Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon voor informatie. De volgende dag was het geleverd. TOP GEDAAN BLUE TEAM!
Picking the product from the store was fast and the personal there were really friendly.
Pakket zou vrijdag bezorgd worden toen zaterdag en nu zondag . In afwachting
Beste J, Wat balen dat jouw pakket nu al enkele dagen vertraagd is. We begrijpen jouw frustratie en review dan ook zeker. Helaas konden we met jouw gegevens geen bestelling vinden. Indien je het pakket nog altijd niet ontvangen hebt of verdere hulp nodig hebt, zou je middels [email protected] contact met ons kunnen opnemen? We zien graag jouw e-mail met ordernummer en de context tegemoet! Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb 25 minuten in de winkel moeten wachten voordat ik mijn bestelling (simpele telefoonhouder) kon ophalen.
Beste Frank, Bedankt voor je feedback en vervelend om te horen dat je zo lang moest wachten voor zo een kleine aankoop. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral als je snel geholpen wilt worden. We zijn momenteel bezig met het bijstellen van onze processen om de wachttijden te verkorten, zodat iedereen, ongeacht het tijdstip of de grootte van de aankoop, sneller geholpen kan worden. We hopen dat je in de toekomst een betere ervaring bij ons zult hebben en waarderen je geduld terwijl we hieraan werken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Snelle bezorging en service. Gezellige sterke mensen die grote apparaten komen leveren.
Wat ik vooral erg prettig vind is de goede en snelle interne communicatie tussen centraal, filialen en medewerkers met een vriendelijke snelle bediening.
Ze leveren snel, prijzen moet je altijd vergelijken. Alleen als er iets met je product moet je ze wel helpen. De oplossingen zijn gewoon veel al wettelijk maar ze even daar aan herinneren doet wonderen en dan is het ook wel snel geregeld ! Al met al een prima webwinkel
Ik had iets besteld en betaald met een tegoedbon van Coolblue. Dus stond er op mijn winkelwagentje "Te betalen 0,00 euro". Direct na de bestelling kwam er een bevestigingsmail die ik als dreigmail heb ervaren. De bestelling zou max. 3 dagen vastgehouden worden en pas verstuurd worden NADAT mijn betaling in de systemen van Coolblue zou zijn verwerkt. Maar, hoe kan ik €0,00 overmaken nar Coolblue? Klantenservice gebeld, die vod het ook uitermate vreemd en moest ruggespraak houden. Uiteindelijk, nar 10 min wachten het antwoord "het zou nu goed moeten komen, maar we zijn niet zeker. Als u vanavond geen mail met levermoment krijgt is het niet goed gegaan en moet u weer contact opnemen". Nou, dit was mijn laatste bestelling bij Coolblue na alweer een misser in het bestelproces. Als mijn product binnen is ga ik alles verwijderen en laat ik Coolblue mijn account cancelen.
Beste Ludo, Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met je bestelling. Het lijkt erop dat er een systeemfout is opgetreden, waardoor de bevestigingsmail niet correct werd weergegeven. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn. Gelukkig heeft een van onze collega's het probleem direct kunnen oplossen. Verder zien we dat jouw bestelling ondertussen gelukkig al is afgeleverd. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de verwarring die dit heeft veroorzaakt. We waarderen je feedback en nemen deze serieus om onze processen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Het mailcontact gaat oké. Maar de slogan : vandaag besteld, morgen in huis kan wat mij betreft wel weg gelaten worden! Maandag besteld maar donderdag bezorgd was de realiteit. Ik begrijp dat een wasmachine geen klein artikel is, maar je zult maar met een groot gezin zonder zitten.
Bestelling vlekkeloos verlopen en goede info over levering status. Kortom alles klopt
Uitstekende service, op tijd en op maat. Prima product en goed verpakt. Medewerker Coolblue zeer vriendelijk.
Ik bestel al jaren bij coolblue. Alles was altijd naar wens en produkten worden snel geleverd. Nu had ik iets besteld dat niet werkte zoals ik had gehoopt. Geen probleem. Retour aangemaakt en verzonden. Meteen op de dag van aankomst bij coolblue een mailtje dat de terugbetaling onderweg is. Super service.
De service en hulp is top. De mensen van coolblue nemen alle tijd voor je en denken met je mee. Ze zijn niet zoals andere winkels die alleen maar winst voor ogen hebben. Wil je een eerlijk en goed advies dan zou ik hier zeker heen gaan.
Snelle levering bv nu besteld is ook echt volgende dag in huis...
De retour van mijn beatelling is ruim een week bij jullie binnen. Nog geen mail over gehad en heengelopen terug. Klantenservice geeft steeds aan dat het goed komt en ik hoor niks. Niet van jullie gewend en echt alecht
Mijn bestelling is goed verlopen en snel geleverd.
Vriendelijke bezorgers, duidelijke tijd afspraak, bezorgers gaan zorgvuldig om met de spullen.
Goede geluidskwaliteit. Gemakkelijk aan te sluiten. Snelle en verzorgde levering door Cool Blue.
Extremely fast, efficient service with very friendly (and funny) staff who will make sure you know everything you need to know and help you out as much as you need. Thank you!
Goede keuzehulp, makkelijk om bestelling te plaatsen, snel geleverd. Zeer tevreden.
Altijd super vriendelijk en behulpzaam fijne bezorgers echt top snelle levering kortom zeer tevreden!!
Coolblue's accurate search function, with great recommendations, help me make informed buying decisions, with no buyers-remorse. Delivery is super-fast.
Ik heb een iPhone 15 pro max gekocht en een screen protector. Helaas is de screen protector past niet bij iPhone 15 pro max.
Koelkast is afgeleverd volgens afspraak maar in tegenstelling tot wat Coolblue belooft werd de koelkast niet uitgepakt en de verpakking werd dus ook niet meegenomen. Die kon ik zelf afvoeren.
Snlle levering, goede communicatie, bieden altijd extra info en die tweedekans producten vind ik ook ideaal.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN