Uitstekend.

Men houdt zich aan de gemaakte afspraken en komt die ook na.

Betrouwbaar en snel

Producten komen op afgesproken tijden aan. In goede staat. Zeker beter dan mediamarkt. Welke producten kwijtmaakt.

Topper!

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis….. hmmm… 2 dagen later i.v.m. drukte. Gaan we niet over zeuren! Bestelling heel netjes afgeleverd door 2 heel vrolijke vriendelijke jonge mannen.

Keurig op tijd

UITSTEKEND!

**** :@)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Non :@)

Waar is de service gebleven?

Kwam binnen, 1 persoon achter de balie "goedemorgen". Liep verder voor een laptop......25 minuten later, toch maar weer gegaan, niemand in de buurt die mij wou/kon helpen, een goeie 5-6 personeel. 2 uur later, toch maar terug voor desbetreffende laptop. Vroeg een jongeman of hij mij kon helpen, "ja,natuurlijk, uw naam? Dan zet ik u op onze dashboard en u word zo snel mogelijk geholpen" 30 minuten later werd ik geholpen, personeel opent hun website en begon alles te herhalen wat er op stond, en kwam tot conclusie dat het niet op voorraad ligt en word verzonden. Ik eis niet veel, maar ik had toch maar beter online kunnen bestellen en laten afleveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dashboard systeem werkt alleen maar bij overheden.

Fijne winkel, prettig personeel.

Ik word er altijd uitstekend geholpen. Bij problemen denken ze mee en vaak lossen ze het ook op.

Kort maar krachtig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mijn aankoop van een airco valt tegen omdat hij niet de hele ruimte koelt ik denk dat ik een airco m

De airco die ik bij jullie heb gekocht voldoet niet aan mijn wensen hij koelt niet de volledige ruimte. Hij staat in mijn slaapkamer met een opening naar mijn zitkamer die helaas niet wordt gekoeld. Maar omdat ik geen raam heb en de slang via mijn achterdeur van mijn balkon moet plaatsen komt er ook warmte van buiten naar binnen hoewel ik het met een gordijn heb afgesloten. Misschien had ik een airco met een krachtigere werking zou volgens mij de oplossing zijn? Dus een duurdere airco? Of ik deze airco kan omruilen weet ik niet? Met vriendelijke groet, Roy Lodders

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere info over mijn aankoop

Goed geholpen

Goed geholpen

De SONY platenspeler is fantastisch

Prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Platenspeler was makkelijk te monteren. De gebruiksmogelijkheden zijn breder dan mijn gebruik. Ik geniet van de muziek van mijn oude LP’s.

Afspraak is afspraak

Levert producten cf afspraak

Conform afspraak geleverd.

Zie boven

Voor 2200 uur op vrijdag besteld zaterdagochtend om 11:30 geleverd

TOP

Goede service, gelijk opgelost, fijn meegedacht!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

niet tevreden met de service en advies

Samsung smart watch 7 4g aangeschaft na 2x met cool blue service medewerker te hebben gesproken. Nu blijkt dat deze 4g helemaal niet wordt ondersteund in Nederland door de providers. Na een telefoontje met coolblue een tegoedbon van tien euro ontvangen. Dit staat niet in verhouding tot de 80 euro duurdere aanschaf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen spullen verkopen die niet technisch waar kunnen maken waar het wel voor wordt verkocht

Stabiel

Coolblue doet wat het adverteert en dat vind ik top.

alleen verkoop, geen service

Wij hebben (opnieuw) een nieuw telefoontoestel gekocht bij Coolblue. Maar helaas geen service voor het overzetten van de bestanden. Minieme info ontvangen. Thuis alsnog de hulp van familie en werkgever in moeten roepen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, service verbeteren

Goed advies in de winkel Eindhoven gehad

Echter: wij kwamen voor een koffiezetapparaat. Op de site staat: kom naar een van onze winkels en test zelf een koffiemachine. Het is dan jammer dat dit niet kan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaand

Doen wat ze beloven, klopt altijd

Keurig op de toegezegde dag en ook tijdstip afgeleverd. Direkt voor het afleveren ontvang je nog een laatste berichtje. Keurig verzorgd.

Gewoon goed

Aan de telefoon goed geholpen. En de bestelling ging ook goed en snel. Voor 24:00 besteld volgende dag al in huis. Eigenlijk niet normaal, maar heel prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Weer supersnel geleverd. En ook dit keer weer een supervriendelijke en behulpzame chauffeur!

Vrijdagavond redelijk laat besteld. Om 00:00 mail met dagdeel van levering ontvangen. Product zou in de ochtend worden geleverd. Omstreeks 08:00 een update ontvangen. Product zou tussen 11:00 en 12:00 worden geleverd, maar de chauffeur stond zaterdagochtend om half tien 's ochtends al voor de deur. Echt helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

een beetje duurder maar altijd correct in afspraken en mogelijkheden.

het wordt ook echt bezorgd als er aangegeven wordt dat er bezorgd wordt de volgende dag! en bij niet goed altijd correct afgehandeld. product zelf was ook prima en overeenkomstig vermelding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog 1 dingetje; soms mag op de site iets meer productinformatie staan (gewicht, grootte etc....)

super goed product

product voldoet volledig aan mijn verwachting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen verbeterpunten

NVT

Fijne bezorging en er werden nog bruikbare tips gegeven

64 Weena

Rotterdam 3012 CN