Dee keer viel alles tegen.
Een tweede kans waarbij er 10 euro afging van 157 totaal. Dan verwacht je hooguit een missende verpakking - maar in dit geval miste de verpakking, de aansluitsnoeren en de gebruiksaanwijzing. Ook waren de inktcartridges al gevuld geweest, het inkt zat nog op de printer. Bij problemen met installeren de helpdesk van HP benaderd, de printer bleek al drie maanden eerder in gebruik te zijn genomen. Om een retour bij Coolblue verzocht: ik mocht hem omruilen in Alexander, maar pas de volgende dag, want hij was daar niet voorradig. De volgende dag eerst gebeld: ja, hij zou er zijn. Er naartoe gereden: toch geen printer. Kom morgen maar terug. Maar moet ik hem dan opnieuw betalen? Nee, echt niet, zeg maar dat je deze printer ingeleverd hebt. Ik de volgende dag terug: ik moest toch betalen. Heb ik gedaan, maar na 3 dagen nog geen geld terug gezien van de andere printer. Daar mort ik nog achteraan. Wat een getob om aan een printer te komen!!! Gelukkig heb ik ook andere ervaringen, anders zou ik er nooit meer heen gaan.