Weer uitermate slechte services

Volgens de website voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Ik had dit donderdagavond ruim voor dit tijdstip besteld. Mijn order zou op vrijdag tussen 13:45 en 16:45. Ben hier voor thuis gebleven omdat het om een desktop PC gaat en ik weet van PostNL dat ze het niet zo nauw nemen met bezorgregels. Namelijk dat ze spullen voor je deur laten staan als je niet thuis bent. PostNL kwam wel met een pakket van een andere winkel, niet van Coolblue. Bij controle naar de bezorgstatus kreeg ik het bericht dat de bezorgdatum was verplaats naar zaterdag (vandaag) tussen 12:45 en 15:15. Hiervoor mijn afspraken verplaats voor de middag om thuis te zijn. Nu bij controle van de bezorgstatus krijg ik het bericht dat de bezorging is verplaatst naar maandag tussen 12:00 en 14:30. Ik kan nu een derde dag thuis zitten in de hoop dat mijn pakket nu wél wordt bezorgd. Uitermate slechte service en de tekst 'voor 23:59 besteld, morgen in huis' niet waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanpassen tof verwijderen tekst 'voor 23.59 besteld, morgen in huis' op jullie website

Correcte en snelle levering van een goed product

Super tevreden met Coolblue op alle punten in het aanschafproces van een product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelt in de winkel Alexander Rotterdam. Afgesproken de levering op de volgende dag. Keurig met de mail de tijd van levering ontvangen. Voor de definitieve levering een telefoontje voor bezorging. Tot in de keuken is de kast neergezet. Dus echt alles sloot aan bij wat in de winkel is verteld en ben dus zeer tevreden dat hier alles kwam zoals gezegd. Kom ik de laatste tijd niet meer vaak tegen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zeker geen

Ik kreeg het te laat en verkeerd

Een dag later dan beloofd kreeg een totaal ander product geleverd. In plaats van thuis bezorgd moest ik het ophalen bij een pick up point wat niet bij mijn voorkeuren stond. Thuis aangekomen na de grote doos door de stad te hebben gesjouwd kwam ik erachter dat ik een totaal verkeerd product had gekregen. Na contact met de klantenservice waar ik meerdere minuten moest wachten en twee keer werd opgehangen uiteindelijk iemand gesproken. Artikel weer retour gebracht naar postkantoor en nu 3-5 werkdagen wachten op mijn geld. Slechte service die niet past bij Coolblue!!

Doet wat hij moet doen

Goed geluid, makkelijk te bedienen, mooi uiterlijk. Best zwaar, maar ik gebruik hem toch niet buitenshuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Op tijd op de fiets en zo vriendelijk

Echt , de bezorger maakt slogan waar : glimlachend zwaai ik m uit!

Slecht zeer slecht

Bezorg was niet goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Slecht

Vind het jammer dat ze de vaatwasser bij de voordeur hebben gezet ,en niet op de plek waar hij had moeten staan ,dus ook niet aangesloten, en de doos niet mee genomen zo als het in de mail was vermeld,erg jammer,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat ze beter de werk moeten doen ,

's avonds besteld volgende dag al geleverd, was echt zo!

Prima ervaring, zeer goede service en een hele aardige chauffeur!

Gewoon goed

Kon mijn pakketje goed volgen en de tijd dat het geleverd werd was op tijd dus niks te klagen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en op tijd geleverd

Keurig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hoewel ik het pakje zelf niet heb aangenomen is het bij de buren bezorgd. Bezorgen op de fiets, goed bezig.

Niet gewend van Coolblue

Wij hadden nog een tegoed van Coolblue staan, maar helaas werd dit niet verrekend bij onze aankoop. Coolblue zou ons tegoed alsnog terugstorten, maar helaas nog geen geld terug ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als er gezegd wordt dat je bij een nieuwe aankoop je tegoeden kunt gebruiken dit ook waarmaken.

Great!

Ordered one day, received the item the following one. Great service!

• No

prima service

Jammer, ik mocht geen rekening en garantie bewijs ontvangen.

De beste keus

Ook in het verleden veel bestellingen geplaatst bij Coolblue. En ook nu weer een nieuwe airfryer erbij. Het kan niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, snel en op tijd bezorgd

Waterkoker op tijd bezorgd met de fiets. Waterkoker bevalt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima zo!

Mooie website en top bezorging service!

TV besteld om half 10 ‘s avonds en deze werd ‘s ochtends om 8u al bezorgd door Coolblue bezorging service. Inclusief goede tips! Ook heel fijn dat je goed geïnformeerd wordt over tijdstip bezorging incl telefoontje van bezorger 20 min voor aankomst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzen mogen nog wat scherper

altijd informatief en duidelijk

levert de bestelde produkten, en op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne website en fijne service

Makkelijk vinden wat je zoekt, vlot geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heel snelle levering, keurige aflevering door de twee bezorgers. Woensdagmiddag besteld, donderdagmorgen half 11 geleverd! Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vandaag besteld morgen in huis

Coolblue kan dit niet waarmaken. Dinsdag besteld maar kan het pas Vrijdag op halen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN