Perfect, goede service en garantie.
I am using them for years, both for personal and business things. Always perfect. A few times I needed assistance - their customer service is just great. Highly recommend them.
Geen gedoe, snel, hwlder
Making the order was easy and quick, and my item was delivered with care the next day (a Sunday).
Een snelle en correcte levering van het bestelde artikel
Altijd leuk ook hoe het hele bestelproces bij Coolblue in elkaar steekt. Het is heel eenvoudig, en men probeert er een leuke ervaring van te maken, van zoiets saais als een internetaankoop doen. Bezorging zoals altijd snel en op tijd! Verschil in prijs tussen nieuw en tweedekans, is vaak wel klein vind ik. Maar in het kader van duurzaamheid wel fijn dat je vaak ook die mogelijkheid hebt.
Op de website makelijk gevonden wat ik zocht. Ruime keus duidelijke omschrijving. Snelle levering.
product was niet alleen een dag te laat ( dat is overkomelijk) maar verkeerde product was verzonden. Kan ook een keer gebeuren, maar oplossing is niet klantvriendelijk. Ik moet product eerst terugsturen, retour moet goed verwerkt zijn, voordat coolblue juiste product aan me probeert te versturen. betekent nog meer vertraging . Ze zouden ook naar kredietwaardigheid en eerdere bestellingspatroon van klant kunnen kijken en fout goedmaken door direct juiste product te verzenden.
Beste Willem, Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een product te laat arriveert en dan ook nog eens het verkeerde blijkt te zijn. Hoewel het retourproces in zulke situaties helaas noodzakelijk is, begrijpen we dat dit niet altijd de meest klantvriendelijke oplossing lijkt. Gelukkig zien we dat het inmiddels is opgelost en dat je het juiste product morgen in huis hebt. We waarderen je geduld en nemen je feedback mee om onze service in de toekomst te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je snel van je nieuwe aankoop kunt genieten. Met vriendelijke groet, Coolblue
‘‘s avonds printer online besteld, voor 13:00 de dag erop stond ie al te printen! Snel, kundig en kwalitatieve producten
Ik heb een playstation 5 gekocht voor mijn zoon, dus advies had ik niet nodig maar ik heb mijn bestelling opgehaald in Utrecht en het personeel is zo aardig en geïnteresseerd. Echt anders dan bij andere winkels waar alkes al snel te veel is.
Had begrepen dat Cool Blue product bezorgd en installeert en de oude mee terugneemt. Helaas is dit niet het geval met een combi magnetron. Gelukkig dat de bezorger v PostNL de doos in de hal wilde zetten. Ik ben ziek en alleenstaand, met geen mogelijkheid kan ik hem op de kast zetten. Hulp van mijn buurvrouw mocht ook niet baten. Oude magnetron staat nu buiten aangezien ik hem zelf niet kan wegbrengen daar is hij te zwaar voor. Groet, mevr. M Kok
Beste Martine, Het spijt ons te horen dat je in deze situatie terecht bent gekomen. We begrijpen hoe vervelend dit moet zijn, zeker gezien je gezondheid en situatie. Helaas bieden wij de installatieservice voor combimagnetrons niet aan; wij leveren deze enkel tot aan de voordeur. Indien de oude nog steeds opgehaald moet worden verzoeken we je om contact op te nemen per mail via geenglimlach@coolblue onder vermelding van jouw ordernummer en uitleg van de situatie. Graag kijken we met je mee hoe deze nog weggebracht kan worden. Met vriendelijke groet, Coolblue
Goede ontvangst en duidelijke de tijd dat we geholpen werden. Uitleg duidelijk
Chromebook besteld. Razendsnel bezorgd.
makkelijk te bestellen, afgehaald in filiaal Hengelo. zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, zowel bij binnenkomst als bij de uitgifte. klasse
Op vrijdagavond besteld en ondanks dat het niet op voorraad was kon het de volgende dag afgehaald worden.
snelle en vriendelijke levering. Ook op zondag.
Ik heb een afzuigkap besteld , welke niet compleet geleverd is . er ontbraken bevestigingsbeugels en klemmen . heb coolblue gebeld en deze zouden het aan inventum doorgeven en deze zouden binnen twee dagen contact opnemen . na 4 dagen kreeg ik een mail van coolblue met een reactie vanuit inventum dat de beugels aan de binnen kant van de afzuigkap zouden zitten met een foto erbij welke ook staat in het meegeleverde boekje . aangezien ik dit natuurlijk al gecontroleerd had is dit een onzinnig antwoord. vervolgens probeer ik op mail te reageren maar dit kan niet. vervolgens bellen en kom je een half uur in de wacht te staan . gevolg is dat ik zelf maar iets gemaakt heb om de afzuigkap op te hangen . waardeloze service .
Op 21 dec 2021 een iventum vaatwasser gekocht, deze maakte gister kortsluiting, iventum geeft 5 jaar garantie, ik bied de vaatwasser bij coolblue aan ten reparatie, krijg te horen dat er 2 jaar garantie op zit, terwijl ik de stukken mee heb gestuurd waaruit blijkt dat ik 5 jaar garantie heb
Heb geen klachten
Top service, honest reviews.
Veel te duur, ze bleven maar zeggen dat ik moest verhogen terwijl mijn verbruik gelijk bleef. De app werkt bijna nooit. Ze hebben de maand na afloop van het contract ( ik ben overgestapt) nog een termijn afgetrokken terwijl ik de jaarafrekening al had betaald. Toen bleek dat ze een maand waarin ik helemaal geen klant meer ben, gewoon hebben meegenomen in de afrekening. 14 termijnen betalen voor 1 jaar contract. Sorry voor de verwarring zei het meisje aan de telefoon. Wat een bende!
De refurbished mobiele telefoon die we voor onze dochter kochten heeft (maar) een batterij health van 85% en valt te pas en te onpas uit. Graag willen we het ruilen - hoe doen we dat? Vriendelijke groet, Fleur
Vlot en netjes behandeld. Bezorging op tijd en nette jongens die alles goed hebben afgehandeld. Daarbij nog eens blij met mijn nieuwe koelkast. De oude werd meegenomen evenals de verpakking van de nieuwe. Wij zijn heel tevreden!
Snel en betrouwbaar, waarbij je perfect wordt geïnformeerd over het tijdstip van de levering.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN