Niet de goedkoopste, wel goed in service.
Very helpful comparison function during the choice. Perfect delivery system.
Voor de levering zou gebeld worden. Helaas niet het geval. Wasdroger met deuk..... Korting gekregen zonder afstemming. Behoorlijk eenzijdig. Jammer.
Hoi Ruud, Wat jammer dat de levering niet helemaal liep zoals je had verwacht. Normaal bellen we vooraf, dus het is begrijpelijk dat je hier teleurgesteld over bent. Ook dat de korting op de wasdroger zonder afstemming werd toegepast, is natuurlijk niet ideaal. Bedankt dat je dit met ons deelt; we nemen je feedback mee om het volgende keer beter te doen. We hopen dat je verder tevreden bent met je wasdroger en dat ‘ie goed zijn werk doet! Vriendelijke groet, Coolblue
Ik ben vriendelijk geholpen bij het afhalen van de harde schijf die ik had besteld, die ook nog eens goed geprijsd was.
Binnen een dag thuisbezorgd
Ik heb voor bijna €1000,00 aan rookmelders en Tado pakket gekocht. Tado pakket was al eerder geopend en GEBRUIKT
Hoi Jet, Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet in perfecte staat is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet de ervaring die we bij Coolblue willen bieden. Onze excuses dat het Tado-pakket geopend en gebruikt leek bij ontvangst. Gelukkig is dit intussen opgelost, aangezien het product in de winkel werd omgeruild. We hopen dat alles nu naar wens werkt. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u steeds contact met ons opnemen. Vriendelijke groet, Coolblue
Besteld en de volgende dag netjes geleverd door postnl, maar die namen mijn oude tv niet mee
Ik betaal een prima prijs voor een goed product. Verder zijn ze supersnel, maar vooral voor de service ga ik naar Coolblue. Mocht er onverhoopt wat mis zijn denken ze altijd met je mee en wordt het naar tevredenheid opgelost.
Goede duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering !
Goede adviesen
Wat is het bij jullie lang wachten. Ga eens mensen helpen in de winkel ipv interessant doen. Heb 3 kwartier moeten wachten op een product op te halen. Wat ik notabene al had gereserveerd in de webshop.
Hoi Danny, Wat jammer om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten bij het ophalen van je bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen geven, zeker niet als je het product al had gereserveerd. Onze excuses daarvoor. We begrijpen dat wachten frustrerend is, en we nemen je feedback mee om onze service in de winkel te verbeteren. Hopelijk geef je ons in de toekomst nog een kans om te laten zien dat het ook anders kan, snel, vriendelijk en écht Coolblue. Vriendelijke groet, Coolblue
neemt de tijd om alles uit te leggen en laat alles keurig zien wat ze aan het doen zijn
Vriendelijke behulpzame bezorger die ook nog is de oude apparatuur meenam!
Snel geleverd (binnen 1 dag!), leuke mailtjes, goed op de hoogte gehouden, op tijd geleverd door een gezellige bezorger met een blauw shirt en een grote glimlach
Bij de aanschaf van een apparaat kan je een online vragenlijstje invullen waarmee je kan aangeven wat jouw wensen zijn. Hierdoor kan je bewuster een keuze maken en schaf je niet iets aan met mogelijkheden die je niet gaat gebruiken, maar waar je wel voor hebt betaald. Ook waardeer ik zeer de Nederlands talige handleiding of gebruikstips die je via de mail krijgt, nadat het apparaat is besteld. Je wordt op deze manier snel vertrouwd gemaakt met het apparaat en je kan er snel mee aan de slag. En tenslotte: de bezorging is top! Voordat je het apparaat koopt weet je wanneer het wordt bezorgd en die belofte wordt ook waargemaakt. Als er op de website staat dat het de volgende dag wordt bezorgd, dan wordt het ook de volgende dag afgeleverd. Nog een nabrander: ik vind het heel fijn dat een klein bedrag van de koopprijs wordt overgemaakt naar een goed doel via Doelshop. Zo help ik meteen andere mensen die het moeilijk hebben.
Snelle bezorging vriendelijke bezorger.
Hartstikke fijn bedrijf. Nemen de tijd voor je, en hebben veel kennis. Na aankoop van mijn nieuwe laptop, een handgeschreven kaartje gekregen, dat vind ik echt top!!
Met cool blue goed. Maar onlosmakelijk deel van een webshop is de verzending. De dhl heeft het pakket voor een deur gelegd niet aangebeld oid. Dus een pakket met een waarde van 1000 euro lag onbeheerd in de tuin. Dat is niet goed.
Dramatisch
Goedenavond Stefan, Jammer om te horen dat je bestelling later werd geleverd dan voorzien. Je pakket, besteld op 3/11, werd op 6/11 geleverd via een externe bezorgpartner, met 2 dagen vertraging. Onze excuses voor het ongemak, we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en staan in contact met de bezorgdienst om dit in de toekomst te vermijden. Bedankt voor je begrip en ook voor je feedback. Vriendelijke groet, Coolblue
Vlot . Vooraf aangemeld . Sms nog 15 min vooraf
Er wordt duidelijk aangegeven wanneer de bezorging is, artikel netjes en degelijk verpakt! Zeer tevreden!
Mijn klacht is vriendelijk tegemoet genomen en de oplossing is perfect
Prima uitleg, goed advies, prima prijs
simpele manier van bestellen en vlotte levering
64 Weena
Rotterdam 3012 CN