Erg vriendelijke vrouw, stap voor stap alles doorlopen. Nam de tijd
Beste deal voor mijn aankoop. Snel geleverd.
Slecht. Zeer slecht
Combimagnetron besteld en keurig afgeleverd.Helaas niet door Coolblue maar door PostNL.Dus oude magnetron moet nu ik nu zelf inpakken, adres label printen ( geen printer) en meegeven als ik WEER iets bestel bij PostNL .wat ik voorlopig niet van plan was. Of naar een PostNL punt brengen .Dat ding weegt 18 kilo! Dus klanten service gebeld voor een andere oplossing maar geen succes. Ik ben echt teleurgesteld in u klantenservice en bij mij geen glimlach!
Goed geholpen, en uitstekende after sale
Bestelling is altijd snel binnen met goede informatievoorziening. Ze kwamen het op de fiets brengen. Hoe mooi is dat. Ook handig dat je een tweedekans product tegen een lagere prijs kunt afnemen. Daar maak ik graag gebruik van.
Wat mij betreft heeft Coolblue de beste klantenservice van alle elektronicawinkels die ik ken! Ze zijn tot laat telefonisch bereikbaar, beantwoorden al je vragen, geven goede adviezen, regelmatig goede aanbiedingen en snelle levering van producten! Ik ben altijd dik tevreden wanneer ik winkel bij Coolblue.
De volgende dag al in huis. Apparaat werkt prima.
Vriendelijk en to the Point
Makkelijke bestelling en uitstekende informatie over de status en moment van aflevering . Top
Bij het ophalen werd verteld dat de Norton virusscanner in de doos zat! Thuis kon ik dit NIET in de doos vinden. Toen maar aan de slag met opstarten. Pas later kreeg ik info dat de opstartprocedure in mijn mailbox kwam inclusief info over de Norton virusscanner. Dat had toch anders gekund! Het gaf veel onnodige stres!
Nadat de kruimelzuiger steeds meer geluid ging maken en steeds minder kruimels tot zich nam deze voor reparatie aangemeld. Netjes een verzendbewijs ontvangen om het terug te sturen en de dag van aankomst meteen een bericht ontvangen dat er een nieuwe onderweg was. Dus met minder geluid weer alle kruimels kunnen opzuigen, top!
De link in de mail en de link op de site was niet de juiste handleiding op de site van Omron kon ik wel de juiste handleiding vinden.
Goede site, keuze en prijsstelling. Daarbij zeer snelle levering
Perfect, all good
Supersnel en goedkoop
The website claims the old appliance can be pickup on delivery of a new one, but the delivery company was not coolblue so they didn't accept it.
Snel en vriendelijke service.
Zaterdag besteld, zondag of maandag kon de inkt bezorgd worden. Het was even zoeken naar de juiste inkt tussen zoveel verschillende inkten.
Als je al het geduld hebt in de winkel of aan de telefoon te wachten totdat je geholpen wordt met je vraag krijg je een alleraardigste persoon te spreken die op alles een gewenst antwoord geeft. De ervaring leerde me dat ik beter online waar dan ook mijn informatie moet inwinnen over het kunnen van diverse apparatuur. Vooral beoordelingssites die de producten bespreken. Coolblue levert snel dat wel maar dat doen anderen ook. Wat telt? De prijs. De goedkoopste mag leveren.
Hoi John, Bedankt dat je de tijd neemt om een review te plaatsen. Ik begrijp dat je niet tevreden bent door de geleverde service. Wij zorgen dat onze medewerkers uitgebreide trainingen krijgen over al onze productgroepen. Helaas hebben de medewerkers niet van elk specifiek product alles paraat, en zijn ook wij afhankelijk van het internet. Wij zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar gaan wel voor de beste service. Niet alleen de service vóór aankoop is belangrijk voor ons, maar ook na je aankoop staan we voor je klaar. Zo zijn we 7 dagen per week t/m 23:59 bereikbaar, en denken altijd graag met je mee, mocht er een probleem zijn. We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, CoolblueHoi John, Bedankt dat je de tijd neemt om een review te plaatsen. Ik begrijp dat je niet tevreden bent door de geleverde service. Wij zorgen dat onze medewerkers uitgebreide trainingen krijgen over al onze productgroepen. Helaas hebben de medewerkers niet van elk specifiek product alles paraat, en zijn ook wij afhankelijk van het internet. Wij zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar gaan wel voor de beste service. Niet alleen de service vóór aankoop is belangrijk voor ons, maar ook na je aankoop staan we voor je klaar. Zo zijn we 7 dagen per week t/m 23:59 bereikbaar, en denken altijd graag met je mee, mocht er een probleem zijn. We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Coolblue
Duidelijke communicatie over de levering. In drie mails werd de levertijd steeds meer precies. De levering zelf werd gedaan door een vriendelijk jongmens op een milieuvriendelijke bakfiets, die ruim op tijd was, maakte uitstekende levering compleet.
Donderdag avond besteld. Vrijdag afleveren is vol. Dat werd maandag. Lekker. Terug van vakantie wasmachine kapot, zul je altijd zien. Met een berg vakantie was helaas relatief lang moeten wachten op de wasmachine en niet als beloofd de volgende dag. Uiteindelijk wel prima afgeleverd met goede tijd informatie rondom het afleveren.
Hoi Marcel, Bedankt dat je de tijd neemt om een review te plaatsen. Wat vervelend dat de wasmachine precies na de vakantie besluit ermee te stoppen. Natuurlijk heb je dan zo snel mogelijk een vervanger nodig. We doen er alles aan om "vandaag besteld, morgen in huis" waar te maken. Helaas lukt dit niet altijd, sorry hiervoor! Hierom geven we dit aan, voordat je besteld, zodat jij een geïnformeerde keuze kunt maken. We hopen dat je ondertussen je was weg hebt kunnen werken. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het natuurlijk graag van je. Met vriendelijke groet, Coolblue
Nette bezorger die de produkten bezorgde. Goed geregeld
Ben heel blij
64 Weena