Bij alles wat ik bij jullie gekocht heb heb ik super goede ervaringen.snel en aardig personeel die oplossingen aandragen .ik ben blij met jullie ❤️
Verkeerd artikel bezorgd , willen het artikel niet ophalen en het juiste artikel vervolgens bezorgen.
Great websie. Fast delivery. The only inconvenience was that we have foreign credit card and we couldn’t use it online while placing the order. So we had to go to a store and order everything there. Would be really helpful id they qould accept foreign credit cards
Nette onvangst mooie winkel
Een mooie prijs voor 8 Oral-B iO opzetborstels.
Goede service, aardige bezoger
Mijn eerste ervaring met Coolblue met een online bestelling is uitstekend. Snel geleverd op de door mij gekozen dag door vriendelijke fietskoerier. Hij was er op het aangegeven tijdstip. De communicatie mbt de voortgang van de bestelling is uitstekend. Daar kunnen anderen nog iets van leren. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Besteld en de volgende dag al binnen! Snelle en perfecte levering - geweldige service! <3
Bij aanschaf telefoon prima geholpen bij overzetten data. Deskundigheid en geduld van de medewerkers verdienen een pluim. De vestiging Groningen is een prettige winkel om te verblijven. De moeite waard om heen te rijden voor de aanschaf van de meest uiteenlopende apparaten.
Ik kijk wat er wordt aangeprezen in vergelijking tot mijn eisen en maak dan mijn keuze.
Coolblue regelt alles netjes, alleen postnl komt afspraken niet na. Aangezien het een verjaardagscadeau is, zwaar teleurgesteld in de bezorging!
Hoi Martijn, Bedankt voor je review. Wat ontzettend balen dat je het verjaardagscadeau niet op tijd binnen hebt gekregen. Hopelijk is het toch gelukt om er een mooie verjaardag van te maken. Helaas kunnen we niet alles op tijd afleveren. Er gaat toch wel is iets mis. Je kan in dat geval altijd bij ons terecht. We kunnen dan kijken hoe we de bestelling zo snel mogelijk bij je kunnen krijgen. We willen je nog een tip mee geven voor de volgende keer. Je kan een bestelling altijd reserveren in een van onze winkels. Daar kan je dan op de afgesproken datum je bestelling ophalen. Dan weet je zeker dat je het cadeau op tijd in huis hebt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Vrij makkelijk besteld en mijn cadeaukaart via de webshop kunnen inwisselen. Product zoals omschreven en snel geleverd. Eigenlijk heb ik met Coolblue altijd een goede ervaring en prima dienstverlening. Ga vooral zo door . . .
Een Mavic 3 drone gekocht. En de keuze viel op Coolblue wegens goede eerdere ervaringen. Een klein probleem bij een eerdere bestelling werd snel en goed opgelost en dat is voor mij de belangrijkste reden om hier terug te komen. Met de drone kreeg ik digitaal goede extra informatie om door te nemen voordat je gaat vliegen. Mooie service.
's avonds om 10 uur een diepvries besteld midden in de zomer en de volgende ochtend werd deze al om 8 uur geleverd. Met een ontzettend goede service geplaatst en geleverd!
Zondagavond besteld en 1 dag later binnen. Helemaal top. Het artikel wat ik verkocht heb voldoet ook aan de eisen!
Wij zijn super geholpen in de winkel goede uitleg en de man had alle tijd voor ons en kennis van zaken en met de bezorging hetzelfde keurige mensen dus als wij volgende keer weer iets nodig hebben dan gaan we eerst bij cool bleu kijken
Altijd snel en goed!
Grote Koelkast en droger gezocht en snel kunnen bestellen. De volgende dag werd t geleverd. Prima bezorgers. De oude spullen en de verpakking weer meegenomen.
Snel het gewenste product gevonden. Snelle, volgende dag levering, in mijn geval zelfs bij bestelling plaatsen op zondag avond. Scherpe prijs
Alles volgens afspraak geleverd en op de afgesproken tijd!
Ruime keuze, goede omschrijving en af nel verstuurd!
De volgende dag bezorgd, goede service
Ik heb veel goede ervaringen met Coolblue gehad, echter nu niet. Zondag jl heb ik voor 24.00 een mobiele airco besteld (voor mijn dochter die in een houten tuinhuis slaapt waar het nu bloedheet is), nu (woensdagmiddag) is hij nog niet in huis. Ik heb geen update ontvangen wanneer ze nu wel komen. Ik had beter maandagochtend zelf naar een winkel kunnen rijden, dan had mijn dochter de afgelopen twee nachten wel profijt van de aanschaf kunnen hebben. Ik begrijp dat postnl de bezorging doet en dat het daar waarschijnlijk is misgegaan en ik begrijp ook dat het zomervakantie is, dat het druk is en dat er waarschijnlijk personeelstekort is. Desalniettemin ben ik teleurgesteld. Hartelijke groeten, Charlotte Alewijnse, 06-50241208
Beste Charlotte, Bedankt voor het plaatsen van je review. In dit warme weer wil je het tuinhuis natuurlijk goed kunnen koelen. Dan is het natuurlijk enorm balen dat de mobiele airco niet op tijd is geleverd. We zien aan de hand van je gegevens dat de mobiele airco inmiddels is geleverd. Fijn dat je het tuinhuis inmiddels kan koelen. Hopelijk bevalt de mobiele airco goed. Mocht je in de toekomst problemen hebben met de levering van je bestelling, kan je altijd bij ons terecht. Wij kijken dan graag met je mee wat er aan de hand is. Aan de hand daarvan kunnen we ook kijken hoe we je product zo snel mogelijk bij je kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk bestellen zeer snelle levering Product volgens verwachting
wat ik wel heel vervelend vind is het jijen en jouwen in mails ed. dat is voor mij een minpunt!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN