Snelle betrouwbare levering en terugname van het betreffende apparaat. Het was een tweede kans, dat had ik me niet gerealiseerd. Het apparaat was erg vervuild, niet meer compleet en slecht verpakt.
Philips Hue lampen besteld. Het was een aanbieding. razendsnel bezorgt
Product is goed ontvangen door ons. De airfryer 3000 doe het goed
Nu stofzuiger besteld, is volgens coolblue en post.nl geleverd. Alleen niet afgeleverd bij ons. Dus NIET afgeleverd. Moet nu twee weken wachten om post.nl te laten zoeken, kan dus niet mijn huis stofzuigen, lekker zooitje. Krijg geen nieuwe stofzuiger opgestuurd, krijg ook geen geldterug. Kortom: alles voor een glimlach? Wat een waardeloze slogan. Bagger bedrijf, komt verplichtingen niet na. De consument wordt niet serieus genomen. Ordernummer 82503441 T. van der Snoek Hilversum 0641447690 [email protected] Meerdere malen gesproken met Rutger.
Beste Taco, Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met de levering van je stofzuiger. We begrijpen dat het bijzonder vervelend is om twee weken te moeten wachten, vooral zonder de mogelijkheid om je huis schoon te maken. Je hebt gelijk dat we een onderzoek moeten uitvoeren, wat tot 10 werkdagen kan duren. Dit omdat onze vervoerder aangeeft dat het is afgeleverd maar jij aangeeft dat dit niet klopt, dit moet uiteraard uitgezocht worden. Dit is inderdaad een lange wachttijd en we begrijpen dat dit frustrerend voor je is. We doen ons best om het onderzoek zo snel mogelijk af te handelen en zullen je op de hoogte houden van de voortgang. Met vriendelijke groet, Coolblue
Vriendelijke medewerkers, goede uitleg en fijne service
Gewoon goed en snel
Ik ben tevreden met mijn aankoop. De keuze heeft echter wel lang geduurd, omdat ik duidelijke productinformatie miste. Zoals welke oplader bij de tablet hoort en welke kabel. Ik moest veel zelf uitzoeken, wat mij ruim 1 jaar heeft tegengehouden om een keuze te maken. Verder valt het mij op dat de prijzen bij coolblue voor tablets duurder is dan gemiddeld. Vanwege de service heb ik toch voor jullie gekozen.
Prijs, product, klantervaring. Alles super. Bezorging en plaatsing ook een 10+
Goed geadviseerd,bezorging goed
Bestellen is eenvoudig; de financiële afwikkeling ook en de bezorging is snel geregeld.
Erg snel en goed geleverd.
Ik was bezig met een product te kopen online, van het moment van in mijn winkelmand naar afrekenen werd de prijs met €30 verhoogd. Na een telefoontje met de klantenservice alsnog voor de oude prijs gekregen.
Tweede kans Philips TV besteld en de volgende dag al geleverd gekregen. Doos was kapot maar dat wist ik al. De TV is verder helemaal in orde. De SMS die verstuurd werd met nog 30 min te gaan, klopte alleen niet: 5 min later stond de bezorger er al
Ik heb een hangstoel faya gekocht. Het gedeelte waar de stoep van hangt, klopt niet. De stoel hangt te veel naar voren waardoor het uit balans raakt. Nu moet ik langer wachten tot er een oplossing is.
Beste Serkan, Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met je nieuwe hangstoel. We begrijpen dat dit erg vervelend is en dat je snel een oplossing wilt. Helaas hebben we op basis van je e-mailadres geen specifieke informatie kunnen vinden over je bestelling. We verzoeken je daarom om contact met ons op te nemen via [email protected]. Vermeld daarbij je ordernummer en de context van je probleem, zodat we je snel verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zondag besteld. Website beloofd levering volgende dag. Track and Trace zegt dat pakket niet is ontvangen
Beste Alexander, Wat balen dat je pakket nog altijd niet geleverd is, je wacht intussen al veel te lang. Zojuist hebben we je dan ook een e-mail gestuurd om het op te lossen. Indien je vandaag nog reageert kun je morgen alsnog jouw nieuwe grastrimmer ontvangen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Altijd ruime keuze in alle prijsklassen snel geleverd of afhalen ook mogelijk
Cool Blue is niet altijd de voordeligste maar de service maakt dit ruimschoots goed. Er zijn geen andere webshops die dit evenaren!
Bestelling makkelijk te plaatsen op de site. Daarnaast is de levering snel en correct verlopen.
Snelle service. Keurig bezorgd door post.nl
Snelle levering van de bestelling
Via internet besteld. Eerder bezorgd dan was afgesproken. Dit zie je zelden. Perfect gedaan.
Was een leuke kortingsactie op beveiligingscamera’s. Ben dik tevreden. Enige min punt was dat pakket niet thuis was bezorgd, maar bij n (voor mij heel vervelend ophaalpunt). Had wel m’n huisadres ingevuld en was gewoon thuis, dus ligt aan PTT post.
Altijd netjes en top service
Doordat er nauwelijks bezoekers waren in de winkel werd ik snel geholpen. Puntje van kritiek Eigen verkopers zorgde voor kleine barrière. Hingen aan de verkooptafels als of ze in ern stamkroeg waren. Toen ik arriveerde ging meerendeel wel gewoon weg of aan het werk. Rest was gewoon top
De Tweede Kans product is de volgende dag na bestelling geleverd, de verpakking was beschadigt wat bekend is, maar de inhoud is in orde. De garantie van de leverancier is nog geldig
64 Weena
Rotterdam 3012 CN