Vandaag besteld morgen in huis

Coolblue kan dit niet waarmaken. Dinsdag besteld maar kan het pas Vrijdag op halen.

goed geregeld

alles voor een glimlach

ik kwam voor een vervanging van de batterij van mijn mobiel. helaas was hij niet op voorraad waardoor ik langer moest wachten en in mijn geval twee keer naar Groningen moest. (toch twee keer 100 km)dit vond ik wel een minpuntje. liever had ik gezien dat er gezegd was, kom later met je mobiel want de batterij is er niet nu, bij de digitale aanmelding. maar de klantvriendelijkheid is geweldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Iets besteld en de volgende dag al geleverd, Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Jullie doen wat er beloofd wordt!

Snel geholpen

tv opgehaald in de coolblue winkel(arnhem centrum) Snelle afhandeling!

Super service

Goede prijs informatie goed en levering snel met nette prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Artikel op voorraad; maar verkeerd advies

Apple Watch series 9 gekocht; heel fijn dat deze op voorraad was. Wij werden geadviseerd er een protector bij te nemen (vrij duur); wij volgden dit advies (product was niet op voorraad, zou de volgende dag worden nagestuurd; is idd de volgende dag ontvangen; echter… Ons werd verzekerd dat dit een versie was met alleen een platte bescherming was (wij wilden nl géén overzet scherm). Helaas kwam door de bus wél een bescherming als overzet scherm ; balen; verkeerd advies… (voor een goed advies ga ik juist naar een echte winkel; anders kan ik via internet wel een overzet scherm kopen voor de helft van de prijs)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem kennis van de specs van een proceduct voordat je hierover een advies geeft

Geweldige klantenservice

Was op zoek naar een nieuwe game monitor. Heb deskundig en professioneel advies ontvangen, waardoor mijn zoektocht beperkt werd tot 2 modellen ipv de 100+ verschillende. Levering was heel erg snel. Enige minpuntje is dat mijn monitor niet verpakt was met een extra doos om de originele monitordoos tegen beschadigingen met vervoeren. Helaas resulteerde dit in een doos die nogal wat meegemaakt had en dus een defect, dat overigens direct en deskundig opgelost werd. De nieuwe monitor was wel in orde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpak monitors met een extra doos en niet alleen de originele doos! Die doos is het geld niet, al die defecte monitoren die retour gaan kosten meer.

Met coolblue ben ik blij. Met de bezorging daarentegen…

Ik heb na 4 dagen mijn pakketje nogsteeds niet! Coolblue heeft het snel verstuurd en het was vrij snel onderweg, maar eerst verwisselde het al van pakketpost, en nu is het al 2 dagen onderweg met de bezorger. Zucht… ik hoop dat de bezorger wat heeft aan de fitnesstracker als hij besluit hem te houden. Mijn advies is 7000 tot 10000 stappen per dag, die haal je het makkelijkst als je pakketjes daadwerkelijk bezorgd trouwens.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een andere bezorger in de armen nemen

Geen service

Zowel mijn e-reader als mijn tablet kan ik niet gebruiken. Ik kan de boeken van de vorige reader, zelfde merk niet overzetten en hetzelfde geldt voor de tablet ondanks de bladzijden die ik digitaal kreeg. Ben 83 en digitaal niet vaardig. Heb niemand die mij kan helpen. Ga voortaan naar een andere winkel en betaal iets meer voor het artikel, maar krijg wel hulp.

Gewoon goed

Stofzuiger besteld, volgende dag al in huis. Kreeg nog een mail met handige instructies over gebruik en het wisselen van stofzak en filter Handig!!!

DJI mini 4 pro + sd kaart gekocht

De drone was perfect! Alleen kreeg van geen mogelijkheid de sd kaart gelezen. Dus heb Coolblue gebeld en uitgelegd wat het probleem was. De oplossing was ruilen of het geld terug. Heb voor geld terug gekozen en direct weer een nieuwe sd kaart gekocht. En de andere sd kaart teruggestuurd met een retourlabel van Coolblue. De volgende dag de nieuwe sd kaart in de drone en kreeg direct een melding in het menu sd kaart beschikbaar. Ook dat je nog gewoon kan bellen naar Coolblue vind ik super.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed online geholpen om een keuze te maken

Ik ben goed online geholpen om een keuze te maken en de service was snel en duidelijk. Ik kon direct het product gebruiken conform mijn wensen en eisen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg goed geholpen en bezorging was top!

Goed geluid, mooi design

Licht gewicht, mooi geluid, makkelijk te verbinden met blutooth. Kwaliteit prijs verhouding goed. Snelle levering, goed verpakt. Aanrader.

Goede snelle levering

Goede snelle levering en een scherpe prijs

Prima..

Levering met klacht (BBQ met verkeerde onderdelen..) Maar prima en professioneel opgelost.

Goed geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel gevonden voor goede prijs

Voor aanvulling van mijn opslag had ik 2 x 8 Terra schijven nodig. Via de filters snel gevonden. Het verzenden verliep even wat anders door problemen bij Postnl. (te kort aan personeel!!!)

snelle levering, alles akkoord

Zondag avond besteld en maandag geleverd. Goed verpakt, bestelproces duidelijk.

mis een spaarsysteem

vaste klanten worden niet beloond

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doe iets voor vaste klanten

top bedrijf

bestellen en binnen een mum van tijd in huis 1

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee het is voor elkaar in jullie bedrijf

Snelle betrouwbare levering en terugname.

Snelle betrouwbare levering en terugname van het betreffende apparaat. Het was een tweede kans, dat had ik me niet gerealiseerd. Het apparaat was erg vervuild, niet meer compleet en slecht verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Philips Hue lampen besteld en razendsnel bezorgt

Philips Hue lampen besteld. Het was een aanbieding. razendsnel bezorgt

64 Weena