Prima ervaring

Fijne winkel om even een rondje te lopen en goed personeel die heeft geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

2 Bestellingen op tijd geleverd.

Mijn 2 bestellingen zijn op tijd geleverd. De koelkast werkt tot nu toe goed. De printer moet nog wel aangesloten worden.

Goede service/levering, wel duur

Ik had snel een vervanger nodig. Snel gevonden, volgende dag netjes binnen levertijdvak bezorgd. Toen ik meer tijd hadzsg ik wel dat apparaat 20% duurder bleek te zijn dan bij andere verkoper. Mijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs kan scherper

Het artikel zou tussen 10:15 en 14:15 bezorgd worden. Maar men stond al om 09:45 voor de deur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Extra betaald om ‘’s avonds te ontvangen, zelf moeten ophalen bij PostNL punt

Post NL doet waar het zin in heeft. “Helaas, we hebben elkaar gemist” is zo treurig. Doe dan niets en zeg dat je het niet interesseert en dat alles bij Post nl punt wordt gekieperd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Daar leveren op het tijdstip dat is afgesproken

Super snel, goed meegedacht, goede service

In de avond besteld, volgende dag in huis, de bezorgers dachten goed mee, goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals altijd volgens afspraak netjes bezorgd

Coolblue is soms wat duurder, maar de service is zoveel malen beter dan bijvoorbeeld de mediamarkt! Blij mee

Super tof

Makkelijk besteld klaar terwijl u wacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Had niet anders verwacht.

Wat Uw concurrenten vaak missen, vindt ik wel bij Coolblue en dat is, dat mij als Koning Klant voel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? baal als postnllers gebruikt worden, daar ik slechte ervaringen mee heb

Goede en correcte service

Zoals vaker ben ik heel tevreden over de service van Coolblue in Eindhoven. Juiste producten betjes afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

co neutraal bezorgd met bakfiets en nog snel ook.

Goede en snelle service

Fijn dat ik 2 berichten per sms kreeg over de bezorgtijd en nog een telefoontje van de chauffeur vlak voor levering. Fijn dat de oude wasmachine werd meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes gecommuniceerd over levertijd!!

Zoals beloofd, op tijd mail en op tijd geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Het niet kunnen oplossen van probleem

Klacht over een Remarkable hoes ingediend via winkel Leiden. Deze zou dit intern oppakken via de productmanager. Echter nu maanden later, ben ik zelf opgelopen in de winkel en was de reactie van de vestigingsmanager verbazingwekkend. Er was tot op heden nog geen reactie bij hem binnengekomen. Kan niet moeilijk zijn om intern de klant van een antwoord te voorzien. Nu kreeg ik een doorverwijzing naar de klantenservice. Dacht dat ik daar al bij was beland aangezien mijn klacht al werd opgepakt. Helaas… We komen er niet uit. Terwijl tijdens de dure aankoop ik uitstekend behandeld ben is service nu ver beneden nul.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het komen tot een oplossing.

Helemaal top

Heel goed geholpen. Een minpunt vind ik de mail die ik vandaag kreeg,250 euro cashback maar dan moet wel een energiecontract afsluiten. Die cashback had ik liever zo gehad. Op de besteding van 1149,

Goede 2e kans droogtrommel

Goede droogtrommel. Kleine vervoersschade aan de zijkant maar dat stond duidelijk vermeld in de omschrijving en daarom was hij flink goedkoper. Vriendelijke bezorger. Ik kreeg er alleen een instructie boekje van een wasmachine bij.

Prima aankoop en bezorging

Prima aankoop snel besteld snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Prima info over de bezorging van de laptop en goede tips over het in februari nemen.

Heel goede website met voortreffelijke keuze-informatie. Heel scherp geprijsde laptop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Betrouwbaar en makkelijk bestellen.

Toen ik mijn product ging bestellen, bleek ik nog een tegoed te hebben ivm een retour gezonden product van vorig jaar! Ik was dit vergeten, Coolblue niet! Verder keurige, correcte en snelle afhandeling van mijn huidige bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Besteld voor.... bezorgd op.... gaat niet altijd op wanneer niet door Coolblue zelf bezorgd. Mogelijk mensen daar op wijzen. (Ik hield zelf al rekening met tussenliggende feestdag)

Een dag later als afgesproken

Vond ik dat erg? Nee. 't Was wel later.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorgen dat de bezorger op tijd is

Coolblue is een goede winkel die veel service geeft!

Coolblue geeft service. Altijd bereikbaar. Ook het ruilen doen ze niet moeilijk over. Bij mijn laatste bestelling kreeg zelfs een HDMI kabel cadeau. Er stond duidelijk, dat het niet bij het product geleverd werd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga weer meer met eigen bezorgdienst werken.

Prettig geholpen

Prima geholpen

Laptop gekocht maar na installeren bleef deze herinstallerem. Andere dag terug naar de winkel en verkopers snapte er ook niets van. Helaas was er geen andere op voorraad in de winkel maar gelijk nieuwe besteld en die werd 1 dag later thuis bezorgd en deze werkt prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Er is echt een glimlach op het gezicht van de medewerkers

Het is even wennen, want je moet net als in het ziekenhuis inloggen en dan wordt op zeker moment je naam omgeroepen. Maar het was niet druk en het is slim bekeken want je gaat toch een beetje rondkijken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, ik heb bij jullie besteld en betaalde 84 euro. Vandaag keek ik even naar de handleiding en kwam op de site van Bol.com, en daar was mijn apparaat toch goedkoper, tja, dat voelde een beetje lullig helaas maar goed geen glimlach, dat dan weer niet

TV gekocht, voldeed niet aan de verwachtingen. TV werd keurig weer opgehaald en een paar dagen later stond het geld weer op de rekening. Kortom uitstekende service, geen gezeur en snel je geld terug ofwel Top ervaring!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN