Zie boven
Ze zijn erg klantvriendelijk en werken aan een zo'n snel mogelijke en goede oplossing bij problemen met het product,
goede keuzemogelijkheden, snellle levering en makkelijk te vinden
Het aangeschafte product ( tv) is prima. Wat jammer is is dat, ondanks dat ik dat had aangegeven, de oude tv niet meegenomen is omdat de bezorger van PostNL dat niet tot zijn takenpakket vond horen.
Tja, waar moeten we beginnen,,,,,,,,, Na een eigenlijk redelijke bestelling, betreft een wasmachine, ( gekozen voor een tweede kans omdat er geen nieuwe voorhanden was ) droger, wasmanden ( voor de kinderen) Denon Heos luidsprekers. Krijgen we s'avonds een mailtje met de tijden voor de volgende dag, vol spanning staan we te wachten op de blauwe Coolbleu auto, die netjes optijd voor de deur staat, er wordt na onze verbazing een vaatwasser uit de auto geladen ( deze hadden we toch echt niet besteld ) na overleg met de mannen terplekke de vaatwasser niet in ontvangst genomen, gebeld met Coolbleu want we hadden toch echt meer besteld, maar tot onze verbazing komt de volgende auto de straat in, met de rest , dan toch maar even de reactie via de telefoon afwachten ( we staan namelijk in de wacht) er is een wasmachine gevonden die aan onze wensen voldoet, we waren alleen verbaasd over dat wij deze wederom moesten afrekenen en het eerder betaalde bedrag werd / wordt terug gestort op onze rekening. ( dit is netjes gedaan) maar je moet het wel kunnen 2 keer een wasmachine afrekenen,,,,,,,,,, maar de volgende dag staan ze wederom bij ons op de stoep, de wasmachine wordt voor de deur ontdaan van haar jas,,,,, tot onze verbazing is de aansluit slang compleet plat gedrukt ( het lijkt wel of ze er met een vrachtwagen overheen zijn gereden, dus weer geen machine, de mannen terplekke bieden hun excuses aan ( zij kunnen hier ook niks aan doen) nu maar hopen dat wij hem niet nog eens moeten afrekenen want wij hebben ook geen geld boom in de tuin....... De volgende dag,,, Ja daar is de auto weer Met een compleet nieuwe wasmachine, wij kunnen niet anders zeggen dan Eind Goed Al Goed. ( het bedrag werd netjes verrekend)
Eenvoudig online te bestellen, snel geleverd. Uitstekende communicatie over de levering. Uiterst vriendelijke bezorger die ook nog de eerste informatie geeft over bedenktijd en garantie en op de gewenste locatie (begane grond) aflevert. Na levering digitaal aanvullende informatie ontvangen om snel de nieuwe aanwinst te kunnen gebruiken.
Mijn bestelde artikelen waren snel en met een glimlach bezord.
We waren op zoek naar een deurbel videocamera en zijn op zoek gegaan naar een medewerker. Deze medewerker heeft het hele systeem uitgelegd en ze hadden alles op voorraad. Thuis alles geïnstalleerd en alles werkte zoals in de winkel was verteld.
goed advies gehad voor een game laptop, alleen jammer dat er door personeel tekort niemand zomaar na boven mocht ivm diefstal.
Snel en goede communicatie
Levering was er al om 12:00 uur i.p.v. 15:30 uur. Chauffeur belde of dat akkoord was. Super!!
Altijd snelle levering en goede kwaliteit materialen
Was zichtbaar niet ‘nieuw’. Beetje jammer
Beste Scato, Dat is absoluut niet zoals het hoort, en we bieden onze oprechte excuses aan dat je een product hebt ontvangen dat niet nieuw leek. Het product had inderdaad volledig nieuw moeten zijn. We zien dat je al een omruiling hebt aangemaakt, maar dat het product nog niet is teruggestuurd. Mocht je dit nog willen doen, dan kun je dat uiteraard nog steeds regelen. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk het juiste, nieuwe product ontvangt. Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring. Met vriendelijke groet, Coolblue
Werd idd de volgende dag bezorg. Bleek een onderdeel te missen en ook dat is snel opgelost.
I love the website, very easy to use and the delivery is always on time.
Thank You for yet another great purchase. The range of products is always "latest and greatest" with perhaps lowest prices on the market. Delivery well organized, customer (me) well informed on what is going to happen and when. Delivery guys courteous and well spoken. All Appreciated and I am happy again with CoolBlue!
Ipad helemaal perfect, apple pencil stopte gewoon met werken na 15 minuten, ga binnenkort naar de winkel in hoop dat ie vervangen kan worden
Bestellingen prima gegaan. Bezorgers waren ook op de tijd die aan gegeven was door coolblue. Het was een drempel levering. Prima De oude apparatuur retour was een probleem. Was een amerikaanse koelkast weegt volgens de bezorger 100 kg ? Hij was niet van plan deze mee te nemen. Kon op zijn steekwagen gewoon meenemen en de flat naar beneden aflopen. Verpakking lieten ze om de geleverde apparatuur zitten. Uiteindelijk de deuren van de koelkast afgehaald en naar wat discussie werd de kast meegenomen. Ze kregen haast. Zelf de verpakking en de deuren weg gebracht. Vind het geen correcte manier van handelen. Was een zondag morgen levereing
Beleefd, behulpzaam. Correct alles volgens afspraak. En ook goed tips voor het gebruik van het apparaat.
Ik vind Coolblue erg goed! Website is prima, bestellen gaat eenvoudig en daarna word je regelmatig op de hoogte gehouden van de status van je pakket. Super!
Pannen besteld, volgende dag keurig geleverd, in prima staat. Goed verpakt. Helemaal blij!!
Uitstekende service m.b.t. zeer snelle levering. Duidelijke en objectieve vergelijking ten op zichte van andere merken/modellen.
Coolblue heeft het de volgende dag geleverd zoals beloofd. Heel fijn, kijken jullie mee bol.com? Is iets van te leren..
LG cdrom werkt goed geen problemen.
Het apparaat dat ik kocht zal wel goed zijn al is mijn ervaring dat veel apparaten tegenwoordig heel snel kapot gaan. In ieder geval vervangt Coolblue ze als dat binnen twee jaar het geval is. Waar ik van baal is dat ik steeds langer moet wachten als ik in de winkel wat af kom halen. Ik bestel online en kom het in de winkel afhalen om redenen van duurzaamheid en om al die gore dieselbusjes in de straat tegen te gaan. Maar dat wordt keihard afgestraft door de lange wachttijden. Er loopt een boel personeel rond dat nooit haast heeft en een boel andere dingen te doen heeft maar snel en efficient klanten helpen is geen prioriteit.
Beste Edwin, Bedankt voor je feedback, en we begrijpen je frustratie. Het is fijn om te horen dat je bewust kiest voor afhalen in de winkel vanuit duurzaamheidsoogpunt. We willen echter absoluut niet dat je het gevoel hebt dat je daarvoor "gestraft" wordt met lange wachttijden. We nemen je opmerkingen over de wachttijden en de indruk van ons personeel serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Het doel is natuurlijk om je snel en efficiënt te helpen, zodat jouw winkelervaring net zo soepel verloopt als je zou verwachten. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN