Direct en prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering! Keurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en betrouwbare levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Extra verpakkingsmateriaal kan nooit kwaad.

Redelijk

Ik miste vragen, waaruit mijn digitale onhandigheid duidelijk zou worden. Zoals over mijn telefoinchip of een extra geheugenkaart. Daat kwam ik zelf (zucht) later achter. Gedoe. Dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie eerder

afhalen artikel erg inefficient

Bestellen verliep vlot en naar wens afhalen in winkel gaf irritatie; procedure op zicht helder maar > 1/2 u staan wachten voor ik werd geholpen; vnl doordat en naast alleen afhalen nog >>> andere zaken werden afgehandeld en mensen tussendoor geholpen na 35 min ad beurt en binnen 3 min klaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? afhalen is afhalen ; artikelen liggen al klaar dus proces < 5 afh door medewerker- bali die alleen afhalen doet

Snelle en goede levering. Vaak net dat ene stapje extra en dat is super!

Deskundig en snel geholpen

Prettig kontakt met medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Slechter kan niet, niets ontvangen!!!

Zeer slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen volgens afspraak

Bijna geen communicatie, zeer slechte bezorging

Interne communicatie vind ik slecht bij bezorging. Wel vriendelijke winkelpersoneel, wel goodwill. Ik had zo gehoopt dat ik tevreden zou zijn over alles maar tevergeefs. De witgoed bezorging heeft bij mij qua vertrouwen een flinke deuk opgelopen. Ik hoop dat het vertrouwen weer gauw zal groeien. Wellicht dat ik later weer een aankoop vertrouwen heb bij Cool Blue,ik hoop het. Maar dan moet het wel intern goed geregeld worden qua communicatie en wederzijdse vertrouwen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vertrouwen in bezorging

Na 2 weken nog geen strijkplank

Vorige week een tweedekansje besteld (wat ik wel vaker doe). Gaat meestal goed. Helaas dit keer het verkeerde product ontvangen. Had een strijkplank van Brabantia model B besteld en model A ontvangen. Tja, kan gebeuren. Klantenservice gebeld en er na 20 minuten in de wacht te staan werd bij versteld dan ik een retour label zou krijgen en ze direct een nieuwe gingen opsturen maar dan wel de juiste. Ik heb de volgende dag direct het model A retour gestuurd. Echter na 2/3 dagen was de strijkplank nog niet binnen. Klantenservice gebeld en die verstelde me dat hij uit voorraad was maar vandaag wel weer op voorraad zou komen en dan direct werd opgestuurd. 4 dagen later nog geen strijkplank binnen. Ik weer de klantenservice bellen, oo nee maar meneer we hebben het geld teruggestuurd. Dan gebeurd altijd met tweedekansjes. Nou lekker.. Nu nog steeds geen strijkplank.. En ook mijn geld nog niet terug... over een paar dagen maar weer bellen... Jammer Coolblue.

Doen wat ze zeggen

Altijd top geholpen

Nooit een slechte ervaring gehad. Altijd netjes en snel geholpen.

Super snelle levering en betrouwbare informatie

Super snelle levering en betrouwbare informatie

Slecht.

Ik heb de stofzuiger vrijdag besteld omdat hij de dag erna al geleverd zou worden. Echter is het nu maandag en heb ik nog steeds geen stofzuiger. Dit schiet totaal niet op aangezien de oude stofzuiger vrijdag dus kapot is gegaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Leverafspraak nakomen.

Snelle levering. Nette bezorging

Top gasten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Schoonmaak van tweede kans producten.

Snelle levering in uitgebreid assortiment

Snel en makkelijk bezorgd

Vrijdagavond laat besteld en zaterdagochtend kon ik het gelijk ophalen. Laptop werkt goed en was makkelijk te installeren.

Snel en probleemloos

Snel en probleemloos

Geweldige Service!

Top!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg goed en deskundig advies

Ronduit slecht

Al 3 dagen krijg ik de melding dat mijn pakketje die dag wordt geleverd tussen 8 en 18 uur en iedere avond krijg ik een melding dat het bezorgmoment niet gehaald is. Ik ben zeer benieuwd of ik dit pakketje überhaupt nog ga krijgen?!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon leveren volgens jullie afspraken.

Prima ervaring

Ik kwam wat ophalen en dat ging zoals het altijd gaat. Prima. Alleen moest door de drukte wel heel lang wachten wanneer ik geholpen werdt. Opzich geen probleem ik had geen haast maar mischien is het een idee dat je alleen een losse balie hebt voor spullen ophallen

Weerstation weer kapot

Eerste weerstation was niet meer te repareren, nu dat ik een betere verrsie te kopen. Echter: tussen het station en de buitenmelder blijkt nu temp verschil te zitten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter weerstation verkopen

64 Weena