Goede en snelle bezorging

Na de bestelling snelle afhandeling

Garantie perfect afgehandeld

Product was stuk, kon niet gerepareerd of vervangen worden. Ik moest t opsturen. Een dag na verzending kreeg ik te horen dat ik t volledige bedrag als shoptegoed kreeg. Heb er dezelfde dag nog een mooie vervanger voor besteld. Echt weer top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Combimagnetron, keurig op tijd bezorgd

Daags tevoren mail met tijdvak van bezorging, 15 minuten voor levering telefoontje van bezorger, keurig op tijd bezorgd en tot binnen geleverd:)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Van bestellen tot aan bezorging was top! Hele vriendelijke bezorgers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bezorging was uitstekend en snel, binnen één dag

opgewekte bezorger OP DE FIETS! goede actie van Coolblue

Weer goed geregeld

Top , 2 e kans afwasmachine gekocht . Als je goed op de foto’s kijkt zie dat dit bij het plaatsen niet in het zicht komt. Keurig geleverd. Deur was wat moeilijk te plaatsen maar dat is uiteindelijk ook gelukt.

niks meer beloven!

teleurstellende ervaring, vrijdagavond iets besteld dat er de volgende dag zou zijn. nu is het maandag en is het bestelde is er nog steeds niet. ligt niet aan cool blue maar aan de post.nl die niet eens aanbelde zaterdag terwijl ik thuis zat te wachten . en het pakketje vandaag op een afhaal punt bezorgd. Jullie kunnen beter niet beloven dat het er de volgende dag is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? contact met post.nl opnemen en hun personeel benadrukken jullie belofte van volgende dag bezorgen te kunnen nakomen!

Vlot en uiterst correct

Na een dag hadden we onze bestelling al ontvangen en het oude kapotte apparaat werd door de chauffeurs meegenomen. Alle hulde!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd helder en duidelijk. Goede informatie en garantie (indien nodig)

Producten (Nest Protect dit x) gekocht tegen een prima concurrerende prijs. Snelle levering en product ondersteuning (mail, met de gebruiksaanwijzing nog eens in pdf, direct na aflevering)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Google Nest hub wordt nogal 'dwingend' aanbevolen bij de aankoop van dit product, terwijl dat echt hiervoor niet vereist is.

Geweldig en to the Point.

Goed en deskundig advies bij keuze van een monitor. Coolblue Tilburg.

Top geregeld

Super fijne gasten

• No

Enthousiast en punctueel

Mijn ervaring is met het online bestellen en afhalen in de winkel van Coolblue. Het bestellen en betalen ging vlot en zonder incidenten, het afhalen was een plezierige ervaring door het enthousiasme van de medewerker.

Betrouwbaar, met geweldige communicatie

Als je besteld bij CoolBlue heb je meteen het gevoel dat ze er voor je zijn. Goede communicatie vooraf en achteraf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houd dit vast, jullie zijn een top leverancier

alles prima, apparaat in orde, levering volgens afspraak, vriendelijke aflevering. Houden zo

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van start tot levering is alles top verlopen!

Top!!

Netjes

Netjes op tijd afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb nu een paar keer iets besteld en Coolblue doet wat het belooft. Dit keer een kleine TV, goeie prijs betaald en snel geleverd, zonder problemen, precies wat je verwacht. Niks op aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat ze beloven en voeren het correct uit.

In het verleden ook bij Coolblue gekocht en altijd goed bevallen en de service is uitstekend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen, ik zou zeggen houd dit niveau vol.

prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Super fast and friendly

I was confused by the entrance with the touch screen but one's I figured it out, it was super fast to pick up my order. The sales guy was super friendly, too and this was very late in the day. Recommend!

• no

Zeer snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals verwacht, gewoon goed!

Ik ben Coolblue fan; altijd verloopt de bestelling zoals verwacht!

een glimlach waard

Ik zocht een toner voor een eeuwenoude laserjet printer, die ik als backup gebruik als de all in one, door het ontbreken van 1 (op dat moment onnodige kleur) dienst weigert of plotsklaps de geest geeft.. De coolblue edewerker gaf aan, dat deze niet meer verkocht wordt, dus in principe geen toner meer in voorraad is. Echter hij vond er nog 1. Hij gaf mij het bestelnummer en de volgende dag had ik de toer in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Laat in de avond besteld, om 9.30 uur in de ochtend stond de koelkast binnen, zeer vriendelijke bezorger en product voldoet prima

64 Weena

Rotterdam 3012 CN