super

het bestelde snel ontvangen, heel vriendelijke bezorgers en heel behulpzaam. Coolbleu, super.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar, goede service en veel fysieke winkels

Online prijzen met de service van een lokale winkel

snelle levering!

Vaatwasser werd de volgende dag al geleverd. Zeer tevreden!

Garantie

Na 8mnd was mijn Hombli stekker kapot, even opgestuurd voor garantie en in 4 dgn tijd weer een nieuwe terug gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prettige samenwerking

Afspraak is afspraak met prima kwaliteit en service!

Coolblue doet wat ze communiceren en afspreken. Ze leveren de producten tegen een concurrerende prijs en een uitstekende service. Bezorger Tom hield ons prima op de hoogte van het transport en stond exact op het aangegeven tijdslot bij ons voor de deur, Zeer vriendelijk en klantgericht en vertrok met een glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede winkel niet goed met reparatie

De winkel zelf en de service is erg goed er word wel te weinig informatie gegeven als je een reparatie doet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als een product niet meer voor reparatie mogelijk is omdat het niet meer word geleverd zou dat fijn zijn als je dat product dan ook niet op kan sturen voor reparatie

ben tevreden over de afhandeling van de bestelling

goed gegaan.

Binnen 12 uur geregeld!

Super service. Wasmachine kapot binnen 12 uur een nieuwe. Fijn geregeld

Beloftes worden waargemaakt

Een vlotte en correcte bejegening waarbij de toezeggingen volledig werden nagekomen. “Vandaag besteld en morgen in huis was binnen 24 uur gerealiseerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en beetje minder

Telefoon gekocht maar alles overzetten lukte niet.Ik heb eerst iOS moeten updaten en wist daarna even niet hoe verder. In eerste instantie werd me verteld dat ik daarvoor een afspraak moest maken en dat het 25 euro kost. Gelukkig is mij toch verteld hoe te handelen en binnen 5 minuten was alles gepiept. Dus in eerste instantie niet zo vriendelijk maar uiteindelijk wel geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wat meer inleven in het verzoek van de klant.

je ontvangt snel wat je besteld hebt

Positief. Goede voortgangsmeldingen qua bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Coolblue is Cool

Goed bedrijf, goede website met veel informatie. Afspraken worden goed nagekomen. Ik ben een fan.

Snel en in orde.

Bakfiets! Geweldig

No nonsens snel geleverd

Zoals Coolblue aanbiedt maken zij ook waar. Draait er niet omheen, je koopt het product voor 23.59 uur en de volgende dag staat de bezorger voor je deur met je Coolblue pakketje. Super!

goed product, snelle levering

Vriendelijke mensen bij de winkel bij het afhalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig verzorgde en snelle levering

Coolbleu doet wat het zegt. Goede kwaliteit en helemaal volgens de verwachting ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zeker niet

Goede communicatie. Snel geleverd

Gewoon goed

Netjes geleverd, goede uitleg, vriendelijke bezorgers

Repair took a month

The repair of my PC took a month. The PC was 4 months old, so it was barely used. If you need a repair it's better to return the product and buy a new one. Don't use a repair service.

• Would you recommend us? No
  • Repair service

Goed geregeld

Alles was goed geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Redelijke prijzen en snelle levering op een groene manier. ( Coolblue fietsband )

Snelle keurige reparatie Iphone 15 PRO

Door een ongelukje achterkant van Iphone defect. Reparatie ingepland via de website in Groningen. Dezelfde dag kon ik terecht. Onderdeel moest besteld worden en duurde 1 dag. Dag later is telefoon gerepareerd met origineel Apple onderdeel. Echt keurig gedaan. Medewerkster van de afdeling was zeer vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat Coolbleu stopt in Groningen met reparatie aan telefoons.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel weer een nieuwe vaatwasser

Een vaatwasser die kapot gaat is niet fijn, na een kleine zoektocht welk model voor ons een passende nieuwe vaatwasser zou zijn op dinsdagavond besteld, woensdag einde middag buiten het opgegeven tijdsblok bezorgd maar donderdag draaide hij weer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Automatische update bij vertraging

Al vele jaren een tevreden klant

Ik koop al vele jaren computer- en huishoudelijke apparatuur bij Coolblue en dat gaat altijd prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

64 Weena