Voldoet aan verwachting

Afspraak goed nagekomen en prettige service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kom in eerste instantie niet vinden of ik iets kon afhalen

Oude koelkast zobder probleem meegenomen

Bestellingen snel

Bestelde artikel snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden. Personeel op kantoor kan een stuk beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kantoor kan beter

Slechte service

Slechte service en komen afspraken niet na.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je afspraken na en werk aan je klantvriendelijkheid

Mooie stofzuiger ,maar met tegenvaller ……..

Alleen ik heb een Miele stofzuiger besteld en had gelezen dat ze de oude stofzuiger retour mee namen . ( stond met een groen vinkje op de site te lezen ) ….fijn dacht ik geen gesjouw met de oude naar de stort …maar helaas chauffeur nam de stofzuiger niet mee .min puntje … Mijn leeftijd is 82 jaar….dus tegenvaller…

medewerkers

ik heb een mail gestuurd over de aankoop van onze inductie kookplaat. lees deze eerst aub.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? goede voorlichting

Zoals altijd: prima geregeld!

Al lange tijd ben ik klant van Coolblue. ook deze keer werd bestelling keurig en op tijd afgeleverd. Ik ben dik tevreden dus!

Super snelle levering

Goede uitleg over het artikel in de mail die direct binnen komt wanneer het artikel is geleverd

Klopt aan alle kanten.

Zoals bij iedere eerdere bestelling, volledig naar verwachting. Makkelijk bestellen en goede informatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen.

Super !

Zondag een MacBook Air besteld, maandag opgehaald. De volgende dag (op mijn verjaardag) een cadeautje - een jaar gratis Norton 360. Erg fijn !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf zijn super goed. Snelle verzending en de bezorging door een super vriendelijke bezorgster. Wilde zelfs nog helpen en gaf gelijk wat tips. Ik heb nog geen 1 slechte ervaringen gehad met Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nop

Snel, duidelijk, efficient

Als je weet wat je nodig hebt is CoolBlue sneller, efficiënter en duidelijker dan de concurrenten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Minder email over bestelling

AirPods besteld, volgende dag bezorgd met de fiets. Snel, goedkoop en duurzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mijn Internet switch werd super snel en netjes afgeleverd

's Avonds een Netgear Switch besteld, geen verzendkosten, de andere dag werd deze 's morgens om 9.30 uur bezorgd. Naderhand nog een Coolblue mail met eventueel benodigde installatie informatie, maar dat was niet nodig. Top Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb mijn MacBook ter reparatie aangeboden en er is al twee weken geen vooruitgang geboekt.

Ik heb mijn MacBook ter reparatie aangeboden en het is al twee weken geleden en ze zijn nog niet eens begonnen met controleren wat er mis is met mijn computer. Ze zeiden aanvankelijk dat het een week zou duren om het te repareren, maar ik ging een week later naar de winkel en hoorde dat het 2-3 weken zou duren. Het is nu 2 weken geleden en de vooruitgang die ik zie in de coolblue-app is: ze zijn nog niet eens begonnen mijn computer te controleren op problemen! Ik heb dringend een computer nodig om lessen te volgen en de after-sales service van coolblue lijkt onbetrouwbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? too slow

Rare ervaring inde de winkel

Ik kom mijn bestelde pakketje op halen in de winkel en moet mij eerst melden bij de ingang en dan wachten tot je aan de beurt bent.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Even aangeven hoe de winkel werkt

Duidelijke communicatie over de levering, vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect, alles volgens vooraf gemaakte afspraken

goede service

Goed advies. Vriendelijk personeel. Goede uitleg van de voor of nadelen van een product. Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Pakket werd al de volgende dag bezorgd en goed op de hoogte gehouden over de tijd van bezorging! Top!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij kunnen dankzij CoolBlue eindelijk weer lachen!

Van heel veel pech achter elkaar en een repair service om van te huilen, naar alles mooi opgelost door CoolBlue. In februari kochten we een gloednieuwe LG-wasmachine omdat de oude stuk ging. Helaas begaf deze het in juli ook en stapelde de was zich op. Met een pasgeboren kindje alles behalve handig. De reparatieservice van LG, CE Repair, kon pas twee weken later komen om het te fixen. Toen de monteur het benodigde onderdeel niet bij zich had, moesten we weer een nieuwe afspraak maken en kon dit pas weer twee weken later. Gelukkig kwam CoolBlue met een oplossing ter uitzondering om de wasmachine voor een nieuwe te ruilen, superfijn! Vervolgens kapte ook onze koelkast ermee. CoolBlue nam deze netjes mee toen ze een nieuwe kwamen brengen én kwamen zonder moeilijk doen nog eens toen we besloten hem toch te ruilen (kwaliteit viel tegen, nu heel blij met onze betere, degelijke koelkast). Daarnaast beleven we de hele service ook als heel prettig, uiterst vriendelijke en positieve mensen aan de telefoon en aan de deur. Topbedrijf!

Bezorging goed, nazorg slecht

Ik kreeg van Coolblue een handleiding voor de Airfryer HD9280/70, die niet klopt. Ze willen me een app laten downloaden die niet bestaat. Dit werkt niet en daar ben ik erg teleurgesteld over.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik wil de juiste app

service is ok, product is ok.

My only negative with coolblue is that they are not clear about the PostNL delivery, they say "delivered to the Front door" which in most cases means front door to an apartment, not front door to the apartment block, a bit of clarity on this on the website would go a long way. PostNL rang the bell and dropped the package on the stairs blocking the access to the stairs, I am 65 with a broken back, carrying a 21KG package up 3 floors was a real pain. Such is life.

• Clarfy the "front door" delivery.

Super service, en Super snel.

Ik koop hier al zolang ze bestaan, en het verbaast me hoe snel zaken verstuurd worden, ook de tweede kans artikelen zijn zeker een aanrader.

Slechte levering

Mn Nespresso zou geleverd worden door PostNL. De hele dag thuis geweest en smiddags een mail dat het niet geleverd kon worden. Is afgegeven bij een afhaal punt. Regelmatig dit soort meldingen van PostNL, hebben vaak geen zin dit op de locatie netjes af te leveren. Of ik nog dingen ga bestellen bij Coolbleu, moet ik nog maar eens overwegen. Met vriendelijke groet, J. Amersfoort

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf leveren in het vervolg

64 Weena

Rotterdam 3012 CN