Keurig op tijd

Super.. geen enkel probleem

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

van bestelling tot aflevering: alles perfect verlopen

Geleverd product is geheel naar wens. De bestelprocedure was gemakkelijk, vlotte en duidelijke afhandeling. Kortom, het kan niet beter!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Vriendelijke mensen die alles goed hebben geïnstalleerd

Het waren vriendelijke medewerkers die zowel de wasmachine als ook de vriezer goed hebben neergezet. Niks op aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top geregeld door Coolblue. ‘s avonds besteld de volgende dag rond 12 uur in huis meteen gemonteerd

Mooi afzuigkap en goed weekend hoop dat deze ook weer 20 jaar meegaat !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

door de volledige artikelinformatie op de webside met snelle levering is Coolblue een verkoper

door de volledige artikelinformatie op de webside met snelle levering is Coolblue de ideale leverancier/verkoper

• Heb je nog tips of verbeterpunten? liever geen levering met post.nl . Levering Door Coolblue gebeurt met meer zorg voor het artikel

Zoals gebruikelijk: prima

Niet de aller goedkoopste maar wel het beste advies en service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ijsmachine besteld, en de dag erna geleverd. Coolblue doet wat ze beloven! Goede en vriendelijke (klanten) service. Geef mij maar Coolblue

Perfecte service

.met veel geduld een nieuwe gsm geïnstalleerd. Ondanks dat de oude telefoon kapot was en er steeds een bevestigingdd code gevraagd werd via de kapotte telefoon, toch een oplossing gevonden. Alles bij elkaar een heel proces van zoeken, analyseren, vriendelijk, geduldig.

Ze doen wat ze zeggen

Ze doen wat ze zeggen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ondanks initiële misser toch super tevreden

Ondanks de enorme teleurstelling toen ik m’n nieuw tv finaal aan diggelen uit de doos viste, heeft coolblue dat helemaal goed opgelost en kon ik een dag later aan de slag met m’n bestelling! Kon niet beter!

Heel prettig zakendoen met Coolblue

Makkelijk besteld, duidelijke website en snel en op tijd bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettig, goed geholpen, snelle levering

Goede ervaring. Prettig geholpen. Ondanks dat produkt niet op voorraad was in Ehv was de levering volgende morgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue gewoon goed niks mis mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen gedoe, geen gezeur garantie!

Na kapot gaan van een ip camera binnen een paar dagen en nieuwe in huis. Gewoon keurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

was goed alles volgens afsraak!

Cool Blue is een goed gerennomeert bedrijf . alles volgens afspraak. Top!!

Snelle en goede service

Snelle bezorging en kreeg na bezorging nog per mail een (extra) handleiding voor mijn apparaat toegestuurd als service.

• N/A

Fantastische 2e kans product

Wat fijn dat Coolblue aan "tweede kans" producten doet. Hierdoor heb ik een z.g.a.n. Apple Watch gescoord. Er zit een mini krasje op het bandje, maar dat scheelt enorm! Goed voor het milieu op deze manier! De bestelling was de volgende dag al geleverd, echt helemaal top!

Wat een snelle service

Vrijdagavond een vaatwasser besteld en zaterdagochtend bezorgd. Wie kan daartegen op?

heel goed

super kwaliteit en zeer snelle bezorging!

Zoals altijd snelle bezorging

Snelle levering Redelijk prijs. Goed verpakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Alles perfect geregeld.

Van daag besteld morgen in huis klopt als een bus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact. Daarna ook prima en vriendelijk geholpen in de winkel.

goed functioneel apparaat

hij voldoet meer dan mijn wensen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wellicht bij de toelichting in je aanbieding vermelden: geschikt voor ..........m³ ruimte

Overzichtelijke site voor wat ik zocht en snel geleverd.

Zie mijn ervaring in één zin. Of het geleverde product aan alle eisen voldoet, weet ik pas als ik het een poosje gebruikt heb. En aangezien het een mini-stofzuiger voor in de caravan is, kan dat wel even duren.

Leuk

Vond het mooi dat me prettige kerstdagen werd gewenst!!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN