We zochten een laptop voor onze zoon. Keus genoeg bij cookblue. We waren te laat met bestellen, maar gelukkig bezorgt Coolbkue ook op zondag
I ordered an expensive phone. By mistake I used my previouse address. I asked new owner of that address but he haven't received my parcel. I spend my money and I have nothing.
Hey Vladimir, Thank you for taking the time to place a review. We understand you want to receive what you paid for. Fortunately, the original parcel was returned to us by the parcel point. We see that a new parcel is underway, and due to be delivered today. We are happy that we could help you in this, and hope the phone will be to your liking. Kind regards, Coolblue
Bestelling en volgende dag de bezorging klonk super dus gedaan. Echter op de aangegeven tijd van post nl kwam er niets en is het in de container bak gedropt We hebben het over een hoop centen waar op deze manier mee wordt omgegaan, alle buren gewoon thuis dus snappen doe ik dit niet ook geen begrip voor
Beste Gino, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de bezorging zo is verlopen. Dit is zeker niet hoe we willen dat onze klanten hun bestelling ontvangen, en we begrijpen volledig dat dit teleurstellend is, zeker gezien de waarde van het product. We nemen deze klacht mee, ook richting de bezorger, want dit hoort natuurlijk niet te gebeuren. Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We willen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk besteld en supersnel geleverd!
Verder goed verholpen in de winkel
Zeer vervelend dat een kookplaat niet professioneel wordt aangesloten. Cool bleu heeft voor ons geen waarde meer.
Beste Martine, Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de service. We begrijpen dat de aansluiting van een kookplaat belangrijk is, en het is jammer dat dit niet naar wens is verlopen. Kookplaten werken op krachtstroom. Helaas hebben we geen monteurs met de benodigde certificaten om deze aan te sluiten. Daarom kunnen we deze service niet aanbieden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Coolblue
Thuis van vakantie en na de 1e wasbeurt harde knal en ja hoor wasmachine kapot. Gelijk online kijken naar de beste optie’s en uitgekomen bij een set van Samsung. Snel besteld en snel en vakkundig op de afgesproken tijd bezorgd.
Snel en met de fiets bezorgd, prima!
Zoals ik al zei,komen afspraken na,heel klantvriendelijk,heel tevreden.
na bestelling werd de wasdroger binnen 24 uur geleverd en de oude meegenomen door de Cool-blue chauffeur. Deze gaf tevens goeie tip om de wasdroger aan te sluiten op de afvoer.
Snelle levering, goed verpakt, fijne opvolging customerservice bij beantwoorden van vragen.
Naar mijn idee zou het handiger zijn als er een aparte balie komt voor alleen ophalen (ipv zoals nu ophalen/service/advies etc. In 1 wachtrij), dit zal zorgen voor een betere doorstroming, minder lange wachttijden en minder irritatie voor de mensen die alleen maar iets op komen halen, wat al betaald is. En uiteraard daardoor ook minder wachttijd voor de andere klanten. Het personeel zou dan kunnen rouleren zodat het voor hen niet te eentonig wordt
Uitstekend. Goede communicatie en correcte levering.
Kundig, nemen de tijd voor je, geven alle info.
Hier wordt je nog echt als een klant behandeld. Medewerker(s) nemen de tijd, geven duidelijk antwoord op gestelde vragen.
Goede prijs Snelle levering Handige email met tips achteraf
het niet meegeleverde onderdeel kwam twee nadien, hoogzomer geen koelkast het vergde veel uitleg, navraag en emails van mijn kant om eea draaiende te houden met verschillende medewerkers, geen accuratesse, geen verantwoordelijkheid nemen voor het proces, toeleverancier is de zwarte piet niet gereageerd op mijn vraag om een financiële tegemoetkoming kortom: irritatie en ongemak
Beste Karel, Wat balen dat je zolang zonder het onderdeel hebt gezet. Toen je daarnaast vroeg om enige compensatie werd hier niet op gereageerd. Bij deze onze excuses dan ook voor de vertraging en het ongemak. Zojuist hebben we elkaar gesproken en is er een €40,- voucher op je account verwerkt. Deze is inzetbaar op je volgende bestelling waar we hopelijk de glimlach terug op je gezicht kunnen toveren! Met vriendelijke groet, Coolblue
Op 10 juli2024 ontving ik m’n iPad via ordernr 82075481. Nu heb ik al jaren ervaring met iPad. Maar deze is nog slechter, dan mn oude. De accu gaat heel snel leeg en na 10 minuten gebruik is de iPad heel warm. Ik kan er dus geen tv op kijken. Wat is hier aan de hand? Bovendien had ik gevraagd om m’n rekening geprint op te sturen, dat is ook niet gelukt. Maar al met al, het lijkt wel een oude iPad met een nieuw scherm. Achteraf denk ik, met 2022 bedoelen jullie toch niet, dat hij gerefurbished is? Dat zou ik nooit kopen. Ik dacht een oud model. Ik zou graag een andere willen.
Beste Alice, Wat balen dat jouw iPad niet goed werkt. De accu die snel leegloopt en een hele warme iPad is wel een indicatie dat er iets mis is. Zojuist hebben we elkaar gelukkig gesproken en zullen we de iPad kosteloos voor je omruilen. In het vervolg kun je beter eerst onze klantenservice bereiken om sneller geholpen te worden. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle bezorging met goede info over levering, prima produkten te verkrijgen van goede kwaliteit
zoals altijd bij CoolBlue. begint al op de website: overzichtelijk, mooie vergelijkingstool, uitgebreide beschrijvingen, veel keus veel op voorraad. Goede communicatie na bestelling, Snelle en correcte levering. mooi product. alles werkt direct. blijk mee.
Vriendelijke bezorgers, keurig op tijd en goed advies
Het duurt wel een beetle voordat je aan de beurt bent omdat het druk was maar het service was goed.
Chaos bij ophalen. Had product gereserveerd en betaald ging het ophalen. In het reserveren email bericht staat geen qrcode dus ordernummer ingeven. Kreeg bericht dat er 11 wachtende waren en snel was het scherm weer weg. Dus ik dacht is het wel goed gegaan. Pas na 20 minuten kwam mijn naam op het scherm bij de balies in de winkel , pas toen wist ik dat het inboeken was goedgegaan beetje amateurisisch. Heb me wel vermaakt met wat er allemaal fout ging. Mensen worden vanuit willekeurige plaatsen opgeroepen en als ze het al horen weten ze niet waar ze moeten zijn. Volg maar een het geluid. Nergens balienummers of plattegrond hier moet u heen. Medewerkers die klanten zoeken en ze niet kunnen vinden. Zelfde met klanten die medewerkers zoeken. Klanten die een medewerker vinden terwijl die al een nieuwe klant heeft opgeroepen en de nieuwe eerst moet worden afgehandeld. Kortom chaos. Ik vermoed software die in ivoren toren is ontwikkeld en nooit getest is met klanten. Zelfs als je dit getest had met medewerkers die klant gespeeld hadden had je al de fouten er al uitehaald en was je nooit life gegaan met dit systeem. Ik moest product ophalen voor vakantie anders was ik na 15 minuten weer vertrokken.
Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon voor informatie. De volgende dag was het geleverd. TOP GEDAAN BLUE TEAM!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN