N
Bestelling was snel geleverd, ondanks de vertraging van PostNL. Ben nu heerlijk aan het genieten van mijn nieuwe ventilator in dit warme weer.
Meerdere keren bij Coolblue besteld, geheel naar tevredenheid. Aanrader!
Next day (sunday) delivery is great
Vanwege de zeer goede service (uitgebreide productinfo en zeer goede after-sales) heeft Coolblue de voorkeur. Ook als het soms iets duurder is.
Bestelde spullen vlot geleverd, goed verpakt en op tijd!
Artikel online gereserveerd bij Coolblue in Den Bosch en na een uur het artikel opgehaald in de winkel.
Mijn ervaring was geweldig, want mijn Samsung odyssey g7 gekocht in februari en nu al de beeldscherm defect, lange witte strepen, soms een hele witte beeldscherm, heeft garantie, denk ik, maar goed, ik had geen zin om een formulier in te vullen en de monitor terug te sturen naar Megekko, zonder te weten wanneer ik het monitor wel terug krijgt of dat er kosten bij komen. Dus ik dacht meteen aan Coolblue, vandaag bestellen morgen in huis, het was zaterdag dus, ik kreeg gelukkig op zondag thuis! De probleem lag bij de Post. nl ik kreeg bericht van.... sorry het lukt vandaag niet om te bezorgen, het wordt maandag, dus ik was heel erg teleurgesteld. Coolblue beloofd vandaag bestellen morgen in huis, uiteindelijk kreeg ik later weer nieuwe bezorg bericht update! Toch Post nl deed zijn best!, ik kreeg op zondag mijn LG ultragear 32gr93 ub monitor! Erg blij nu met alles! Goede service en bezorging,
Er werd mij korting op een wasmachine aangeboden op de website. Deze heb ik uiteindelijk niet ontvangen omdat de accounts van verschillende landen (NL en BE) niet op dezelfde manier werken, wat niet duidelijk was en waar ik ook niet van op de hoogte was. Mijn korting heb ik nooit ontvangen (voorstel was om de order te cancellen, machine terug te sturen en opnieuw te bestellen op ander account met korting, wat ik een verspilling van transport en energie vindt. Daarnaast was ik de machine nodig en was de fout door Coolblue gemaakt en niet door mij) en herinneringen aan het customer service management van Coolblue worden structureel genegeerd.
Beste Gerben, Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is, vooral omdat de fout niet bij jou ligt. Het is zeker niet de bedoeling dat je herinneringen genegeerd worden, en we bieden onze oprechte excuses hiervoor aan. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd om dit verder uit te zoeken en zo snel mogelijk een oplossing te vinden. We zien je reactie graag tegemoet zodat we je kunnen helpen dit op te lossen. Nogmaals onze excuses, en bedankt voor je geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Coolblue
Coolblue doet wat ze zeggen !
Snelle levering nette bezorgers en altijd goede kwaliteit
vandaag besteld, uiterlijk morgen (zondag) in huis klopt. Dit in tegenstelling tot verschillende andere webshop.
Duidelijke omschrijving op de site, keurige prijs, goed verpakt en snel bezorgd! Heerlijk toch!
Mijn vorige koelkast had de geest gegeven begin vorig weekend, dus ik moest snel op zoek naar iets nieuws door het warme weer van maandag & dinsdag. Zaterdag een nieuwe besteld en gelukkig stond er zondag (heel ruim op tijd) al een bezorger op de stoep. Hierdoor kon ik mijn drankjes weer koel zetten en hoefde ik niet al teveel weg te gooien. Al met al erg tevreden!
Ik bestel een vriezer, die wordt op maandag tussen 12.15 en 13u bezorgd. Ik wil dan ook graag de kapotte vriezer mee terug. De bezorger komt te vroeg, waardoor de vriezer nog niet buiten staat. Medewerker is behulpzaam, zegt dat via de klantenservice een nieuw ophaalmoment kan worden geregeld. "zeg erbij dat het gaat om een amerikaanse koelkast, want hij is erg groot, dan komt een grotere vrachtwagen" Zo gezegd zo gedaan, woensdag wordt hij opgehaald, zegt de klantenservice. Maar niets is minder waar, er wordt niet gebeld, niets opgehaald. Ik heb daarna weer de klantenservice gebeld, die na 15 minuten wachten mij niet goed verstond en weer ophing. na nogmaals 15 minuten wachten werd mij verteld dat de coolblue woensdag om 15u voor een dichte deur heeft gestaan, nadat ik de telefoon niet opnam. Ik ben niet gebeld door coolblue of een bezorger van coolblue, ik was vanaf 12.30 aanwezig en de vriezer stond al buiten. Met andere woorden een keiharde leugen. maar goed, vrijdag zou dan de vriezer worden opgehaald, nadat ik nog een keer herhaalde "het gaat om een amerikaanse koelkast van 2.08m bij 1,5m bij 85cm. Vrijdag, om 20.15, middenin het diner van mn restaurant komt de bezorger van coolblue, maar die blijkt al snel een te kleine bus mee te hebben genomen. "ik kreeg te horen dat het gaat om een vriezer van 51 bij 100cm". zondag zou dan een grotere bus komen, maar zelfs die wou de vriezer niet meenemen, en zei dat coolblue "dat sowiezo niet doet, hij is te groot". ik snap dat het om een groot model ging, maar dan had dat ook gelijk gezegd kunnen worden, dan was hij nu al opgehaald en was het duidelijk, en had et me zo'n twee uur bellen etc. gescheeld. Erg onprofessioneel gehandeld in totaal en erg slecht gecommuniceerd.
Beste Wouter, Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor de hele situatie. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn geweest, en we erkennen dat we hier niet professioneel hebben gehandeld. Het klopt inderdaad dat de vriezer te groot was om door ons te worden meegenomen, en dit hadden we meteen duidelijk moeten communiceren. Helaas is dit niet gebeurd, en daardoor heb je onnodig veel tijd en moeite moeten besteden aan het regelen van de ophaling. Om onze excuses aan te bieden voor het ongemak, hebben we een voucher van 40 euro aan je account toegevoegd. Nogmaals onze excuses voor de slechte communicatie en de verwarring die hierdoor is ontstaan. We hopen dat je de volgende keer een betere ervaring hebt. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Coolblue
Een super fijne chauffeur heel netjes en beleefd het is ook keurig afgeleverd en alles is dus goed gegaan
Zeer snel, op zondag, geleverd. Was bekend metTapo producten dus snel enprobleemloos in netwerk geinstalleerd. Prima prijs/kwaliteit.
Binnen een dag binnen zoals beloofd.
Perfecte bezorging , vriezer maakt geen geluid .ontdooit automatische. Heel blij mee ! Echt een aanrader!
Besteld product zou binnen een dag geleverd worden. Dat werd 3 dagen
Beste Erwin, Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging in de levering van je bestelling. Door een sorteerfout bij PostNL heeft de levering helaas langer geduurd dan beloofd, en we begrijpen dat dit erg vervelend voor je is. Als blijk van onze excuses hebben we een voucher van 30 euro aan je account toegevoegd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je de volgende keer een betere ervaring hebt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zaterdag besteld, volgende dag bezorgd. Door vriendelijke jongen. Met goede uitleg
Na aanvankelijk enige verwarring m.b.t. de bezorging en installatie van de gekochte Bosch vaatwasser is dit uiteindelijk toch heel goed gekomen. De bezorger en zeer zeker de installateurs waren zeer vriendelijk, goed en behulpzaam ! Wij zullen daarom ook bij onze relaties Cool Blue zeker aanbevelen !!!
Ik bestelde een nieuwe Iphone 15 in de laatste week van mijn vakantie, op donderdag 8 augustus. Ik kon aangeven dat ik deze op maandag 12 augustus in de avond kon laten bezorgen. Perfect, aangezien we pas op 11 augustus thuis zouden komen. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik op vrijdag 9 augustus een mail dat de bezorgen die avond op de stoep zou staan met mijn pakketje. Er was niemand thuis en de bezorger heeft het pakketje achter het poortje neergezet. Nog steeds zichtbaar vanaf de openbare weg. Onze zoon, die de volgende dag thuiskwam heeft het pakketje gevonden. Het had gelukkig niet geregend en het pakketje was niet gestolen. Maar dat had heel anders kunnen uitpakken. Ik heb dus een nacht behoorlijk in de zenuwen gezeten. Niet fijn. Waarom geven jullie de keuze voor een bezorgdatum als jullie deze niet honoreren.
Beste Chrit, Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring. Dit is absoluut niet zoals het zou moeten gaan, en we begrijpen helemaal dat dit voor veel onrust heeft gezorgd. Het spijt ons dat de bezorgdatum niet is gerespecteerd, ondanks dat je deze zorgvuldig hebt gekozen. Dit is iets wat we nog niet eerder hebben gezien, en we zullen het intern verder onderzoeken om te achterhalen wat er precies is misgegaan. We waarderen je feedback enorm en hebben daarom een voucher van 20 euro aan je account toegevoegd als blijk van onze excuses. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Als je nog vragen hebt of als we ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Coolblue
Men houdt zich aan de gemaakte afspraken en komt die ook na.
Producten komen op afgesproken tijden aan. In goede staat. Zeker beter dan mediamarkt. Welke producten kwijtmaakt.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN