Snelle levering, duidelijke communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Goed advies en duidelijke afspraken

Ik heb middels een keuzemenu voor het juiste product gekozen.

Nieuwe Zelda met een glimlach

Na wat trailers van de nieuwe Zelda gezien te hebben, wilde ik dit spel zo snel mogelijk spelen. Gelukkig kon Coolblue de volgende dag al leveren, in tegenstelling tot de concurrentie. De fietskoerier trof mij helaas niet thuis, maar probeerde me te bellen en bezorgde uiteindelijk bij de buren. Nu met een glimlach de nieuwe Zelda spelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Twijfel of ik het bestelde wel is geleverd

Heb geen goed gevoel van het geleverde apparaat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijk eerst voordat je leverd

Helemaal top

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Binnen 24 uur.

Late delivery availability

When I ordered the product the next available dates was earliest a week later. I could only chose that day not earlier. Even though the product page said next day delivery. Along with this I like to mention, The product delivered well and delivery service was good.

• Would you recommend us? No
  • Better delivery scheduling

Makkelijk te bestellen. Direct afhalen en zeer goede service in de winkel.

Uitstekend.

Bezorger kwam op tijd. Erg vriendelijk. Goede uitleg gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Webwinkelen zoals het ooit bedoeld was.

Duidelijke pre-sale informatie, goed werkende webshop, logistiek op orde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorging op tijd, maar slordig door DHL.

De bezorger van DHL gooit, zodra de deur via de intercom deuropener open is, het pakket naar binnen, vlak bij de deur en laat deze vervolgens open staan. En zegt helemaal niets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Naam bedrijf noemen, pakket verderop op de vloer van de entree leggen en de buitendeur sluiten.

Veel gedoe

Product ingeleverd ter reparatie, na 3 weken geen update in de voortgang gezien heb ik de winkel bezocht. Daar werd er verteld dat het bedrag al was overgemaakt naar mijn rekening, dit was niet het geval. Na 20 minuten wachten werd er eindelijk gezegd dat er vervangende controllers werden bezorgd op het thuis adres. Uiteindelijk was er maar 1 controller bezorgd. Hiervoor heb ik weer contact genomen en werd er verteld dat er €550 is overgemaakt naar mijn rekening en ik dit terug moest betalen om de andere controller te krijgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Reparatie en retour proces kan alles behalve slechter

SUPER

Overzichtelijk, Snel, efficiënt en de bezorger heel sympathiek met een mooie goedemorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Het was perfect.

De aanmeld zuil waar de bestel QR code moet worden gescand werkte niet! Jammer.

De aanmeld zuil waar de bestel QR code moet worden gescand werkte niet! Jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Asap repareren

Perfect!

De bezorgservice was top. Het product werkt naar behoren.

super tevreden

super snelle levering van een prima product

perfect

supersnelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

snelle service

fijn van de berichtgeving wanneer jullie zouden komen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De glimlach komt zeker bij Coolblue en bij mij maar.........

Ik ben altijd uiterst tevreden als klant bij Coolblue. Aardige mensen, goed advies, mooie producten. Maar.......Vorige week kwam ik naar de winkel in Almere om mijn online bestelde en betaalde product op te halen. Heel handig dat je bij de entree even moet aangeven op de 'paal' even moet aangeven wie je bent en wat je komt doen. Ophalen - Advies - Kopen. Ophalen product is gekoppeld aan dezelfde desk als Kopen. Dat betekende dat ik een paar kopers voor mij had en die kopen niet alleen, maar willen ook advies en keuzemogelijkheden. Ik kwam alleen een pakje ophalen en heb best lang moeten wachten. De manager van dit filiaal stond in de buurt een hoorde dat ik mijn verbazing over de gang van zaken besprak met een vriendin. Hij begreep mijn 'klacht' en heeft me tussendoor geholpen. Fantastische oplossing voor mij, maar volgens mij zou het goed zijn op voor ophalen een aparte desk te maken zodat hier wat tempo in komt. Met een glimlach! Yolande

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

goede ervaring

mensen zijn vriendelijk helpen je goed. Leggen alles goed uit en geven je advies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kennis van zaken , vriendelijk , behulpzaam, niet opdringend, en toch doortastend.

snel

bezorging enorm snel duidelijke informatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles ging vlot en goed zoals het moet

doen wat ze beloven.

Heb een draaitafel besteld en inderdaad werd deze de volgende dag keurig bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede winkel, snel geleverd.

Computer en beeldscherm hier besteld. Deze waren en dag later netjes afgeleverd bij het afgifte punt. Zeer blij en tevreden :)

Goede voorlichting op de site en snel geleverd

Goede voorlichting op de site en snel geleverd