Verkoper heeft netjes gehandeld en ook uitgebreid verteld over mijn aankoop
Makkelijk snel bestellen En snel geleverd
Jammer de post nl het pakket kwijt is
Levering niet op tijd
Beste Sjaak, Wat balen dat jouw nieuwe stofzuiger 2 dagen vertraagd waren. Helaas waren ze optijd bij PostNL aangekomen maar hebben ze alsnog vertraging opgelopen. Onze excuses dan ook voor de vertraging. Om de pijn wat te verzachten hebben we een voucher van €25,- op jouw account gezet. Deze is in te zetten bij een volgende bestelling waar we hopelijk de glimlach terug op jouw gezicht kunnen toveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik heb een heel goed gevoel over coolblue.
Product is prima maar in de winkel afhalen duurt echt te lang. Half uur staan te wachten omdat mensen voor mij advies wilde hebben. Prima maar richt dan een afhaalbalie in voor alle producten, dicht bij het magazijn.
omdat de koelkast niet de volgende dag bezorgd kon worden hebben wij de gehele inhoud weg moeten gooien en alles opnieuw moeten kopen. Toen de koelkast bezorgd werd hebben wij een zeer goede ervaring gehad. Supper goede services en geen moeite was te veel. chapeau voor de bezorgers van Coolblue.
Service met een glimlach en alles snel geregeld.
Besteld, op afspraak geleverd en aangesloten, Dikke merci !!!!
Op zoek naar een robotstofzuiger kwam ik uiteindelijk bij Coolblue terecht. Na mij verdiept te hebben in de specificaties van een robot in het algemeen las ik op de Coolblue site over de Eufy X10 Pro Omni. Dit product was "Coolblue's KEUZE" en had alle specificaties die ik van een robotstofzuiger verwachte en meer (!). Op vrijdagmiddag besteld en de levering was supersnel (volgende dag). We hebben het meteen uitgeprobeerd op zaterdag, zondag en vandaag en het bevalt uitstekend. Natuurlijk was er ook een model wat 2x zo duur is maar de score is hetzelfde (9,4/10). Ik vond geen significante verschillen, daarom de Eufy X10 Pro Omni gekocht. Van harte aanbevolen. Alle punten bij de reviews kloppen en dat is best wel uniek. Nb. het meer dan 2x zo dure model heeft geen Afgrondsensoren (Afgrondsensoren voorkomen dat de robotstofzuiger van de trap valt.). Wel iets om rekening mee te houden!
Wat men zegt doen ze.
In de winkel in Haarlem prima voorlichting gehad over de aan te schaffen printer.
Ik heb een bestelling gedaan omdat de slogan “ vandaag besteld, morgen in huis” Ik had met spoed een airfryer nodig. Woensdag besteld dus dacht dat heb ik hem donderdag. Donderdagavond had ik hem nodig! Top. Helaas werkt de post nl niet mee en werd de airfryer pas zaterdag gebracht . Dus nu kan ik hem meteen weer terugsturen
Prompt delivery, good communication & updates!
Ruime keuze, nette prijzen, snelle levering.
Thuis besteld en direct afgehaald in Groningen
Coolblue maakt het waar: de volgende dag bezorgd en met een goede tijdslot.
Online de juiste begeleiding (bundelvoordeel), makkelijk aangekocht en de volgende middag (zaterdag) in huis.
Slecht!! Niets in mijn bus na 2/de bestelling via Post NL, betaald via Ideal/ a shame/ sorry maar het is niets anders!! ****** lang verhaal/ mooooie dag, voor een glimlach!!
Beste Eduard, Bedankt voor je bericht. Volgens de gegevens van PostNL is je pakketje inderdaad afgeleverd, maar we begrijpen dat je niets hebt ontvangen. Dat is natuurlijk een gekke situatie en ontzettend vervelend voor je. We hebben daarom meteen een nieuwe bestelling klaargezet en zullen het opnieuw proberen. Je hebt hier zojuist een bevestiging van ontvangen per e-mail. Hopelijk verloopt de levering deze keer wel zoals het hoort. Met vriendelijke groet, Coolblue
Alles keurig gegaan prima de tijd doorgeven de tijd wanneer hij per fiets voor de deur stond.
Snel en makkelijk bestellen en dan vervolgens de volgende dag in huis
levering niet volledig - beugel voor aansluiting koof ontbrak stuklijst bij bestelling niet direct duidelijk (wel af te leiden uit handleiding; een video over het onderwerp suggereert onterecht een extra onderdeel (aansluitstuk voor afvoerbuis))
Helaas mij product nog niet mogen ontvangen. Besteld met vermelding morgen in huis. Helaas is dit niet nagekomen terwijl het een brievenbus pakket is. Erg jammer dat dit dan ook niet gecommuniceerd wordt.
Beste Raimon, We begrijpen dat het teleurstellend is dat je bestelling niet op tijd is geleverd, zeker omdat het om een brievenbuspakket ging. We zien inderdaad dat er vertraging is opgetreden en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Gelukkig zien we dat je pakket inmiddels is ontvangen. We hopen dat je telefoon nu goed beschermd is met de screenprotector. Mocht je nog vragen of verdere opmerkingen hebben, weet ons te bereiken en dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Coolblue
Goede uitleg en service
De nieuwe winkel op de Hoogstraat was een zooitje. Lang wachten, haperend computersysteem, weinig behulpzaam personeel. Niet helemaal wat ik gewend ben van CB.
Hoi Jan, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je niet de ervaring hebt gehad in onze nieuwe winkel die je van ons gewend bent. De service in de winkel is voor ons heel belangrijk. We doen altijd ons best om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Dat blijft ook wat je van ons kan verwachten. Het is dan ook teleurstellend dat je deze ervaring niet hebt gehad. Mocht je nog hulp nodig hebben, laat het ons dan weten. Stuur dan een mail naar [email protected]. Hopelijk geef je ons in de toekomst weer een kans. We proberen iedere dag ons te verbeteren. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN