Altijd duidelijk en snelle service
Bezorgtijd klopt precies en een half uur van tevoren belt de bezorger nog even. Keurig alles binnen gezet
Een verbeterpuntje: ik zocht iets dat jullie niet in voorraad hebben en ik vinkte de optie van “bericht ontvangen indien weer leverbaar” aan. Een week gewacht en nog geen verandering. Ik weet dus niet of het artikel over twee dagen of twee maanden komt…. Het is handig als jullie bij ‘niet leverbaar’ een indicatie geven over de wachttijd.
Mijn vriendin kreeg vorig jaar voor haar verjaardag van mij een E-reader, helaas deed de reader het na een jaar niet meer. Lang verhaal kort: geretourneerd in de winkel, na aantal updates kreeg ik een mail dat het aankoopbedrag op mijn account als tegoed was gestort. Dit noem ik topservice! Geen enkel bedrijf geeft na een jaar gebruik je aankoopbedrag terug.
Ontzettend goed en netjes geholpen! Fijne winkel en een goed sfeer! Ik kom zeker nog een keer terug!
Perfect levering en duidelijke coommumicatie
Everything is as expected from Coolblue: easy ordering process, quick delivery options, delivered with PostNL, the product is very well packaged and in original condition, top notch
Ik had extra met mijn kleinzoon mijn bestelling in Ehv opgehaald om gelijk de HP uit de doos te halen en te testen/installeren. Helaas deden jullie dat niet (vanwege de paswoordbeveiliging). Dus ik heb het product pas thuis in Venlo uitgepakt en aangezet. Was dus heel teleurgesteld dat het scherm zwart bleef. Na bellen met het service center moest ik het laptop in de originele verpakking terugsturen. Ik wacht nog steeds op de nieuwe levering. Helemaal niet blij dus........
We zijn gewend aan een snelle en duidelijke levering van coolblue. Als je bericht krijgt dat je je bestelling vanaf een bepaalde datum kan afhalen, verwacht je dat ook.
My toothbrush was broken, and I wanted it to be checked. The repair service is easy to find and easy to arrange. Received a shipping label for return. When the package was received by Coolblue, I received a confirmation and one day later, the diagnosis. It really couldn’t have gone smoother than this. Well arranged.
Bestellen ging makkelijk. Daarna was het pakket voledig te volgen, tot het hier was. Erg fijn. De monitor is geweldig. Makkelijk aan te sluiten en makkelijk in gebruik. Een zeer positieve ervaring!
De vriendelijke bezorgers waren tijd , en alles liep op rolletjes,
Bestelproces verliep zeer voorspoedig. Goede communicatie over tijdblok van levering. Chauffeur belde vooraf, is zeer prettig. Hulpvaardig door de koelkast naar binnen te tillen en uitleg te geven over het in gebruik nemen. Kortom, super!
Doordat er geen beschrijving in de doos zat, was het een enorme klus om alles goed in elkaar te zetten. Nu staat er een stoel, waar er een aantal onderdelen (zijkanten zitten er niet op en de bescherming om de vering heen zit er niet op) dus eigenlijk allemaal best jammer. Het kost te veel tijd om de stoel weer af te breken en opnieuw op te bouwen. Verder een mooie sterke zware stoel zoals wij in gedachte hebben. Mara als er dan geen beschrijving wordt bijgeleverd is het een domper.
Beste Odin, Wat onhandig dat de handleiding er niet was bij geleverd, we begrijpen dat het dan lastiger is om de stoel goed in elkaar te zetten. De handleiding is ook digitaal te vinden op de productpagina van de stoel op onze website, misschien kan je met behulp van dat document alsnog de stoel goed installeren. We willen graag ook nog even meekijken naar de ontbrekende onderdelen van stoel om te kijken of we hier nog een oplossing voor hebben. Als je dit goed vindt stuur je foto's en een omschrijving van de stoel met vermelding van het ordernummer naar [email protected], dan gaan we hiermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Coolblue
The website is great! (Some improvements in specs and comparisons would be nice) The ordering experience is impeccable! Email notifications work flawlessly! The after-purchase, getting-started support is great! Returns and exchanges work great!
Prima apparaat, maar wat vervelend om voor elk gekocht produkt achtervolgd te worden voor een beoordeling….
Koolmonoxide melder besteld en de volgende dag al in huis. Super
Snel en makkelijk kunnen bestellen via de website. Levering was ook snel en goed begeleid door de vooraankondigingen. Naderhand nog extra tips ontvangen over het bestelde, ook handig en leuk.
's Avonds een tablet besteld, de volgende dag in huis.
Snelle goede service en aflevering en altijd op de hoogte gesteld via e mail wanneer het een dag later komt dan op de site staat, zoals deze keer, voor 00:00 uur besteld volgende dag in huis. Vind eigen bezorging fijner dan post.nl bij ons in Rotterdam.
Prima zoals altijd , goed product en snel geleverd.
Bij de aankoop van een SSD 1 TB heb ik veel informatie en ondersteuning gekregen waardoor de aankoop veel makkelijker werd
Ik heb een bestelling geplaatst voor 2 telefoons die ik de volgende dag (maandag) tussen 17:00 en 20:00u zou ontvangen. Dit staat ook in de bevestigingsmail. Tot mijn verbazing stond de bezorger in de middag al op de stoep. Ik was aan het werk en niet thuis. Vervolgens krijg ik een mail dat ik de bezorger heb gemist en ik een nieuwe bezorgdatum moet aangeven. Maar ik kan geen enkele bezorgdatum aanklikken. Ik de klantenservice gebeld, maar ook zij konden geen andere bezorgdatum aangeven. Ik zou worden teruggebeld door de planning. Aan het eind van de dag nog niet gebeld, dus weer teruggebeld en er werd mij verzekerd dat de telefoons de volgende dag (dinsdag) in de avond zou worden bezorgd i.v.m. onze vakantie donderdag. De volgende ochtend had ik nog geen bevestigingsmail van de bezorging ontvangen, dus weer gebeld met de klantenservice. De bezorging was nog niet ingepland en ze ging weer contact opnemen met de planning. Ik werd teruggebeld met de mededeling dat het niet opgelost kon worden. Er kon niet op tijd bezorgt worden en een andere oplossing was ook niet mogelijk. Ik heb de order laten annuleren, aangezien deze niet op tijd zou worden geleverd voor onze vakantie. Aangezien Coolblue niet op tijd kon leveren, kon ik het nog ergens anders bestellen. Maar nu mag ik ook nog 5 werkdagen wachten (die pas ingaan op het moment dat het pakket weer in het magazijn is) voordat ik mijn geld (ruim €2300,- ) terug heb. Klacht ingediend bij de klantenservice om daar vervolgens echt het meest simpele antwoord op te krijgen. Coolblue heeft voor mij echt even afgedaan. Dit terwijl ik altijd heel tevreden ben geweest en ik dit ook gewoon niet herkenbaar vindt voor hoe het bedrijf normaal werkt.
Hoi Serena, Wat vervelend dat er zoveel is misgegaan bij je bezorging. Logisch dat je daar niet blij van wordt. Zeker niet als je een aantal dagen later op vakantie gaat. Je wilt natuurlijk op de vakantie genieten van je telefoons. We willen graag kijken wat hier mis is gegaan. Zou je ons je ordernummer en je review door kunnen sturen naar [email protected]? We kijken dan graag met je mee of de annulering goed is verwerkt. Zo kan je in ieder geval in je vakantie het aankoopbedrag verwachten. Met een glimlach, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN