Men houdt zich aan de gemaakte afspraken en komt die ook na.
Producten komen op afgesproken tijden aan. In goede staat. Zeker beter dan mediamarkt. Welke producten kwijtmaakt.
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis….. hmmm… 2 dagen later i.v.m. drukte. Gaan we niet over zeuren! Bestelling heel netjes afgeleverd door 2 heel vrolijke vriendelijke jonge mannen.
Keurig op tijd
**** :@)
Kwam binnen, 1 persoon achter de balie "goedemorgen". Liep verder voor een laptop......25 minuten later, toch maar weer gegaan, niemand in de buurt die mij wou/kon helpen, een goeie 5-6 personeel. 2 uur later, toch maar terug voor desbetreffende laptop. Vroeg een jongeman of hij mij kon helpen, "ja,natuurlijk, uw naam? Dan zet ik u op onze dashboard en u word zo snel mogelijk geholpen" 30 minuten later werd ik geholpen, personeel opent hun website en begon alles te herhalen wat er op stond, en kwam tot conclusie dat het niet op voorraad ligt en word verzonden. Ik eis niet veel, maar ik had toch maar beter online kunnen bestellen en laten afleveren.
Beste Kwanhoo, Bedankt voor je feedback en onze oprechte excuses voor de teleurstellende ervaring die je hebt gehad. We begrijpen dat je tijd kostbaar is en dat het frustrerend is om zo lang te moeten wachten zonder de gewenste hulp te krijgen. Dit had niet mogen gebeuren, en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om terug te komen voor de laptop, en het is spijtig dat we je niet direct konden helpen. We hadden je beter moeten informeren en sneller moeten handelen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik word er altijd uitstekend geholpen. Bij problemen denken ze mee en vaak lossen ze het ook op.
De airco die ik bij jullie heb gekocht voldoet niet aan mijn wensen hij koelt niet de volledige ruimte. Hij staat in mijn slaapkamer met een opening naar mijn zitkamer die helaas niet wordt gekoeld. Maar omdat ik geen raam heb en de slang via mijn achterdeur van mijn balkon moet plaatsen komt er ook warmte van buiten naar binnen hoewel ik het met een gordijn heb afgesloten. Misschien had ik een airco met een krachtigere werking zou volgens mij de oplossing zijn? Dus een duurdere airco? Of ik deze airco kan omruilen weet ik niet? Met vriendelijke groet, Roy Lodders
Beste Roy, Wat een tegenvaller dat jouw nieuwe airco niet de gehele woning koelt! We begrijpen dat je in deze warme dagen graag wat meer verkoeling in je huis wilt hebben. De airco die je hebt gekocht koelt een kamer van maximaal 17 m2 bij hoge warmlasten en tot 26 m2 bij lage warmlasten. Het maximale oppervlak dat dit apparaat kan koelen, is afhankelijk van verschillende factoren. Factoren die ervoor zorgen dat het apparaat een kleiner oppervlak kan koelen, zijn bijvoorbeeld: • een hoge buitentemperatuur • direct zonlicht in de ruimte • aanwezigheid van veel en/of grote ramen • een plat dak • aanwezigheid van veel mensen in de ruimte • aanwezigheid van veel elektrische apparatuur in de ruimte • isolatie van de ruimte Om het apparaat zo effectief mogelijk te gebruiken: • Plaats het apparaat niet in de buurt van een warmtebron en niet in direct zonlicht. • Sluit ramen en deuren en houd gordijnen of luiken gesloten tijdens de zonnigste uren van de dag. • Houd de filters schoon. • Temper de temperatuurinstelling en ventilatorinstelling wanneer de ruimte de gewenste condities heeft bereikt. Lees op onze websites alle tips voor de perfecte airco: https://www.coolblue.nl/support/product/941116/fuave-acb09w24a-wit.html. Je kunt ook altijd voor advies bij onze klantenservice terecht. Hopelijk hebben we je hiermee geholpen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Goed geholpen
Prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Platenspeler was makkelijk te monteren. De gebruiksmogelijkheden zijn breder dan mijn gebruik. Ik geniet van de muziek van mijn oude LP’s.
Levert producten cf afspraak
Zie boven
Voor 2200 uur op vrijdag besteld zaterdagochtend om 11:30 geleverd
Goede service, gelijk opgelost, fijn meegedacht!
Samsung smart watch 7 4g aangeschaft na 2x met cool blue service medewerker te hebben gesproken. Nu blijkt dat deze 4g helemaal niet wordt ondersteund in Nederland door de providers. Na een telefoontje met coolblue een tegoedbon van tien euro ontvangen. Dit staat niet in verhouding tot de 80 euro duurdere aanschaf.
Beste Niels, Wat vervelend dat je de 4G functie niet kunt gebruiken met jouw nieuwe Samsung Galaxy watch! Dat is natuurlijk een tegenvaller. Wij vermelden op de productpagina: "4G en wifi Met een 4G smartwatch ben je overal bereikbaar, ook als je jouw smartphone niet bij je hebt of niet met wifi bent verbonden. Let op: hiervoor heb je een apart e-Sim abonnement nodig bij je mobiele provider. Nog niet alle mobiele providers bieden deze abonnementen aan. Bekijk of jouw provider dit aanbiedt." Het is hier raadzaam om zelf bij jouw mobiele provider na te gaan of zij dit abonnement aanbieden, hier kan onze klantenservice je niet bij helpen. Wel kun je jouw horloge nog binnen de tevredenheidsgarantie omruilen voor een horloge zonder 4G. Hopelijk hebben we je hiermee genoeg geholpen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Coolblue doet wat het adverteert en dat vind ik top.
Wij hebben (opnieuw) een nieuw telefoontoestel gekocht bij Coolblue. Maar helaas geen service voor het overzetten van de bestanden. Minieme info ontvangen. Thuis alsnog de hulp van familie en werkgever in moeten roepen.
Echter: wij kwamen voor een koffiezetapparaat. Op de site staat: kom naar een van onze winkels en test zelf een koffiemachine. Het is dan jammer dat dit niet kan.
Keurig op de toegezegde dag en ook tijdstip afgeleverd. Direkt voor het afleveren ontvang je nog een laatste berichtje. Keurig verzorgd.
Aan de telefoon goed geholpen. En de bestelling ging ook goed en snel. Voor 24:00 besteld volgende dag al in huis. Eigenlijk niet normaal, maar heel prettig
Vrijdagavond redelijk laat besteld. Om 00:00 mail met dagdeel van levering ontvangen. Product zou in de ochtend worden geleverd. Omstreeks 08:00 een update ontvangen. Product zou tussen 11:00 en 12:00 worden geleverd, maar de chauffeur stond zaterdagochtend om half tien 's ochtends al voor de deur. Echt helemaal top!
het wordt ook echt bezorgd als er aangegeven wordt dat er bezorgd wordt de volgende dag! en bij niet goed altijd correct afgehandeld. product zelf was ook prima en overeenkomstig vermelding.
product voldoet volledig aan mijn verwachting
Fijne bezorging en er werden nog bruikbare tips gegeven
64 Weena
Rotterdam 3012 CN