Bonus/Benefits points - not clear how to use properly; I was not able to split them, however I filled only part of the payment to be done with points - but it took all the points for the payment.
Wasmachine goed bezorgd oude mee genomen en op een mooie tijd
Printer en inkt besteld, zou in een levering de volgende dag komen, inkt wel de printer niet
Mijn bestelling(cadeau voor kleinkind) op tijd op vrijdag besteld. Zou zaterdag geleverd worden volgens mail. De hele dag thuisgebleven, geen levering. Zou zondag komen volgens excuusmail. Speciaal vroeg voor opgestaan. Geen bezorging. Naar verjaardag zonder cadeau helaas. Balen Maandag eindelijk bezorgd, maar moest het cadeau dus alsnog ver weg naar mijn kleinkind gaan brengen. Weinig glimlach dus
Ik had extra betaald zodat mijn bestelling de volgende dag in de avond bezorgd zou worden, omdat ik dan thuis zou zijn. Die avond werd er niks bezorgd en kondigde PostNL aan dat ze het de volgende avond opnieuw zouden proberen. De volgende avond precies hetzelfde, op het laatste moment werd een melding gegeven dat het niet zou lukken die avond. Ondertussen heb ik nog steeds mijn bestelling niet. De extra betaling is een klein bedrag maar als het niet mogelijk is om ook daadwerkelijk sneller/op een bepaalde tijd te leveren zou het ook niet aangeboden moeten worden, op deze manier is het waardeloos.
Beste Stijn, Dankjewel voor het schrijven van je review. Spijtig om te lezen dat wij je niet de service hebben geboden die je had mogen verwachten. We kijken graag met je mee! Zou je wat meer informatie willen geven? Je kan de bestelgegevens doorsturen naar [email protected] samen met een verwijzing (tekst en uitleg) naar je review. Hopelijk kunnen wij dit snel voor je nakijken. Alvast bedankt voor je hulp! Met vriendelijk groet, Coolblue
Ondanks de berichtgeving lag de bestelling niet compleet. Tweemaal onjuiste artikel gepakt
Ik heb deze printer besteld voor mijn thuiskantoor. Is vrij groot, maar werkt fantastisch. De installatie ging gemakkelijk; goed lezen en de stappen volgen. Ideaal om via de Wifi opdrachten te geven. Het printen geeft aardig wat geluid, maar niet heel storend. Ik ben er heel blij mee!
Ik heb een oven besteld bij jullie die op vrijdag 27 september jl. is bezorgd. Ik heb extra geld betaald om de oven aan te sluiten, maar de snoer was te kort en de monteurs vertikten het om die te verlengen en zeiden dat ik een handyman daarvoor moest laten komen en hem koffie moest aanbieden om niet te hoeven betalen. De handyman is gekomen en ik moest hem nog eens € 80 betalen. Hij zei dat jullie monteurs prima de snoer hadden kunnen verlengen en ik mijn geld voor aansluiten aan jullie moest terugvragen. Bij deze! Ik heb jullie klantenservice 3x gebeld op vrijdag 27 september en stond iedere keer 20 minuten in de wacht. Slechte service!
Beste Rita, Dankjewel voor het schrijven van je review. Onze oprechte excuses voor het niet uitvoeren van de service waar je wel voor betaalde. Dit zetten we natuurlijk graag voor je recht. De installatiekosten hebben wij zojuist gecrediteerd en dit maken we over naar je rekening. Dit zal tot 2 werkdagen in beslag nemen. Hopelijk hebben wij je naar tevredenheid mogen informeren. Nog vragen voor ons? Dan vernemen we het graag van je. Een fijne dag verder gewenst! Met vriendelijke groet, Coolblue
Prima ervaring in de winkel. Ik vond alleen de entree met aanmelden een beetje onnodig als het personeel verder niks te doen heeft.
Bleek dat onze wasmachine verstopt was ipv stuk. De nieuwe was al onderweg (zou volgende ochtend bezorgd worden). We konden heel gemakkelijk de nieuwe wasmachine annuleren en werden supervriendelijk ter woord gestaan.
Over de service van Coolblue ben ik uitermate goed te spreken. Helaas werd er verteld dat de aflevering de volgende dag plaats zou vinden. We hebben ook netjes een track and trace ontvangen met het tijdstip van aflevering. We waren op dat tijdstip met 5 personen thuis aanwezig. Helaas ontvingen we een bericht dat de koerier voor een dichte duur had gestaan en dat de levering vanaf de volgende dag 15:00 afgehaald kon worden. wij zijn er alle vijf 100% van overtuigd dat er geen koerier langs geweest is.
Slecht
Beste Tino, Dankjewel voor het schrijven van je review. Aan de hand van je mailadres hebben we de bestelling erbij kunnen vinden. We zien dat je de onderbouw koelkast hebt besteld met een 'drempellevering'. Dit houdt in dat we bezorgen tot net over de drempel van je woning (tot en met de 4e verdieping). In een appartement complex gaat dit om jouw eigen voordeur, niet die van de algemene ruimte. Dit kan je ook teruglezen op de pagina waar je het product bestelde. Hopelijk geeft dit meer duidelijkheid. Zijn we we onze belofte toch niet nagekomen volgens jou? Dan zien wij je uitleg graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Coolblue
Gewenst artikel op de website bekeken, Coolblue's advies gelezen, besteld, ontvangen en nu lekker gebruiken
Geen commentaar
Product was naar omschrijving, en lag de volgende dag al op de deurmat.
Ik heb geen zin om een heel verhaal te tikken
Volgens de site zou oude tv meegenomen worden. Daarom koos ik voor Coolblue. De nieuwe tv werd bezorgd door Postnl, maar zij namen de oude tv niet mee. Nu moet ik die alsnog zelf af gaan voeren.
Beste K, Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. Je hebt helemaal gelijk. Als we dit beloven, dienen we dat ook na te komen! Heb je de TV inmiddels zelf al afgevoerd? Zo niet, doen we dit alsnog graag voor je. In dat geval zien we graag je bestel- of factuurnummer tegemoet. Met vriendelijke groet, Coolblue
Vriendelijke bezorger!
Iedere dag een mail dat het weer later komt.
Hi Lonneke, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
professionele en snelle service
Wat je zoekt is makkelijk te vinden en te bestellen. En nog eens snel bezorgd, zelfs op zondag.
Ik heb een horloge besteld via de site en laten leveren bij de vestiging in Hengelo (OV). Dit model was nog niet beschikbaar in de winkel maar de medewerker nam de tijd om al mijn vragen die ik nog had te beantwoorden en samen met mij op te zoeken online. Wordt enorm gewaardeerd. En inmiddels ruim een week een heel erg tevreden gebruiker van het horloge.
Zeer goed ervaren bestelde tv, werd bezorgd en in huiskamer afgeleverd en oude tv meegenomen.
Oude tv ging op zaterdagavond laat kapot. 5 voor 12 in de avond nieuwe besteld middels de heldere uitleg over je wensen op de site. Volgende ochtend stond de Coolblue bus om 11 uur voor de deur. Tja, wat wil je nog meer. Ik kan niet anders dan een maximale score geven in de beoordeling over Coolblue. Misschien niet de voordeligste maar wel de beste.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN