5 dagen frustratie en valse beloften
De slogan "alles voor een glimlach" kan niet verder van de waarheid zijn. Ze maken loze beloftes en zijn volstrekt onbetrouwbaar.
Zaterdag: Ik bestel een keukenmachine, specifiek vanwege de beloofde zondaglevering.
Zondag: Thuis gebleven. Geen levering. Bericht: "Sorry, het wordt maandag."
Maandag: Weer thuis. Opnieuw geen levering. Nieuw bericht: "Helaas, we leveren dinsdag."
Dinsdag: Nogmaals thuis. Geen bezorger te zien. Ik bel de klantenservice. Ze beloven: "Als het niet voor donderdag lukt, sturen we het uit ons eigen magazijn. Uiterlijk vrijdag heeft u het in huis." Ze garanderen dat het product nog leverbaar is, ondanks dat het online als uitverkocht staat.
Woensdag: Verwarrende e-mail over terugbetaling. Ik bel weer. "Nee hoor, dat klopt niet. Wacht tot donderdag." Opnieuw wordt mij verzekerd dat het product leverbaar is en zeker gestuurd zal worden.
Donderdag: Vijf dagen thuis, geen pakket. Ik bel ze voor de zoveelste keer op. Hun antwoord? "Sorry, het product is toch niet meer beschikbaar. Mijn collega's hebben valse beloftes gemaakt."
Hun "oplossing"? Geld terug en €10 compensatie. Moet een grap zijn toch? 5 dagen lang thuisblijven, uren verspild aan stroeve communicatie en alle stress en negativiteit die dit heeft veroorzaakt.
Dit is de tweede keer dat Coolblue belachelijk slechte service levert. Eerder bestelde ik een wasmachine bij hen, waar stond dat ze de volgende dag zouden leveren. In plaats daarvan moest ik drie weken wachten.
Mijn advies: KOOP HIER NIET! Bespaar uzelf dagenlange moeite en frustratie. Ik heb mijn keukenmachine elders besteld en raad u aan hetzelfde te doen. Deze webwinkel verdient uw geld noch tijd.