrijven van je review. Wat vervelend om te lezen dat je jouw nieuwe Ipad nog niet hebt ontvangen. Je wilt hier natuurlijk wel zo snel mogelijk van genieten. We zien dat je bestelling vertraagd is geraakt bij Postnl, Deze zou uiterlijk morgen bij je bezorgd moeten worden. Als deze morgen nog niet bij je is bezorgd, neem je dan weer contact met ons op? We gaan dit dan op een andere manier oplossen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Mijn ervaring bij Coolblue in Utrecht is goed. Vriendelijke service en makkelijk inchecken aan de deur.
Ik heb heel goede en voldoende advies gekreegt van de Coolblue medewerker
Had zelf een verkeerde e-mail doorgegeven, maar dat is prima behandeld, heel vriendelijk en snel.
Snel geholpen aan de balie
Wij hebben hier een wasmachine besteld, na deze bestelling zijn we via de mail keurig op de hoogte gebracht van de verwachte tijdstip waarop deze zal worden geleverd. De dag zelf zijn wij een half uur voordat de chauffeur bij ons voor de deur stond door deze man gebeld. Deze ( erg klantvriendelijke) man heeft de wasmachine uitgepakt en deze verpakkingsmaterialen weer netjes meegenomen net als de oude machine. In mijn optiek een bedrijf die begrijpt hoe het werkt om met klanten om te gaan. Volgende aankoop wordt zeker weer bij dit bedrijf, mede dankzij de klantvriendelijke chauffeur!!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN