De Tweede Kans product is de volgende dag na bestelling geleverd, de verpakking was beschadigt wat bekend is, maar de inhoud is in orde. De garantie van de leverancier is nog geldig
I didn’t received my order and no explanation is given.
Dear Arbi, Thank you for reaching out. We apologize for the delays with your order and any inconvenience this may have caused. The good news is that your package has been available at a nearby pickup point since yesterday. We recommend checking the pickup point to collect your order at your earliest convenience. If you need any further assistance or information, please contact us through [email protected] with your order number and the context. Best regards, Coolblue
Volgende dag in huis goed product.
Heel erge lieve vriendelijke jongens. Eén ervan volgens mij heet hij Ben. Hij heeft zijn handschoenen vergeten staat nl op de handschoenen
Netjes een half uurtje van tevoren gebeld. Snel geleverd… vriendelijk beste knul
Geweldig bedrijf, leuk en vriendelijk personeel. Geen lange wachtrijen en ondertussen een bakje koffie of glaasje water erbij is helemaal top.
Afgelopen vrijdag bestelde ik een product via Coolblue. Zoals altijd beloofd wordt, zou de volgende dag het pakket bezorgd worden bij het gekozen afleverpunt. Helaas gebeurde dit niet en werd het pakket maandag geleverd (drie dagen later!) en ook nog eens op mijn huisadres. Erg vervelend dat de gemaakte afspraken niet nagekomen worden.
Beste Juliëtte, Bedankt voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je pakket niet volgens afspraak is bezorgd. We vinden het vreemd dat je het naar een pakketpunt had laten sturen, maar dat het later door PostNL is gewijzigd naar je huisadres. We waarderen je feedback en zullen deze doorgeven aan PostNL om te voorkomen dat dit soort problemen zich in de toekomst herhalen. Een collega heeft je al een voucher aangeboden, hopelijk kunnen we met de toekomstige bestelling de glimlach weer op je gezicht te toveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Sinds coolblue met post nl samenwerkt is het om de haverklap een probleem met op tijd leveren. Voorheen altyd dag erna leveren en nooit problemen , maar nu een drama en gaat met bezorgen de slechte kant op als bol.com ook al is
Beste Niels, We begrijpen je frustratie over de vertraging van de levering. Je pakket heeft inderdaad 2 dagen vertraging opgelopen, maar we zijn blij dat je het inmiddels hebt kunnen ophalen. We evalueren onze samenwerking met PostNL dagelijks om ervoor te zorgen dat de service zo goed mogelijk blijft. We waarderen je feedback en blijven ons inzetten om eventuele problemen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Het fijne aan Coolblue vind ik dat je zo zeker bent van goede service. Terugsturen levert nooit gedonder oo, als er vragen zijn krijg ik een snelle reactie en de bestelling wordt vlot verzonden. Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar soms kies ik daar toch voor als ik op safe wil spelen.
Zondag besteld maandag ontvangen super service…. Zoals altijd
Tot nu toe altijd tevreden geweest over Coolblue.
Ik ontving wat ik besteld had snel, bij het pakketpunt.
Nooit over een stoomreiniger nagedacht maar wat mij betreft een prima vervanger vh stoomstrijkijzer en hartstikke handig in gebruik. Ook de veelzijdigheid vd stoomreiniger is super! Jammer dat ik er nu pas achter kom.
Kwam binnen zonder wat te zeggen/vragen. Koelkast was behoorlijk beschadigd.
Beste Monique, Wat balen dat de koelkast met meer beschadigingen binnen kwam dan je verwacht had. Het ging hierbij wel om een tweedekans koelkast maar de beschrijving was zeker niet duidelijk genoeg, mijn excuses dan ook voor het ongemak. We zien dat jij ondertussen gelukkig van een oplossing bent voorzien en de koelkast weer is opgehaald. We bedanken jou voor je feedback en zullen dit zeker meenemen in ons 'tweedekans' proces. Met vriendelijke groet, Coolblue
Wat een goed concept. Een overzichtelijke winkel met een variëteit aan producten ruim uitgestald. Ik zocht een waterkoker. Die hadden ze niet in de winkel staan, maar een medewerkster liet de verschillende modellen op een scherm zien en kon mijn vragen beantwoorden. Vervolgens kon ik het model van mijn keuze direct meenemen.
Alleen product werd op een afhaalpunt afgeleverd, ondanks dat we thuis waren
Op alle vlakken een goede ervaring, van de website tot aan de bezorger
Bestelling is niet geleverd. Wel betaald en op status staat ook geleverd? Gebeld, blijkt uitbesteed aan post.nl. Maar een goede track and tracing en daarbij actief informeren van de klant zou zeer prettig zijn Nu moet je zelf bellen en maar afwachten wat er gebeurd.
Beste Marielle, Wat balen dat je jouw nieuwe barbecue niet tijdig hebt kunnen ontvangen. Gelukkig zien we terug dat we je ondertussen een oplossing hebben kunnen bieden, namelijk deze opnieuw opsturen naar je. De zending was namelijk verkeerd gesorteerd bij onze bezorgpartner waardoor deze niet zou aankomen. Om de pijn wat te verzachten hebben we zojuist een voucher €25 op je account verwerkt om te gebruiken op een volgende bestelling. We hopen de glimlach daar weer terug op je gezicht te kunnen toveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk te vinden op de site, makkelijk te bestellen en keurig de volgende dag geleverd, beter kan gewoon niet!
Goed op afspraak gekomen, altijd aan geven als er bijzonderheden zijn
Voor 23.59 besteld, morgen gratis huis. Zelfs op zondag. ?????? Vergeet het maar; zaterdag besteld, werd niet zondag geleverd, maar al snel duidelijk dat dit maandag zou worden. Maandag verschillende keren uitstel (vertraging?!), uiteindelijk uitstel tot woensdag. Woensdag wederom vertraging gemeld.....en ja hoor.....uitstel tot vrijdag..... WAARDELOOS! Dit is niet waarvoor je bij Cool Blue bestelt, dan had ik net zo goed langs een winkel kunnen gaan. Jammer dit.
Hoi Arjen, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je bestelling nog altijd niet is geleverd. Je mag natuurlijk wel verwachten dat je je bestelling de volgende dag in huis hebt. We willen graag kijken wat er mis gaat met de levering van je bestelling. Zou je contact op kunnen nemen met [email protected]? Stuur je review samen met je ordernummer door naar ons. We kijken dan graag met je mee hoe we de bestelling zo snel mogelijk bij je kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mijn bestelde product kon ik diezelfde dag nog gebruiken. Heel erg blij!
In tegenstelling tot de concurenten kon coolblue wederom mij binnen 24 uur voorzien van het door mij gewenste product. Snel en efficient, voor de beste prijs op de markt. Ook in de winkel word je super netjes en vriendelijk te woord gestaan. Top service!
M.i. is de procedure, die Coolblue bedacht heeft om bestellingen in hun eigen winkel op te halen, meer gericht op Coolblue belangen, dan op het belang van de klant. Waarom? Ik kwam een bestelde stofzuiger ophalen en mocht achtereenvolgens 1. mij aanmelden; 2. verplicht rondlopen in de winkel tot ik aan de beurt zou zijn. En dat terwijl er vier medewerkers rondliepen en er slechts twee andere klanten waren; 3. na drie reclamaties mijnerzijds werd ik nog steeds verwezen naar een 'afhandelbord' met namen van klanten die geholpen gingen worden; 4. de medewerkers deden afwisselend advieswerk en 'uitlevering van bestelde spullen' en er was geen opsplitsing gemaakt conform functionaliteit. De achterliggende reden is ongetwijfeld een geniale gedachte van de Coolblue marketing afdeling, dat een rondlopende klant wellicht gretig wordt m.b.t. andere producten dan dat waarvoor-ie binnen gekomen is. Ofwel: winkelbelangen gaan boven klantbelangen. Heel erg jammer dat BCC niet meer bestaat....
Beste Harry, Bedankt voor het plaatsen van je review. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad in onze winkel. Dat is niet wat je van ons kan verwachten. Wij proberen altijd iedereen zo snel mogelijk te helpen in de winkel. Dat lukt helaas niet altijd. Vandaar dat we een wachtrij systeem in de winkel hebben. Om je zo goed mogelijk te helpen meld je je order bij de ingang aan. Dit zorgt ook dat als je aan de beurt bent je direct geholpen kan worden. Zo kunnen de medewerkers direct de order erbij pakken die je wilt ophalen. Verder proberen we altijd alle medewerkers aan een balie te krijgen. Excuses dat dit niet goed gelukt is bij je bezoek aan de winkel. Het kan altijd zijn dat er nog andere werkzaamheden nodig zijn in onze winkel. Bedankt voor het delen van de feedback. We proberen het altijd weer een beetje beter te doen. Hopelijk geef je ons nog een kans in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN