Alles goed, i phone +hoesje, de bezorging. Helemaal tevreden !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg soepele bestelling en levering!

Ik ben zeer positief over de bestelling, de levering en de kwaliteit van het product. Super!

Mbt afleveren slecht

De doos met de Brabamtia prullenbak was gewoon voor de deur gezet bij Touwbaan 44 in Maassluis. Dit kan echt niet!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter afleveren!

Prettig

Super snelle en vriendelijke afhandeling van de levering! De nazorg en tips zijn ook super klant vriendelijk

Good website, swift personal service

Good website, swift personal service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Oude tv zou worden meegenomen

Niet gebeurd en niet opgelost door de klantenservice. Mega stom

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oude Electronica meenemen

Snelle levering. Advies bij producten is goed

Het is eenvoudig om te bestellen wat ik nodig heb omdat advies behoorlijk volledig is en als je zoals ik in de haast het verkeerde besteld en op tijd annuleert dan is er snelle actie en kon ik snel het juiste product kiezen. Prima service en snel geleverd ondanks vrij late bestelling.

niks op aan te merken.

Prima ervaring

Behulpzaam en kundig

Online besteld en afgehaald in de winkel. Liep vanuit mijn kant niet soepel maar behulpzaam en kundig personeel. Top service!

Foutieve informatie op website

Ik heb een MS Surface Pro laptop besteld via de website. Deze werd bezorgd zonder toetsenbord. Na contact met de klantenservice kon ik (een dag later) een nieuwe laptop ophalen in Haarlem. Daar bleek echter dat je bij deze laptop apart een toetsenbord diende aan te schaffen. Op de website staat dat een 'cover' (NL: hoes) niet is inbegrepen in de prijs. Met 'cover' bleek toetsenbord te worden bedoeld. Engels voor gevorderden, laten we maar zeggen. Die is (na bijbetaling) een dag later bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet op de website 'toetsenbord' ipv 'cover'

Super geregeld

Mijn bestelling is super snel geregeld en volgens levertermijn geleverd.

veel begrip en klantvriendelijkheid

Ik heb nu net mijn 4e smartwatch gekocht, eerste 3 zonder succes en met defecten. Heel goed gesprek gehad over mijn huidige aankoop en gerust gesteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken mocht nummer 4 ook geen succes zijn, door telefonisch medewerker.

slechte bezorging

Gekozen voor coolblue omdat ze altijd apparaten meenemen. Dit keer gekozen voor bezorging op zondag. Dit werd uiteindelijk door coolblue op zaterdag gezet en met Post NL bezorgd. Ik zag de bezorger slepen met de doos over straat. Snap niet dat ze dit uitbesteden. Dit is veel te zwaar en er is dus onzorgvuldig met de doos omgegaan. Heb de oven nog niet uitgepakt omdat het ook te zwaar is om alleen te tillen, maar hopelijk is er niks beschadigd. Vind dit wel bizar voor een oven van € 514,- om dan maar zo met Post NL mee te geven. Daarnaast moet ik dus zelf de oude oveen van ruim 28 kilo terugbrengen naar een Post NL punt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? bezorging

Saai hoor

Wat een saaie etalages bij jullie nieuwe winkel aan de Hoogstraat zeker met al die mensen die bij de surfers staan te kijken. Kun je daar geen synergie mee bedenken?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Snel en mooie 2e kans

Bij coolblue een 2e kans besteld. Op de foto's kon je de gebruikerssporen zien. Na een snelle levering was ik er benieuwd. Coolblue heeft echt goed haar best gedaan om gebruikssporen te fotograferen want in het echt is het nagenoeg niet zichtbaar. Ik ben super tevreden en het apparaat (acess point) werkt super goed.

• ik zou het prettig vinden als je de cadeaukaart al kunt activeren voor aankoop.

Supersnel!

Zeer snelle levering van mijn aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en goed!

Goede communicatie over levering en snel als verwacht. Fijn dus!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals altijd bij Coolblue, supergoed!

Zoals altijd bij Coolblue, supergoed! Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling ging prima. Aflevering (postNL) is dramatisch.

Assortiment, bestelling etc bij CoolBlue is prima. Maar jammer dat ze zaken doen met PostNL voor de levering. Een uur voor de deur staan wachten ruim binnen het aangegeven tijdsslot. Maar PostNL geeft dan aan dat aflevering niet gelukt is. Dat komt omdat ze inmiddels per definitie hun pakketten afleveren bij een afhaalpunt. Op zich begrijp ik dat nog wel, gezien het personeelstekort. Maar daarover moeten ze dan duidelijk zijn. Afleveren lukt hen gewoon niet (meer). Les voor CoolBlue: vertrouw niet op PostNL, want jullie service lijdt daaronder.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen zaken meer doen met PostNL

Excellent product. But delivery was very slow.

Coolbule has a great site, making it very easy to choose the best product. But the delivery this time was incredibly delayed which was annoying.

• Get a better delivery service.

Snel en correct

Laptop kapot. Nieuwe besteld in de avond en de volgende morgen om 09.00 uur in huis. Met de fiets bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Duidelijke communicatie, een seintje kwartier voordat ze er zijn.

De koelvriescombi lukte niet door de voordeur. Draai kon niet gemaakt worden. De jongens waren echter zo vriendelijk en bereid hem via de achtertuin naar binnen te brengen. Dat noem ik goede service, want dit mogen ze eigenlijk niet. (Ze hebben maar 4 minuten om af te leveren.) Ik was er heel blij mee en heb een hele fijne koelvriescombi.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef de bezorgers wat meer tijd om de levering zonder druk te kunnen uitvoeren.

Super netjes bij aflevering, top communicatie, prijs en klantenservice

Koelkast heel netjes geleverd, afspraken nagekomen en zeer vriendelijke medewerkers. Product als verwacht in topstaat aangekomen.

• N/A

Topservice

Fijne site heeft Coolblue en wat ik nodig had was snel besteld kon ook de bestelling van avondbezorging veranderen naar dag bezorging, dat was super en bestelling was volgende dag al in huis. Ga hier vaker bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goed advies en service

Het advies en de service van de medewerker was prima. Tevens heeft Coolblue een groot assortiment met scherpe prijzen. Coolblue is misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd de beste en betrouwbaarste leverancier

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kan ze niet verzinnen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN