Vertrouwd kopen kun je bij Coolblue. Wederom bij mijn laatste koop ervaren.
Vandaag besteld De dag erna Geleverd CooL Blue
-goede website, bereikbare chatfunctie die ook reageert, inruilservice oude monitor die werkt, maar dan... -vrijdag bestel ik de geselecteerde monitor, royaal voor 23:59 -volgens de website zou die op voorraad zijn -ik kies voor bezorging bij een Post NL punt dichtbij (een avondwinkel - open tot middernacht), zodat ik die op zaterdag op mijn eigen moment kan ophalen -krijg bericht dat het zaterdag na 15:00 beschikbaar is bij Post NL punt -sta ik daar: nee, we hebben geen pakket ontvangen, -kijk ik in de track & trace: het wordt maandag a.s. afgeleverd, niet bij Post NL, maar op mijn privé adres ?! wie heeft dat bedacht? -maandag krijg ik in begin v/d middag bericht: bezorging niet gelukt, gaat naar Post NL adres -weer verbazing: niet naar het afhaalpunt dat ik had afgegeven, maar naar een ander Post NL punt... -zou het daar morgen na 15:00 echt zijn ?
Beste Frans, Bedankt voor je feedback! Wat vervelend om te horen dat de verzending van de monitor wat vertraging heeft opgelopen. We zien dat de bezorger om 13:20 uur voor de avondwinkel stond maar deze was nog gesloten omdat zij pas om 14:00 uur open gaan. Hierdoor kon bezorger het pakketje niet afgeven bij jouw gekozen PostNL-punt. We kunnen het ons wel voorstellen dat het vervelend is dat de Track and Trace daarna wat wisselende informatie heeft gegeven! Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt om de monitor bij je te bezorgen. Hopelijk ben je alsnog blij met je nieuwe monitor, we wensen je er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Coolblue
Zie boven
Duidelijke website en een goede organisatie in de overzichtelijke winkel
Snelle en betrouwbare levering. Nauwkeurige statusupdates van je bestelling. Daar mogen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen!
super fijn systeem met snelle bezorging nog nooit problemen mee gehad
Als senior heb ik een smart-watch gekocht en het lukte mij niet om het ding aan de praat te krijgen. Ik kon niet de gebruikershandleiding vinden op internet. Daarom ben ik na een paar dagen worstelen terug gegaan naar Coolblue in Rotterdam Hoogstraat. Daar werd ik geholpen door Reinier, die met veel geduld mij uitleg gegeven heeft op een heel plezierige manier. Zodat ik met een werkende watch weer de winkel verliet. Dan weet je weer waarom je bij Coolblue koopt. Hartverwarmend, wat een service.
Laptop uitgezocht en een betaalbare gevonden. Ik kon hem dezelfde middag ophalen en dat liep allemaal zeer vlotjes. Laptop is ook top.
Postnl zou vrijdagavond bezorgen, extra voor betaald bij Coolblue, maar op het allerlaatst vrijdagavond werd zomaar bezorging gewijzigd in zaterdag eind van de middag.
Snel en goede communicatie
Ik heb een Tweedekans tv besteld. Bestelling en levering verliepen soepel. Echter, bij uitpakken bleek dat de controle van de Tweedekans door Coolblue allesbehalve vlekkeloos was... Stekker ontbrak. Tel. contact met helpdesk resulteerde in omslachtige toezending van een andere stekker, echter, in de tussentijd ook een beschadiging op het scherm geconstateerd. Dus opnieuw contact voor retourneren... Erg teleurstellend! Als Cooblue Tweedekansen wil aanbieden, dan raad ik ze aan om deze voor verzending goed te controleren. Ander leidt het ertoe dat een Tweedekans niet tot een tweede kans leidt. Heb inmiddels nieuw toestel elders gekocht.
Beste Herman, Wat jammer om te horen dat de stekker ontbrak bij deze Tweedekans televisie, we kunnen het ons voorstellen dat dit niet prettig is, sorry voor dit ongemak. We controleren onze Tweedekans producten altijd voordat we deze weer verkopen, helaas is dat bij deze niet goed gelukt. Hopelijk kunnen we je in de toekomst wel weer een glimlach bezorgen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mooie pistonmachine gekocht! Reservering in de winkel af te halen en af te rekenen... goede en duidelijke uitleg door verkoopadviseur.
Zoals altijd goed geholpen door Coolblue. Korte wachttijd, vervolgens persoonlijk advies waarbij ik het gevoel krijg dat dit een oprecht advies is. Gekregen informatie was niet te lang van stof, maar ook niet te kort door de bocht.
Snel geleverd magnetron heel mooi zwart VERIPART MAKKELIJKE BEDIENING
Na enig advies in de winkel aan de Hoogstraat in Rotterdam de bestelling geplaatst op de site, Yamaha R-S202D dab+ Zilver. App werd keurig de dag daarna bezorgd en door mijzelf volgens het bijgeleverde boekje geïnstalleerd. Werkt heel goed, dus geen klagen. Met andere woorden: men maakt waar wat men beloofd.
Heel snel geleverd
Altijd goede service
twee bestellingen geplaatst niet op de zelfde tijdstip. ik heb toen ncontact gehad het de klantenservice en die heeft ervoor gezord dat beide producten dezelfde dag geleverd werden.... ook de bezorgers zijn zeer vriendelijk
De prijzen zijn concurrerend en de levering is supersnel. Daarbij kun je bogen op een prima aftersales-service.
Ook fijn dat er een fysieke winkel is.
Het bestelde kwam de volgende dag al binnen en was netjes verpak. De jongeman die het bezorgde was zeer vrolijk en vooral behulpzaam. Zouden heel veel mensen in deze wereld een voorbeeld aan moeten nemen.
Vlug, snel, simpel. Geen gedoe! Netjes thuis bezorgd.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN